Ramon1
Mesto: Košice
Založený: 13. 1. 2014
Doteraz som sa snažil byť maximálne slušný a ohľaduplný, k názorom aj postojom iných diskutujúcich liberálny, ak majú iný názor som za , veď o tom je diskusia nikoho nepresviečam o svojej pravde.. Urazil si ma už podruhý raz a naposledy. Posledný krát vysvetlujem: Nikdy som sa nad nikým nevystatoval-nieje prečo, píšem do voľnej diskusie len a len svoj názor aj za cenu , že nebudú všetci so mnou súhlasiť, fórum navštevujem aby som sa aj ja niečo naučil/technika , jazdenie , novinky/, nikdy som netvrdil , že sa mi hnusia plnoštíhle ženy-mne sa páčia všetky-na každej žene je niečo príjemné a zaujímavé hodné obdivu. To že mám ženu akú mám nič nemení na názore ,ktorý tu prezentujem. S tým Cannondalom to bolo myslené ako sranda-humor-vtip. A ano pokračovať nemá zmysel. Z tvojich reakcii na mna pôsobiš ako kus zakomplexovaného ÚDA -mysli pohlavný orgán, ktorý zvyčajne píše krátke , nič nehovoriace komenty, mnohokrát urážajúce alebo ponižujúce oponenta. Ak ti to mám vysvetliť ešte rukolapnejšie , aby si to v pochopil tak daj tvoju adresu TU a ja ti to už vysvetlím mimo toto publikum .Moja adresa: Sokolovská 25 Košice.. napriek snahe o pochopenie tvojej averzie voči mojej osobe, kt. mi ostáva zatiaľ utajená, ťa naposledy žiadam , aby si nereagoval na moje príspevky čím predídeme mnohým komplikáciám...