Dnes rano si citam online noviny a tak som si povedal, ze sa pozriem ako prebieha registracia na triatlon Oravaman.
O 8:04 bolo uz len 26 volnych miest na registraciu! O 8:17 uz bolo vsetko obsadene. Ako to je sila: 200 individualnych miest + niekolko na stafetu/team za 15 minut vypredanych...cca 3,6-4 sec/1 registracia.
Otazka na
cervo alebo
root alebo
Jezus alebo
katko:
Na zaklade coho sa aktualizuje polozka "Akcie v tomto roku" pod kontom uzivatela? Da sa vyfiltrovat napriklad, ze kolko uzivatelov tohto fora sa prihlasilo na ktoru akciu?
Ina tema.
Dnes som aj stihol vyslapat na Kamzik...
Dakujem babenkam, ktore tam rozdavali Red Bull. Mal som so sebou jontak, takze som si to odlozil pre pripad, ze budem potrebovat kriiidla...
Na zaklade pozorovania pocas vyjazdu, dalej odkazujem:
Eva Cifrova:
Nie som tvoj fanusik a ani nebudem, ked takto budes na mna trusit popol z tvojho bavoraka. Zato siltovku si mala farebne celkom dobre zladenu s farbou auta...
To si isla az NR aby si vyvencila "psikov" v BA? Zdalo sa mi, ze tej dospelej nemeckej doge sa velmi nepaci v kufri auta a to stena by tiez uprednostnilo pobyt vonku...Radsej presadni na bike, bude to tak lepsie vsetkym!
Nela Pociskova:
Tiez nie som tvoj fanusik, ale telefonovanie pocas jazdy autom je priestupok! Plati aj pre overrated celebritu za volantom tmaveho jednotkoveho bavoraka. Aby ti ten iPhone neprirastol k uchu!
apropo usi!
usatetorpedoTvoj problem sa da vyriesit velmi jednoduchou plastickou operaciou. V ktoromkolvek veku. Je to len na tebe...
Spociva v tom, ze za uchom sa vyreze pas koze a zostavajuce okraje sa zosiju a ucho sa tym padom viac pritiahne k hlave a nebude odstavat. Nie je to vidno. Niektori rodicia to davaju robit svojim detom este v skorom rannom veku...