Skúšam sa hrať aj s tým. Preto ju ešte neodpisujem, lebo som stále v štádiu hrania sa s nastaveniami. Pri 44 tiež dosť trvalo, kým som si nastavil všetko tak aby mi to sedelo. A uvažoval som, že nemec od ktorého som ju vzal na nej najazdil nejakých 200 km, ja teraz tiež okolo 150-200 tak možno ešte trochu povolia aj púzdra. Bol by som rád, lebo na tú tuhosť a hmotnosť som si rýchlo zvykol.
lucia123 napíš buď do tej témy, prípadne do témy jazdenie okolo MT alebo súkromnú správu. Hlavne napíš na ktorú stranu chceš ísť dolu (MT/ZA), akú náročnosť asi (zvažnica, chodník, skaly/korene) atď. Niečo ti už isto poradíme
urcite neodskakuje na korenoch a kamenoch, praveze trakcia predneho kolesa je vyborna. vozim max 25% sag, mozno aj menej, jeden token a funguje ako ma. mozno jej treba viac nalozit:) urcite to nie je najpohodlnejsia vidlica, ale je skvela. nepamatam si, ze by som mal problem kvoli neposlusnemu prednemu kolesu.
Môže byť, nehádam sa. Jednoducho mi akosi nesedí, dám jej ešte chvíľu a keď nebudem z nej mať dobrý pocit tak pôjde niekomu inému a ja si kúpim niečo čo mi sadne lepšie. Jednoduché nie? Jedne token mi bol málo, pri 25% sagu bola gumička každú chvíľu až na korunke. Asi som jej málo nakladal
onduro: obavam sa, ze nebude uplne porovnatelne co jazdis ty a volodaj
volodaj: musim ju niekedy vyskusat, resp. spolu s kvakobovou .. najlepsie na generalovi, eventualne si dame zase Lucenec .. smerom hore s nou urcite problemy nebudu
Dostane dnes nažrať trochu na modrej a žltej z Javoriny do Strečna, tak uvidím čo bude robiť . Skúsim sa pohrať s tým odskokom ako radí lapaloma a uvidím. 15 idem do Saalbachu tak tam ju rozbehám aj keby čo bolo .
Len tak pre info pozerám koľko som pojazdil zatiaľ na nej: 183,15 km, 5500 výškových metrov, 20,5 hodiny. Takže aspoň akú takú predstavu už o nej mám. Čo sa mi páči a čo nie.
no takto sa chová Pike,ktorý má od výroby málo mazacieho oleja,už som servisoval aj také-hlavne molitanové krúžky sú bežne úplne suché,potom je ten počiatočný odtrh taký nijaký lto ak ma stretneš niekde v Karpatoch (napr. dnes večer budem na B.kríži až do tmy-akcia žranica vo štvrtok ) môžeš poskúšať,ako chodí zabehnutý a riadne premazaný Pike,a hneď aj tlmič Monarch DebonAir-odtrhy sotva meratelné,rýchly prejazd po sérii koreňov ako na vzduchovom vankúši , aj niektoré pružinovky sa nechytajú ...
základný servis Piku je hračka,robím to bez demontáže vidlice priamo na biku,pol hodinka aj z vyčistením-inak jazdím ju tak,že kompresia stále otvorená naplno,odtrh tak,aby sa vrátila čo najrýchlejšie bez kopnutia,SAG 30% je jedno či krátky výjazd na trailoch,alebo 100 km+ po hrebeni,bez tokenov,ale to preto,lebo moc nehopsám-nie sú kolenačky ...
Dano5: ale ty nemas na vidlici ale to *****, co ma volodaj .. inak prejazd po korenoch vs. pruzina .. je to vec zanorenia a odskoku a high speed rebound. V prvom rade musi byt dobra tlmiaca patrona a ziadny odpor v kompresii, pruzina je dobra hlavne na zehlenie a neprepada sa do zdvihu v strmom zjazde, resp. ide to len linearne.
Este stale mam doma starsieho Lyrika s pruzinou, to bol des, ako to chodilo, dokial som z toho nevyrazil presc LSC somarinu. Mozno tuna to bude tiez take .. a potom pridrene puzdra to uplne dorazili. Uz to mam skoro spravene, ale nie je cas na to.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A este sa aj zakerne hadzu pod auta!
Ano. Dufam, ze wendy tiez bude chciet ist na vyjazd.
kde si kupoval za taku cenu ?
pozeram ceny od zimy a takuto (nizku) sumu som nevidel ...
volodaj: musim ju niekedy vyskusat, resp. spolu s kvakobovou .. najlepsie na generalovi, eventualne si dame zase Lucenec .. smerom hore s nou urcite problemy nebudu
Len tak pre info pozerám koľko som pojazdil zatiaľ na nej: 183,15 km, 5500 výškových metrov, 20,5 hodiny. Takže aspoň akú takú predstavu už o nej mám. Čo sa mi páči a čo nie.
Este stale mam doma starsieho Lyrika s pruzinou, to bol des, ako to chodilo, dokial som z toho nevyrazil presc LSC somarinu. Mozno tuna to bude tiez take