Dnes rano po ceste do prace som si dal namahu spocitat cyklistov na Racku v smere na Karpatsku (a) ako aj v opacnom smere (b) v case od 7:38 do 8:08. Vykricnik oznacuje cyklistov, ktori jazdili po chodniku pre chodcov. Tu je vysledok:
7:39 b!
7:42 a,b,b
7:44 a!, b!
7:47 a
7:52 b!
7:54 a!
7:55 b!
8:01 a
8:06 b
Ze sa na tej ceste do prace prilis nudis. Strihni si to cez neopozerane vedlajsie ulicky ked mas tolko casu a hned zabijes dve muchy jednou ranou - nebudes sa nudit a nebudu Ta ohrozovat auta na hlavnych tahoch.
Zlate casy v trojpismenkovej korporacii
Homeoffice, cez kameru kusok papierika, v firemnom chate nastaveny status "On the phone ", pripadne pre istotu v Outlooku aj fiktivny meeting a pol hodinka po obede na gauci, jaaaj !
Teraz su to tiez tri pismenka, ale slovenske ( aj ked patria niekomu inemu ), homeoffice nula bodov a pospat si praci uz vobec nie
Ze sa na tej ceste do prace prilis nudis. Strihni si to cez neopozerane vedlajsie ulicky ked mas tolko casu a hned zabijes dve muchy jednou ranou - nebudes sa nudit a nebudu Ta ohrozovat auta na hlavnych tahoch.
S tou druhou muchou by som suhlasil, aj take su riesenia: http://mapa.cyklokoalicia.sk/
Ja som navrhol riesenie, kde mozes zabit hned 3 muchy: post938169.html#p938169
Okrem zvysenia bezpecnosti dosiahnes aj kratsi cas a dlzku jazdy a vyvinies vacsi tlak na vystavbu cyklistickej infrastruktury .
Nech uz si urobil cokolvek pre to, aby sa nam tak dobre jazdilo a zilo ako v Holandsku, napis, rad sa inspirujem
Dnes rano po ceste do prace som si dal namahu spocitat cyklistov na Racku v smere na Karpatsku (a) ako aj v opacnom smere (b) v case od 7:38 do 8:08. Vykricnik oznacuje cyklistov, ktori jazdili po chodniku pre chodcov.
Racko je rano velmi frekventovana krizovatka, tak asi aj preto tolko cyklistov jazdilo po chodniku.
ak sa pytas, co z toho vyplyva, tak jedine to, ze BA je jedno anticyklisticke mesto a este velmi dlho aj bude.
Ja napr. jazdim v bratislavskej premavke celkom rad. Vodici v BA su az na vynimky slusni a tolerantni a bavi ma sa s nimi na nejakych kratsich usekoch nahanat. Ja osobne sa necitim v BA ohrozeny premavkou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
7:39 b!
7:42 a,b,b
7:44 a!, b!
7:47 a
7:52 b!
7:54 a!
7:55 b!
8:01 a
8:06 b
Viete, co z toho vyplyva?
Ze sa na tej ceste do prace prilis nudis.
omg, spat na stole ?
To znie priserne nepohodlne. My, co sme casto na home ofise, to mame o nieco pohodlnejsie
trening-vyziva-zdravie/o-kave-t29843.html
Homeoffice, cez kameru kusok papierika, v firemnom chate nastaveny status "On the phone ", pripadne pre istotu v Outlooku aj fiktivny meeting a pol hodinka po obede na gauci, jaaaj !
Teraz su to tiez tri pismenka, ale slovenske ( aj ked patria niekomu inemu ), homeoffice nula bodov a pospat si praci uz vobec nie
S tou druhou muchou by som suhlasil, aj take su riesenia: http://mapa.cyklokoalicia.sk/
Ja som navrhol riesenie, kde mozes zabit hned 3 muchy: post938169.html#p938169
Okrem zvysenia bezpecnosti
Nech uz si urobil cokolvek pre to, aby sa nam tak dobre jazdilo a zilo ako v Holandsku, napis, rad sa inspirujem
k tomu Slovanu este komentar od Eugena Jurzycu: Potom, že Slovan vraj nemá fanúšikov mimo Bratislavy-)
Racko je rano velmi frekventovana krizovatka, tak asi aj preto tolko cyklistov jazdilo po chodniku.
ak sa pytas, co z toho vyplyva, tak jedine to, ze BA je jedno anticyklisticke mesto a este velmi dlho aj bude.