Lokalizácia
Formulár sa odosiela
2.6. Balík s hmotnosťou nad 3 kg odosielateľ previaže pevným špagátom alebo opatrí pútkami. .... Narážal som na toto. S tým papierom teda pravdu nemala, ak si to nepoisťoval.
Zobraziť komentár 09.10.2013 - 21:42:15
01
no co, vytlac si to a nabuduce jej to priloz k baliku ench si precita :)
Zobraziť komentár 09.10.2013 - 21:45:30
00
a stazoval si sa veducej posty?
ja som sa raz stazoval, ze mi opakovana vyzva chodi do schranky skor ako prva a cuduj sa svete, uz chodia v spravnom poradi :-)
Zobraziť komentár 09.10.2013 - 21:45:40
00
nestazoval....toto pendlovanie na postu a spat mi zabralo 2 hodiny...2 hodiny kym som odoslal jednu sk*rvenu krabicu.. :( a problem je v tom ze na tej pobocke su len dve pracovnicky za okienkami...je to taka mala posta.....

kiri ano uznavam zo spagatom pravdu mala..a to som aj akceptoval a v pohode siel do papiernictva po spagat....aj ked som nechapal ako by ten spagat mohol tu krabicu spravit pevnejsiu.....ale ok...mna nasralo to ze bud mi to mala cele povedat hned to o baleni do papiera....a teraz ako vidim mi to ani nemala dovod kazat...mala to proste prebrat.... :)
Zobraziť komentár 09.10.2013 - 21:52:13
00
ten spagat tam neni na to aby bola ta krabica pevnejsia ale aby sa za neho dala prenasat
Zobraziť komentár 09.10.2013 - 21:55:40
02
ona mi tvrdila ze ho potrebuje preto aby ta krabica zostala zavreta... :(

ehm krabica vaziaca 3kg s otvormi na nosenie hadam nepotrebuje tenky spagatik? :)
Zobraziť komentár 09.10.2013 - 21:57:05
00
Ja som sa stazoval, ze podla ich sledovacieho systemu stihla postarka za dve minuty doniest balik z posty ku mne domov, tam ma nezastihnut napriek tomu, ze som bol doma. Vypisat a vhodit mi zlty listok do schranky, vratit sa na postu a nahodit vsetky tieto informacie do pocitaca. Navyse ten zlty listok sa mi v schranke zhmotnil az tri dni po tom.
Dostal som od veducej posty dvojstranovy elaborat, o tom kde vsade urobili chyby, a ako zabezpecili, ze sa to uz nebude opakovat. Od vtedy som ale balik cez postu neprijmal, tak som stale zvedavy ci sa im to podarilo. :)
Zobraziť komentár 09.10.2013 - 22:01:48
02
:D :D no pekne :D
dalsia vec co ma zarazila..dobierkovy papierik kde vypisujem udaje prijmcu obsahuje aj kolonku pre telefonne cislo prijemncu..tak som ho tam zadal a ona mi povie ze to zadavam zbytocne lebo ze toto do systemu nezadavaju a ze listok zostava mne....tak naco tam ta kolonka je?

som si myslel ze na to aby to posta mohla prijemcovi oznamit sms-kou ze balik si moze dojst vyzdvihnut.....
Zobraziť komentár 09.10.2013 - 22:07:21
00
misopetrovic : aj ja som z Pezinka a do MOLA na postu nechodim, bol som tam len raz nieco poslat, viem ze tam bol nejaky problem a musel som ist na postu do PLUSU, takze do MOLA nechodim. Uz mam postu aj na sidlisku.

Ale k balikom z vlastnej skusenosti :
- dostal som davnejsie postou taky ten stroj na brusaky, lavica a podobne, bol zabaleny len v igelite, omotany ako vianocny stromcek co maju ludia na balkone a doslo to
- manzelka si dala poslat teraz nedavno nejeke veci pre maleho, raz to prislo v igelitovej nakupnej taske, bielej, prelepenej lepiacou paskou a raz to prislo v ciernom sacku ( presne ako vrece na odpadky), vzdy len s malou nalepenou menovkou a doslo to
- raz som naporychlo balil knihy niekam prec, mal som len krabicu a ziaden papier, kobercova paska a pod ho an psotu, 5minut pred zaverecnou a tetusa mi to zobrala ( ale zase ma poznala, vedela ze naozaj som to v ten den nestihal)

Takze si myslim ze to zalezi od tetusky za okienkom a kde sa posta nachadza.
Zobraziť komentár 09.10.2013 - 22:22:33
00
K poste ale mam stale vyhrady : som doma cakam na balik, co balik, maly balicek, vidim postarku tak idem k nej dole ku vchodu, tesim sa na balicek, a ze oni to nenosia? Ze baliky nosi iny dorucovatel? A tak idem prec, niesom cely den doma, pridem po 16tej a mam v schranke odkaz, ze som nebol doma a ze si mam prist na postu. Tak idem na postu, otvorena do 18tej, v pohode stiham, a ona na to ze to im este nedorucili a nema mi co dat? A na druhy den rano si teda idem pre balicek a je to mala obalka s bublinkovou foliou, ktora sa zmestila ( vyskusal som si to), do otvoru pre nasu schranku na vchodovych dverach? Tak kto a ako to nosi?
Zobraziť komentár 09.10.2013 - 22:28:37
00
Paradna vec je ePodaci harok btw. Usetri cas a neraz aj nervy.
Zobraziť komentár 09.10.2013 - 22:35:15
00
... je to mala obalka s bublinkovou foliou, ktora sa zmestila do otvoru pre nasu schranku na vchodovych dverach...

Predpokladam, ze prevzatie balika je nutne deklarovat podpisom, preto to tetuska nevlozila do schranky.
Ak nieco predavam, vzdy hladam moznost, ako sa poste vyhnut. Dobierky priam nenavidim.
Zobraziť komentár 09.10.2013 - 22:47:42
00
Pre mna je zas vyhoda posty v tom, ze si kupim nieco aj ked este nemam peniaze\vyplatu. Tam ma to pocka a neriskujem tak, ze dana vec uz nebude skladom alebo, ze skonci akcia.
Zobraziť komentár 09.10.2013 - 22:50:41
00
misopetrovic že teta nevedela presne na čo je tam špagátik je iná vec.. proste tam byť má.. a zabalenie do papiera sa tiež nepoužíva koli spevneniu ale koli prehladnosti a čitatelnosti takže záleží do akej krabice si to zabalil.. ci mala nejaké nálepky, nápisy, čmárance a podobne.. ale gratulujem ti k tvojmu výstupu na pošte, odporúčam skočiť na konzultáciu s odborníkom ohladom toho kto má komplexy..
veď prečo veci nespraviť rovno doma poriadne, keď sa možem vonku rozčulovať ako ma všetci buzerujú že som debilko :D nabudúce už aspoň budeš vedieť ako sa to robí :)
a telefón na lístočku sa možno používa pri iných sposoboch podania.. napr v ČR info SMSkou o doručení funguje, ale len pri určitých službách..
Zobraziť komentár 09.10.2013 - 22:58:07
02
jj tiez som zistil ze listok v schranke uz sice mam ale kurier to na postu realne donesie az po piatej a az potom si to mozem ist vzdvihnut....

ohladne balikov presne toto ma zaraza viem ze sa veci posielaju totalne v hocicom...preto sa cudujem ze krabica ktora nieje natrhnuta robi taky problem...
Zobraziť komentár 09.10.2013 - 23:05:40
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up