Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ako už napísal niekto vyššie ... Množstvo člankov preberaju od Britov ... Ale áno chlapec je chudak ... Biker preberám už asi druhy rok a Stiflerove editoriali nemaju chybu ... Ale asi mám humor podradnej vrstvy :)
Zobraziť komentár 23.05.2014 - 14:40:41
01
No neda sa ulahodit kazdemu. Vidim v gripshifte vyhody ale osobne by mi to vadilo. Neexistuje sablona podla ktorej by sa vyhovelo kazdemu. Casopis sa mi paci ale chapem, ze niekomu sa pacit nemusi.
Zobraziť komentár 23.05.2014 - 14:59:04
01
sakra tak som sa rozpísal ešte na tému Bajker ... ale povedal som si že "radšej nič" ale keď pominieme "štýl" tak je proste neprofesionálny a to žiadnemu printovému médiu tolerovať nemožno
Zobraziť komentár 23.05.2014 - 15:25:37
01
Chlapi mam otazku, nechce sa mi patrat po nete :D co sa stane ked sa ide etapovy pretek a nejaky jazdec nedojde nejaku etapu v limite ktory je urceny na dojazd? asi moze pokracovat dalej predpokladam v etapach, ale plynie z toho nieco specialne, alebo nieco negativne pre takeho jazdca? dik za odpoved ;)
Zobraziť komentár 23.05.2014 - 18:29:16
00
vtedy konci, to je snad jasne ;)
napriklad:
http://www.lequipe.fr/Cyclisme-sur-route/Actualites/Ruffoni-et-appollonio-hors-delai/467231

Italians Nicola Ruffoni (Bardiani) and Davide Appollonio (AG2R La Mondiale), announced first among the dropouts of the day, came out of time in the 11th stage of the Giro d'Italia on Wednesday at Savona. They crossed the line with a delay of 38'34'' on the day's winner, Australian Michael Rogers.
Zobraziť komentár 23.05.2014 - 18:30:16
00
uff,to az tak?...to som ozaj ani netusil. dik
Zobraziť komentár 23.05.2014 - 18:48:43
00
Naozaj to teraz nemyslim zle, aky je ten spravny sposob, ako drzat riaditka ? Cely zivot jazdim na niecom co ma kolesa a asi teda cely zivot zle... Vzdy som si myslel, ze to co cloveka odlisuje od vacsiny inych tvorov je moznost uchopu palec vs. ostatne prsty, a teda som tak drzal aj riaditka. Ukaovak radi alebo brzdi, prostrednik brzdi a palec radi a stabilizuje uchop voci zvysnym prstom :-(
Zobraziť komentár 24.05.2014 - 00:30:56
00
Mate tu niekto skusenosti s nakupovanim cyklistickeho oblecenia a doplnkou v USA? Myslim ktore obchody, znacky atd.
Zobraziť komentár 24.05.2014 - 03:36:55
00
Jasné " vysušeným " sa nepáči časopis Biker, Stifler-Nagy je trotl čo nevie písať a prízemný humor , ktorý nie irituje " stoikov" ale doslova spôsobuje anafylaktickú reakciu...Ale to , že časopis má svojich " prízemných a detských " priaznivcov, že vychádza roky aj napriek kríze , kt. pochovala nejeden "renomovaný " magazín pre odborníkov /nemali love, boli lakomí prečo ho nepodporovali kúpou časaku pre znalcov?/ je fakt ktorý pochybovačmi asi neotrasie...A už vôbec ich nepresvedčí fakt, že časopis hostil také mená svetového bikingu ako Filip Polc, Hans Ray, s ktorými si osobne zabikoval ten " bídák " Stifler- Filip Nagy....A s kým ste si zabikovali vy?...A viem s Jankom z vedľajšieho bloku, ktorý sa medzičasom odsťahoval...
Zobraziť komentár 24.05.2014 - 08:07:27
00
Ja som si "zabikoval" s ľuďmi, ktorých mám rád...jeden sa dokonca volá Janko a býva neďaleko, len neviem,či je to dosť alebo málo ;-)
Zobraziť komentár 24.05.2014 - 08:21:02
05
Si inteligent, máš Cannondale, ja tiež tak predpokladám , že vieš ako som to myslel... Ja tiež bikujem s Jankom, Viktorom , Dušanom , Peťom... Ale keby so sa viezol v závese za Polcom alebo Ray-om bol by ten "orgazmus" intenzívnejší...
Zobraziť komentár 24.05.2014 - 08:29:19
00
Ramon ty si fakt uboziak.
Som lekar, kto ste vy? Len sraci, co nicomu nerozumeju.
Mate motorovu pilu? Ja mam najvacsiu na Slovensku!
Mam 50 kg blondinku, pozrite. Tie vase velryby si strcte.
Mam Cannondale, som inteligent!
Pokracovat nema zmysel.
Den narcisov uz bol.
Zobraziť komentár 24.05.2014 - 09:58:48
012
este k tomu uchopu...v zjazde vzdy drzim rajdy malickom prstenikom prostrednikom a palcom...a ukazovak polozeny na brzdovej packe :)

ukazovak na grip som daval len ked som siel do kopca :) naozaj nevidim dovod preco by mal byt gripsift failom....

mne osobne skor pride divne brzdenie prostrednikom...lebo zmena uchopu medzi preradovanim a brzdenim je dost divna podla mna...lebo ked chce v clovek radit ukazovakom a prostrednik ma na brzde tak drzi rajdy len dvomi najslabsimi prstami.... a to je podla mna divne....
zatial co ked brzdim ukazovakom a radim ukazovakom, grip stale drzim troma prstami :)

ale na druhu stranu..kazdeho vec ako drzi rajdy a ako radi :)
Zobraziť komentár 24.05.2014 - 10:26:08
00
Doteraz som sa snažil byť maximálne slušný a ohľaduplný, k názorom aj postojom iných diskutujúcich liberálny, ak majú iný názor som za , veď o tom je diskusia nikoho nepresviečam o svojej pravde.. Urazil si ma už podruhý raz a naposledy. Posledný krát vysvetlujem: Nikdy som sa nad nikým nevystatoval-nieje prečo, píšem do voľnej diskusie len a len svoj názor aj za cenu , že nebudú všetci so mnou súhlasiť, fórum navštevujem aby som sa aj ja niečo naučil/technika , jazdenie , novinky/, nikdy som netvrdil , že sa mi hnusia plnoštíhle ženy-mne sa páčia všetky-na každej žene je niečo príjemné a zaujímavé hodné obdivu. To že mám ženu akú mám nič nemení na názore ,ktorý tu prezentujem. S tým Cannondalom to bolo myslené ako sranda-humor-vtip. A ano pokračovať nemá zmysel. Z tvojich reakcii na mna pôsobiš ako kus zakomplexovaného ÚDA -mysli pohlavný orgán, ktorý zvyčajne píše krátke , nič nehovoriace komenty, mnohokrát urážajúce alebo ponižujúce oponenta. Ak ti to mám vysvetliť ešte rukolapnejšie , aby si to v pochopil tak daj tvoju adresu TU a ja ti to už vysvetlím mimo toto publikum .Moja adresa: Sokolovská 25 Košice.. napriek snahe o pochopenie tvojej averzie voči mojej osobe, kt. mi ostáva zatiaľ utajená, ťa naposledy žiadam , aby si nereagoval na moje príspevky čím predídeme mnohým komplikáciám...
Zobraziť komentár 24.05.2014 - 10:51:05
00
o com to stale tocis?
ved ak sa ti casak paci, tak si ho citaj, komu nevyhovuje, ten ho citat nebude. je to kazdeho osobna vec a nalepkovat niekoho len koli tomu, ze sa mu nepozdava nejaky casopis je dost prizemne.
Zobraziť komentár 24.05.2014 - 13:05:17
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up