najhorsie vsak je ze to
dieta si rodicou nevybere, a najlepsie je ze v takomto veku ich uz dokaze ovplivnit...
PS2 : rada pre rodicou = travte co najviac casu z detmi, a snazte sa ho podporit, uz od malicka, a tak mu zabranite aby si v puberte na vas vytvorilo zly nazor

(hovorim vam to ako dieta, v snahe pomoct vasim detom

)
Tak,povedané výstižné...
Včera taky 3 ročný frkan poveda svojej mame že je ***** a boxoval jej od nervov do nákupných tašiek..ona mu len pohrozila a nechala ho tak..skoro som odpadla..
A to je to..decká sa neučia slušnosti,nemajú pred rodičmi rešpekt,lebo tí buď na nich serú,lebo nemajú na ne nervy,nie sú zásadoví,alebo ich rovno vytlčú...nič medzitým...
Alebo taká 2 ročná frkaňa,mi hodila do tváre šišku,drzo mi pozerala do očí a jej mater síce na ňu nakričala,ale vzápatí sa začala rehotať,aké to bolo len smiešne,že malá klamala,že nič zlé neurobila...žiadne prepáč,nič..
No proste,a potom nech ich v 15 pošle do pi.e,lebo ako ich učia od malička,tak sa budú chovať aj v dospelosti,ale bohužiaľ nie len k svojim rodičom..a potom nech rodičia utekajú do školy,alebo škôlky,lebo ich anjelik je úplne svetoví..
Ale to je škoda reči,jednoducho peniaze hýbu svetom a potom to tak aj vyzerá..