inak kukam, ze aj tebe to tam nejako drhne o ram, ta najsirsia obruba na tvojom tlmici. ale asi je to v pohode, ked to tak jazdis, vsak?
Sudruhovia z DDR na to nastastie mysleli. Spodna cast hornej ramovej trubky je oblukovita,
tlmic tam vojde v pohode, iba z boku to vyzera, ze drhne o ram. Na bokoch je 3mm, tesne pod trubkou 5mm volny priestor/fuga.
ako sa vytahuje titanovy klin z nohy
Ja by som bol zvedavý ako sa ten klin "dáva" dovnútra, keď to musia vyberať takýmto spôsobom
[Session="Medicinske okienko"]
To nie je obycajny klin, ale profilovany, aby pri zatazi vlastnou vahou cloveka posobil ako pruzina. Donedavna bola pouzita ocel, ktora ma hladky povrch, ale je tazka. Ked na tom videu je skutocne titanovy, tak titan ma jednu obrovsku nevyhodu voci vyhodam (vaha a hypoalergickost), menovite, ze ma drsny povrch, a preto ho tkaniva dokazu lahsie obrast. Navyse, pocas hojacieho procesu zarasta aj vnutro profilu, (cim dlhsie sa ponechava vo vnutri, tym viac) takze vybratie chce skutocne fyzicku silu...
Zatlkanie je jednoduchsi manever, len treba zarovnat ulomky kosti v dvoch rovinach.
[/Session]