Lokalizácia
Formulár sa odosiela
:? ja zbieram prispevky ? o to mi ide ? :lol:
za to ze sa doma cez prazdniny pekelne nudim, neznamena ze tu pisem debiliny iba aby som nazbieral prispevky, a ked uz pisem debiliny, tak iba tam kde sa smu = pieskovisko... zda sa ti hento ako zbytocny prispevok ? mne nie, a to z tym vikendom, to priznavam ja + pravopis nejde dokopi... :(
inak, to podpichovanie si neber, preto ta kazdy podpichuje, lebo byvas niekedy dost kruty, ale dobre sory :oops: si mod, a ku modom sa ma javit ucta uz som ticho ... :roll:
Zobraziť komentár 21.08.2008 - 19:10:41
00
ak chceš mať aj naďalej 8.39 ***** príspevkov za deň tak budeš mať zachvíľu *****

a víkend je s mäkkym i

Zabúdaš na slušné vychovanie :?: moderátore :wink:
Zobraziť komentár 21.08.2008 - 19:22:38
00
Miraculix, keď sa cez prázdniny tak pekelne nudíš, čo takto si nájsť brigádu? :roll:
Nielen stále od rodičov pýtať, to dokáže každý blb.
Zobraziť komentár 21.08.2008 - 19:51:15
00
ja robim, ale na PC, a cez pauzi som tu :wink:
Zobraziť komentár 21.08.2008 - 19:58:25
00
pauzy :lol:
Zobraziť komentár 21.08.2008 - 20:00:27
00

najhorsie vsak je ze to dieta si rodicou nevybere, a najlepsie je ze v takomto veku ich uz dokaze ovplivnit...

PS2 : rada pre rodicou = travte co najviac casu z detmi, a snazte sa ho podporit, uz od malicka, a tak mu zabranite aby si v puberte na vas vytvorilo zly nazor :wink: (hovorim vam to ako dieta, v snahe pomoct vasim detom :lol: )

Tak,povedané výstižné... :wink:

Včera taky 3 ročný frkan poveda svojej mame že je ***** a boxoval jej od nervov do nákupných tašiek..ona mu len pohrozila a nechala ho tak..skoro som odpadla.. :shock:

A to je to..decká sa neučia slušnosti,nemajú pred rodičmi rešpekt,lebo tí buď na nich serú,lebo nemajú na ne nervy,nie sú zásadoví,alebo ich rovno vytlčú...nič medzitým...

Alebo taká 2 ročná frkaňa,mi hodila do tváre šišku,drzo mi pozerala do očí a jej mater síce na ňu nakričala,ale vzápatí sa začala rehotať,aké to bolo len smiešne,že malá klamala,že nič zlé neurobila...žiadne prepáč,nič..

No proste,a potom nech ich v 15 pošle do pi.e,lebo ako ich učia od malička,tak sa budú chovať aj v dospelosti,ale bohužiaľ nie len k svojim rodičom..a potom nech rodičia utekajú do školy,alebo škôlky,lebo ich anjelik je úplne svetoví.. :evil:

Ale to je škoda reči,jednoducho peniaze hýbu svetom a potom to tak aj vyzerá.. :roll:
Zobraziť komentár 21.08.2008 - 20:51:50
00
Einen Jodler hör i gern

Čo tým chcel básnik povedať :?: Akosi je to kapánek odveci 8) ..a nie preto,lebo je to v nemčine..
Zobraziť komentár 21.08.2008 - 20:54:57
00
treba sledovat aj ine temy <click>
:wink:
Zobraziť komentár 21.08.2008 - 22:09:08
00

Čo tým chcel básnik povedať :?: Akosi je to kapánek odveci 8) ..a nie preto,lebo je to v nemčine..

sak sme na piesku...tu nie je nic odveci :-P
Zobraziť komentár 22.08.2008 - 07:27:21
00
Miraculix, keď sa cez prázdniny tak pekelne nudíš, čo takto si nájsť brigádu? :roll:
Nielen stále od rodičov pýtať, to dokáže každý blb.

hrdina :roll:
Zobraziť komentár 22.08.2008 - 09:02:43
00
Huraaa, uz mam pravu...tymto dakujem rychlej zachranej sluzbe v podobe nemenovaneho dilera J.M. za napravu kiksu!
P.S.: Billesovi otocim hlavu naopak! hehe

Qua, qua, do *****. Vyreklamovaná Louisa je zavzdušnená. To akože už nebudem mať šťastie na plne funkčnú brzdu tento rok?! Ja ich tak rád odvzdušňujem .... do *****.
P.S. Ale ináč dobre sa mám. hehe

Naposledy upravil Turbi dňa 23.08.2008 - 10:43:23, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 22.08.2008 - 09:21:27
00
:? ja zbieram prispevky ? o to mi ide ? :lol:
za to ze sa doma cez prazdniny pekelne nudim, neznamena ze tu pisem debiliny iba aby som nazbieral prispevky, a ked uz pisem debiliny, tak iba tam kde sa smu = pieskovisko... zda sa ti hento ako zbytocny prispevok ? mne nie, a to z tym vikendom, to priznavam ja + pravopis nejde dokopi... :(
inak, to podpichovanie si neber, preto ta kazdy podpichuje, lebo byvas niekedy dost kruty, ale dobre sory :oops: si mod, a ku modom sa ma javit ucta uz som ticho ... :roll:

si tu necele dva mesiace a podpichujes aj ked nemas ani šajn prečo
Zobraziť komentár 22.08.2008 - 09:29:05
00
uz len napr tvoj podpis :roll: ale som tu 2 mesiace a citam, ale sak som uz napisal ze do teba nejdem sparat, a ze som do teba ani nemal sparat :?
toto si mozes po precitani vymazat, aby sa ti nezdalo ze som lovec prispevkov :roll:
Zobraziť komentár 22.08.2008 - 09:35:35
00

si tu necele dva mesiace a podpichujes aj ked nemas ani šajn prečo

ale cica chod si vyjodlovat a nechaj chalana!! :twisted:
Zobraziť komentár 22.08.2008 - 09:55:47
00

Zabúdaš na slušné vychovanie :?: moderátore :wink:
tu sa vrajže môže kliať :)
Zobraziť komentár 22.08.2008 - 12:28:56
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu