Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Suhlasim. My, co ich mame hned vedla vieme, ze tento problem je tu a teraz. Ked dojde do BA, uz bude neskoro.
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 11:20:17
00
v ba o tom vedia :) ak už nič iné tak dobrovodský a jeho kandidatúra na župan
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 11:23:39
00
Matt,

..každému podľa zásluhy, ako sa na tom krásnom ostrove zariadia, tak sa budú mať... jednoduché. ;)

..ale práve tá naša pomoc by mala zabrániť, aspoň z počiatku, tomu kanibalizmu...
Za ideálnych podmienok je to boj na niekoľko generácií, avšak teraz, keď už sme na hranici, tak sa dá spraviť jediné, hodiť do vody a plávaj.

Naposledy upravil TomasTom dňa 18.11.2013 - 11:28:23, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 18.11.2013 - 11:25:19
00
ked sa mi nieco na banke nepaci preco ju nezmenite? len sa pytam, no flame pls. bol som v TB no zmenil som. lebo mi stale nutili nieco co som nechcel.
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 11:26:10
00
.mozno to znie strasne, ale oni bohuzial vzdy idu cestou "najmensej PRACE". ich zaujima "tu a teraz"

:)
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 13:39:58
00
A prihodiť im ľudskoprávnych aktivistov a podobné živly. Oni majú patent na rozum, takže s nimi ten ostrov musí prosperovať.
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 15:26:29
03
ked sa mi nieco na banke nepaci preco ju nezmenite? len sa pytam, no flame pls. bol som v TB no zmenil som. lebo mi stale nutili nieco co som nechcel.

lebo vsetky banky su rovnake. mne tiez nutia kazdu chvilu nieco a otravuju po telefone. najviac ma nasralo ked mi skoncila maestro karta a prisla mi miesto nej VISA. idem do banky a slepica mi oznami ze sak taku maestro uz nevydavaju tak sme vam spravili VISU ked som jej ukazal ze jednu taku VSA card nosim v penazenke a naco mi budu dve odpovedat nevedela.
menit banku je zbytocne je to jedna zberba s rovnakymi pravidlam. moznost by tu bola zalozit ucet v Hainburgu ale nejak blizsie som nezistoval podmienky a pod... a aj tak to asi bude druha odnoz mafie :worried:
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 15:27:46
01

Ja osobne .. no , jednak nepouzivam to tak casto, aby excitovany stav z pouzivania IB prevazil nad problemom spojenym so stahovanim do inej banky a druhak , ako matvej poznamenal, ze vsetky banky su na tom rovnako. Napr. SLSP ma sice lepsi IB, ale ma zas ine "super" speciality, kvoli ktorym som im tam ucet rovno zrusil. V TB som ale ucet nezakladal, dostal som ho nasilu, pretoze som mal Eliota. Predtym co som mal banku, tak tu mi zase rozkradli. Tak .. si nevyberies :D Aj ked pravda, nad SLSP uvazujem, ale z inych "specialnych" dovodov. Zas tak isto vzhladom na fakt, ze viem, preco ma TB takyto IB, mi je ich skor chudakov luto :lol:
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 16:26:45
00
lebo vsetky banky su rovnake. mne tiez nutia kazdu chvilu nieco a otravuju po telefone.

V TB, ale asi aj inde, maju kolonku, kde si eviduju emocny stav zakaznika voci banke /volne prelozene/. Doslovne to znamena, ze ked usudia, ze si dostatocne nasrany klient, tak si to poznamenaju a prestanu obtazovat. No, uplne nie, ale omnoho menej.
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 16:29:08
00
Meniť banku je zbytočné,podobne "funguje" nový IB aj vo VUB-všetko trvá cca 3 x dlhšie ako v staršej verzii,možno je bezpečnejší? , asi áno,ale je to pomalé ako slimák.Okrem toho rušiť a zakladať nový účet na s.r.o. stojí čas,papierovačky,poplatok za zrušenie-je to jedna banda.
Ale keď je tu už táto debata,dajte niekto reálnu skúsenosť s M-bank - má to kamoška,vraj žiadne poplatky za vedenie účtu,za platby kartou-zvažujem zrušiť súkromný účet vo VÚB a prejsť tam-len či to nemá nejaký iný háčik ? hmmm
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 16:52:12
00
V mBank mam bezny ucet uz par rokov a ziadny hacik som nanasiel. Tatrabanka ma "donutila" od nich odist.
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 17:52:11
00
ak nie si typ ktory rad beha koli kazdej prkotine na pobocku tak si daj kludne mbanku
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 18:46:07
00
tiez nemam moc skusenosti s bankami. mal som iba jeden ucet v TB a tam mi davali nejaky limit navyse ze to je nejake povolene precerpanie ktore mozem precerpat a potom s nejakym super urokom splacat alebo take cosi, bolo to davnejsie. ked mi to nedokazali zrusit(bol som vo viacerych pobockach alebo nechceli? neviem..) tak som od nich odisiel do mbank. a nemam jediny problem snad iba v tom ak si chces peniaze vlozit na ucet tak to musis urobit sekom na poste, to je asi jedina nevyhoda ktora mne nevadila. a dokonca teraz ucet vybavis aj z domu. nikdy som este nemal jediny telefonat od nich. a ked sa nieco pokasle tak volam callcentrum (volal som tam asi zatial iba raz) ale vsetko sa vybavilo k mojej spokojnosti.

EDIT: zabudol som dopisat ze vedenie uctu za 0e platba kartou 0e doma aj v zahranici a vyber z bankomatu je bud jeden alebo dva alebo tri podla toho aky obnos zaplatis kartou za mesiac tak podla toho mas tolko vyberov, ale to by som musel zistit presne lebo nevyberam z bankomatu peniaze vobec.

Naposledy upravil petrik dňa 18.11.2013 - 21:11:13, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 18.11.2013 - 20:01:36
00
Ja osobne .. no , jednak nepouzivam to tak casto, aby excitovany stav z pouzivania IB prevazil nad problemom spojenym so stahovanim do inej banky a druhak , ako matvej poznamenal, ze vsetky banky su na tom rovnako. Napr. SLSP ma sice lepsi IB, ale ma zas ine "super" speciality, kvoli ktorym som im tam ucet rovno zrusil. V TB som ale ucet nezakladal, dostal som ho nasilu, pretoze som mal Eliota. Predtym co som mal banku, tak tu mi zase rozkradli. Tak .. si nevyberies :D Aj ked pravda, nad SLSP uvazujem, ale z inych "specialnych" dovodov. Zas tak isto vzhladom na fakt, ze viem, preco ma TB takyto IB, mi je ich skor chudakov luto :lol:

aké špeciality má SLSP?
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 20:03:36
00
neviete niekto jak sa vola ta vec okolo krku, ako satka, ale je to spojite. nosia to aj ziletkari v zime. pripadne kde sa to da kupit? diky

btw k teme: nema niekto info ci sa mbank nechysta odist z SR? mozno by som tam siel inak tiez
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 23:36:33
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up