listkz kontrolovali az na nivach..pri vystupovani z busu...a akoze aj vodic jej povedal ze som si kupoval listok az na nivi ale bola neoblomna.....

vediet to ze listok ktory som si kupil a ako vzdy strcil pokrceny do vrecka zrazu zmizne a nieje ani v buse ani v ziadnom vrecku tak by som vystupil uz na bajkalskej aj tak som isielna zlate odtial....
a teraz som zistil ze radsej budem drzat hubu a zaplatim to lebo podla prepravneho poriadku platneho od 1.1.2013 sice je pokuta 20 nasobok...ale o mesiac neskor uz sa dostal do platnosti dalsi poriadok kde sa pokuta zdvihla na 30 nasobok...
ale nechapem akoze ked niekto ma listok ale kupeny len na nejjaku skorsiu zastavku tak plati len 40 eur....ale ked clovek kupil listok azz na konecnu...a nechtiac ho stratil tak to hned jeeeeb 88,35
a hlavne do toho busu sa proste neda vojst bez kupenia listka....

kebyze viem ze ta pokuta je taka vysoka tak jej uteciem..lebo najskor som len tak vystupil z busu a az asi po 5 metroch od busu na mna zavolala....a ja som sa v pohode vratil este aj s usmevom ze pockajte hned vam ukazem listok...a drb ten nikde...vojdem do busu..nikde ani na zemi ani na mieste ani v okoli miesta kde som sedel...proste nikde totalne to do teraz nechapem....
no nic to aspon som sa poucil ze stale je najlacnejsie chodit vsade na bajku