Pali65 Len problem je ten, ze to zvaraci mali vediet. Ak navarovali prirubu, tak ten plyn robil len to co mal - vytlacal kyslik, aby zvar rychlo neoxidoval + zvysil kvalitu zvaru a bolo uplne logicke, ze sa vo vacsom mnozstve dostane do tej nadoby. Pravda, ze ani mna by nenapadlo, ze clovek tak rychlo odkvecne, ked nema dostatok kyslika. No ale oni ako zvaraci su z tohokazdych par rokov skusani + nieco sa mi mari, ze pri niektorych ukonoch musi byt k dispozicii aj dozor.
áno viem že sa neotrávil v pravom slova zmysle, ale netuším akým jednoslovným/jednoduchým spojením to inak povedať (nejakú hipoxiu mám pocit že počujem prvý krát v živote, a verím že nie som sám.. laické zmýšlanie je plyn = otrávenie resp udusenie a hotovo)
bolo uplne logicke, ze sa vo vacsom mnozstve dostane do tej nadoby.
do potrubí sa dávajú také "vankúše" tým sa zabraňuje aby plyn cestoval kade tade potrubím, ale "zostal" len v mieste zvárania..
dozor by ti v tomto prípade nepomohol, chlap v prvom rade nemal čo liezť do ten nádoby..
ale ved to je jednoduche. kupim si pivo v plechovke. pivo vypijem. z plechovky urobim vymedzovaci pasik. spojene prijemne s uzitocnym.
Takze nakoniec som pouzil odlomeny kusok z velmi tenkeho orezavatka....Natlkol som to tam...funguje to super, jazdi to, nic nepuká, je to pekne ticho...mam radost....
Vdaka za rady.
a pozor nata ze orezavatko je kalene a teda tvrde... aby nenarobilo viac skody jak uzitku.... skor by som bol za kruzok z plechovky jak niekto spominal..... to je hlinik...... mozno sa casom zoderie ale urcite lepsia varianta jak znicit vidlu alebo osadenie
Tak tak, ta ocel z orezavatka vytlaci do toho duraloveho krku zliabok. Lepsi je ten pasik z plechovky a az potom cez neho nalisovat spodnu misku hlavoveho zlozenia.
V sobotu som potreboval zabiť čas (boli sme s mladým na majstrovstvách SR v tancoch, mladý sa stal vicemajstrom SR v street dance show v junioroch ) medzi vystúpením a vyhlásením výsledkov tak som zašiel do OC Central. Akurát mi v tom čase takmer skapal mobil tak som po prvýkrát využil službu nabíjačky v tých boxoch čo majú na chodbe. Keď som sa preplietol cez poodtŕhané káble - slovač je už taká, našiel som jeden kompletný a napichol som svoj mobil. Na moje veľké prekvapenie hneď vyskočila hláška, že je pripojený ako mediálne zariadenie. Okamžite som to prepol ale zostal som mierne zaskočený s malou obavou, čo všetko sa za tých pár sekúnd mohlo z môjho mobilu do zariadenia, ktoré používajú nahrať v tom stĺpe? Mimochodom, za cca 45 minút nabíjania som dostal cca 15% energie do batérie
a pozor nata ze orezavatko je kalene a teda tvrde... aby nenarobilo viac skody jak uzitku.... skor by som bol za kruzok z plechovky jak niekto spominal..... to je hlinik...... mozno sa casom zoderie ale urcite lepsia varianta jak znicit vidlu alebo osadenie
Tam bola taka malinka vola, ze si neviem predstavit, ze by som narval makky hlinik z plechovky.......Uvidim, ci to nejaku dobu vydrzi.....cas ukaze.
Okamžite som to prepol ale zostal som mierne zaskočený s malou obavou, čo všetko sa za tých pár sekúnd mohlo z môjho mobilu do zariadenia, ktoré používajú nahrať v tom stĺpe? Mimochodom, za cca 45 minút nabíjania som dostal cca 15% energie do batérie
nj, to kopirovanie obsahu bolo energeticky narocne
O moznom kradnuti dat na takychto nabijackach sa uz pisalo dost, bez nejakej microusb predlzovacky s prestrihnutymi vsetkymi kablikmi okrem 5V by som svoj telefon nezapojil do ziadneho neznameho zariadenia.
Ak niekto objednával ložiská z endurobearings.cz/bicyclecafe.cz aké máte skúsenosti hlavne s komunikácou? Ja som najprv odoslal mail na [email protected] či ložiská majú - žiadna odpoveď. Pár dní na to som napísal cez kontaktný formulár na stránke endurobearings, na druhý deň som mal info, že ložiská sú + ceny vrátane poštovného. Tak som odpísal, že to beriem a objednávam, žiadna reakcia. Tak som tam dva dni volal, keď som sa konečne dovolal 19.5. tak mi (asi p. Klézl) povedal, že to v ten deň odchádza českou poštou. Odvtedy nič, ani obraz, ani zvuk - v schránke nič, na mail žiadna reakcia, telefón im vyzváňa už od minulého týždňa a nik neberie ani ten na bicycle cafe ani ten na endurobearings
Tak som im dnes znovu napísal cez kontaktný formulár, nedával som si servitku pred ústa. Odpoveď prišla pred chvíľou, evidentne na mňa zabudli.
"Dobry den,
loziska vam dnes odesla sluzbou PPL, omlouvame se za komplikace
Ja som od nich loziska nedostal. Po dohode ze maju na sklade dany rozmer som si objednal dva kusky no asi sa im nechcelo ich posielat. Bol to taky docela nestandardny rozmer. Ale nakoniec som zohnal docela kvalitne na objednavku za dva dni tutok u nas.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vie niekto, aky je korektny postup?
áno viem že sa neotrávil v pravom slova zmysle, ale netuším akým jednoslovným/jednoduchým spojením to inak povedať
do potrubí sa dávajú také "vankúše" tým sa zabraňuje aby plyn cestoval kade tade potrubím, ale "zostal" len v mieste zvárania..
dozor by ti v tomto prípade nepomohol, chlap v prvom rade nemal čo liezť do ten nádoby..
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/321955/do-15-let-budete-nasi-otroci-kriceli-v-olomouci-arabove-kteri-napadli-stanek-s-petici.html
Takze nakoniec som pouzil odlomeny kusok z velmi tenkeho orezavatka....Natlkol som to tam...funguje to super, jazdi to, nic nepuká, je to pekne ticho...mam radost....
Vdaka za rady.
How To Be A Mountain BikerOtvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
http://www.huskysk.sk/spacak-cyklo-musset-3-c-d4407.html#i4
Tam bola taka malinka vola, ze si neviem predstavit, ze by som narval makky hlinik z plechovky.......Uvidim, ci to nejaku dobu vydrzi.....cas ukaze.
nj, to kopirovanie obsahu bolo energeticky narocne
O moznom kradnuti dat na takychto nabijackach sa uz pisalo dost, bez nejakej microusb predlzovacky s prestrihnutymi vsetkymi kablikmi okrem 5V by som svoj telefon nezapojil do ziadneho neznameho zariadenia.
"Dobry den,
loziska vam dnes odesla sluzbou PPL, omlouvame se za komplikace
Klezl"