s tou prilbou narobite, tiez bez nej na bajk nesadnem a moj troj rocny syn to ma zautomatizovane tiez ...
ale ja a starsi ako ja jazdili bez prilby hodne dlho, vynimkou boli len preteky kde boli povinne
a na ziadne brutalne demolacie hlavy si nespominam, a tie odstrasujuce fotky sem tiez netahajte, to je to iste ako fotky a cigaretach a nikto preto neprestane fajcit
Caute.
Moze naraz pedalu do 15-20 cm vysokej asfaltovej vlny pri 30 km/h rychlosti sposobit pad z biku? Myslim, ze narazovy impulz skor vyhodi bike do vysky nez do strany, ale nemam s tym skusenosti a ani to nechcem skusat. Nestalo sa vam nieco podobne?
miso_BA neber to prosim zle, nemam precitane vsetky tvoje prispevky, z tych co som videl z teba citit velky entuziazmus, ale aj nazoaj jazdis ? Tato otazka mi pripada skor ako od teoretika a to ako si minule niekoho sfukol, lebo povedal ze v BA sa nejazdi dobre, nie je tu infrastruktura a lepsie to nebude, zase strasne funkcionarske...
Caute.
Moze naraz pedalu do 15-20 cm vysokej asfaltovej vlny pri 30 km/h rychlosti sposobit pad z biku? Myslim, ze narazovy impulz skor vyhodi bike do vysky nez do strany, ale nemam s tym skusenosti a ani to nechcem skusat. Nestalo sa vam nieco podobne?
Toto by nemal odvahu sa spytat moj maly syn. To je snad samozrejme ,ze sa moze taka vec stat
čo je pravdy na tom že sa brzdy avid(plnené DOT-kou) veľmy často zavzdušňujú?vraj stačí ísť na zadnom kolese a zabrzdiť a sú zavzdušnené.Je to pravda?
Ďaľšia otázka:do akého zdvihu môžem dať vidlu na agang gangsta 7.0(2011)
pokial niesu nejako poskodene, tak by sa to stat nemalo, je to uzavrety okruh a vzduch sa tam nema ako dostat. Ak mas dobre odvzdusnene brzdy, tak vacsinou na ne netreba sahat peknych par mesiacov. Ak sa nieco take, ako si napisal stane tak su tie brzdy uz zavzdusnene. U mojich avidov to fungovalo tak, ze ked som zdvihol bike na zadne a stlacil tak paka klesla uplne, ked som ho dal dolu tak brzdila normalne, cize bola zavzdusnena, po servise uz to nerobila.
potrebujem radu, mám trojprevodník a vzadu cestnú kazetu, horský šalter aj pravé radenie ... na malom aj veľkom prevodníku je všetko okej, ale na strednom, teda v tej najlepšej reťazovej linke mi preskakuje reťaz na pastrokoch alebo šaltri ... vyslovene mi cuká kladkami ... čím to je, napadne niekomu v čom môže byť problém?
Ak to robi len na strednej placke, tak pastorkami to byt asi nemoze. Hladaj problem na tej strednej placke - ohnuty zub, pripadne nejaky prilis vytrcajuci nabehovy pin na velkej placke. A este skontroluj poziciu hornej kladky prehadzovaca voci pastorkom, ze ci nie su v kontakte na niektorych prevodoch (B-tension). Ine mi nenapada.
Niektorý nit v reťazi môže byť viac vysunutý a zachytáva o susedný pastorok. Alebo je reťaz v mieste spájania neohybná, príliš stlačené články - rozhýbať v priečnom smere.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale ja a starsi ako ja jazdili bez prilby hodne dlho, vynimkou boli len preteky kde boli povinne
a na ziadne brutalne demolacie hlavy si nespominam, a tie odstrasujuce fotky sem tiez netahajte, to je to iste ako fotky a cigaretach a nikto preto neprestane fajcit
A pokiaľ na teba niekto zatrúbi, že sa máš uhnúť, tak odboč ešte viac do ľava a ukáž mu pravou rukou, že môže ísť...
A pokiaľ na teba niekto zatrúbi, že sa máš uhnúť, tak odboč ešte viac do ľava a ukáž mu pravou rukou, že môže ísť...
Super napad! No len aby to nahodou neboli policajti.
Ak sa mylim, velmi sa ospravedlnujem
Toto by nemal odvahu sa spytat moj maly syn. To je snad samozrejme ,ze sa moze taka vec stat
Ďaľšia otázka:do akého zdvihu môžem dať vidlu na agang gangsta 7.0(2011)
pokial niesu nejako poskodene, tak by sa to stat nemalo, je to uzavrety okruh a vzduch sa tam nema ako dostat. Ak mas dobre odvzdusnene brzdy, tak vacsinou na ne netreba sahat peknych par mesiacov. Ak sa nieco take, ako si napisal stane tak su tie brzdy uz zavzdusnene. U mojich avidov to fungovalo tak, ze ked som zdvihol bike na zadne a stlacil tak paka klesla uplne, ked som ho dal dolu tak brzdila normalne, cize bola zavzdusnena, po servise uz to nerobila.
http://proceed.mycomandia.com/product/proceed-mia-26-enduro-frameset