Lokalizácia
Formulár sa odosiela
a pozor nata ze orezavatko je kalene a teda tvrde... aby nenarobilo viac skody jak uzitku.... skor by som bol za kruzok z plechovky jak niekto spominal..... to je hlinik...... mozno sa casom zoderie ale urcite lepsia varianta jak znicit vidlu alebo osadenie
Zobraziť komentár 30.05.2015 - 20:15:37
00
Tak tak, ta ocel z orezavatka vytlaci do toho duraloveho krku zliabok. Lepsi je ten pasik z plechovky a az potom cez neho nalisovat spodnu misku hlavoveho zlozenia.
Zobraziť komentár 30.05.2015 - 21:45:41
00
how to be a mountain biker

How To Be A Mountain BikerOtvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Zobraziť komentár 31.05.2015 - 09:38:03
07
Čo poviete na tento spacák? Využitie aj na pešie túry s prespávanim v prírode.
http://www.huskysk.sk/spacak-cyklo-musset-3-c-d4407.html#i4
Zobraziť komentár 31.05.2015 - 21:46:51
00
V sobotu som potreboval zabiť čas (boli sme s mladým na majstrovstvách SR v tancoch, mladý sa stal vicemajstrom SR v street dance show v junioroch ^_^ ) medzi vystúpením a vyhlásením výsledkov tak som zašiel do OC Central. Akurát mi v tom čase takmer skapal mobil tak som po prvýkrát využil službu nabíjačky v tých boxoch čo majú na chodbe. Keď som sa preplietol cez poodtŕhané káble - slovač je už taká, našiel som jeden kompletný a napichol som svoj mobil. Na moje veľké prekvapenie hneď vyskočila hláška, že je pripojený ako mediálne zariadenie. Okamžite som to prepol ale zostal som mierne zaskočený s malou obavou, čo všetko sa za tých pár sekúnd mohlo z môjho mobilu do zariadenia, ktoré používajú nahrať v tom stĺpe? Mimochodom, za cca 45 minút nabíjania som dostal cca 15% energie do batérie :^)
Zobraziť komentár 01.06.2015 - 08:23:05
00
a pozor nata ze orezavatko je kalene a teda tvrde... aby nenarobilo viac skody jak uzitku.... skor by som bol za kruzok z plechovky jak niekto spominal..... to je hlinik...... mozno sa casom zoderie ale urcite lepsia varianta jak znicit vidlu alebo osadenie

Tam bola taka malinka vola, ze si neviem predstavit, ze by som narval makky hlinik z plechovky.......Uvidim, ci to nejaku dobu vydrzi.....cas ukaze.
Zobraziť komentár 01.06.2015 - 08:35:16
00
Okamžite som to prepol ale zostal som mierne zaskočený s malou obavou, čo všetko sa za tých pár sekúnd mohlo z môjho mobilu do zariadenia, ktoré používajú nahrať v tom stĺpe? Mimochodom, za cca 45 minút nabíjania som dostal cca 15% energie do batérie :^)

nj, to kopirovanie obsahu bolo energeticky narocne :lol:

O moznom kradnuti dat na takychto nabijackach sa uz pisalo dost, bez nejakej microusb predlzovacky s prestrihnutymi vsetkymi kablikmi okrem 5V by som svoj telefon nezapojil do ziadneho neznameho zariadenia.
Zobraziť komentár 01.06.2015 - 09:02:22
00
veď takú "predlžovačku" nie je problém si vyrobiť :)
Zobraziť komentár 01.06.2015 - 09:40:53
00
Ak niekto objednával ložiská z endurobearings.cz/bicyclecafe.cz aké máte skúsenosti hlavne s komunikácou? Ja som najprv odoslal mail na [email protected] či ložiská majú - žiadna odpoveď. Pár dní na to som napísal cez kontaktný formulár na stránke endurobearings, na druhý deň som mal info, že ložiská sú + ceny vrátane poštovného. Tak som odpísal, že to beriem a objednávam, žiadna reakcia. Tak som tam dva dni volal, keď som sa konečne dovolal 19.5. tak mi (asi p. Klézl) povedal, že to v ten deň odchádza českou poštou. Odvtedy nič, ani obraz, ani zvuk - v schránke nič, na mail žiadna reakcia, telefón im vyzváňa už od minulého týždňa a nik neberie ani ten na bicycle cafe ani ten na endurobearings :^)
Zobraziť komentár 01.06.2015 - 13:02:21
00
Tak som im dnes znovu napísal cez kontaktný formulár, nedával som si servitku pred ústa. Odpoveď prišla pred chvíľou, evidentne na mňa zabudli.
"Dobry den,
loziska vam dnes odesla sluzbou PPL, omlouvame se za komplikace

Klezl"
Zobraziť komentár 01.06.2015 - 21:03:12
00
Ja som od nich loziska nedostal. Po dohode ze maju na sklade dany rozmer som si objednal dva kusky no asi sa im nechcelo ich posielat. Bol to taky docela nestandardny rozmer. Ale nakoniec som zohnal docela kvalitne na objednavku za dva dni tutok u nas. :-)
Zobraziť komentár 01.06.2015 - 22:23:25
00
nahodou som dnes objavil toto http://www.upc.sk/televizia/horizongo/
kto ma upc tak to ma asi aj zadarmo, aspon mne to ide bez problemov v robote abo inde :) takze uz nebudem musiet riesit streamy z netu ked bude tdf alebo ine cyklo :), konecne daka telka co ide bez hovadin hocikde, aj ked skusal som to cez vpnku z holandska a klasika pisalo ze nie som na slovensku blabla dake autorske prava..., ale rovnako sa to asi bude dat poriesit vpnkou z vonka na sk :))
Zobraziť komentár 02.06.2015 - 20:10:44
00
mam novu nadrz do kamelbeku, presne takuto http://www.backcountry.com/images/items/900/OSP/OSP0297/ONECOL.jpg
a chcel by som sa nejak zbavit tej plastovej prichute, ktora sa tam objavi uz aj polhodinu po naplneni. Neviete co mam s tym robit? Taku vodu ani nemozem pit, vsak to je hnus. Skoro som sa z toho pri slapani do kopca poondil.

a este by som rad vedel, ci tam mozem davat prichute - sumienku, iontak, sumivu tabletu a tak podobne. To by zaroven trosku vyriesilo aj tu plastovu prichut.
Zobraziť komentár 02.06.2015 - 20:32:04
00
Ja mam origo tablety na cistenie a ked som nemal tak som cistil tabletami co su na cistenie sodastreamovych flasi. A niekde som cital ze aj soda bikarbona sa da pouzit.
Zobraziť komentár 02.06.2015 - 20:39:44
00
a to odstrani tu pachut?
a co tie prichute, mozem to tam dat, alebo mi to bude smrdiet este viac?
Zobraziť komentár 02.06.2015 - 20:52:29
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up