Ak by vyslo babie leto chcem si zobrat dovolenku buduci tyzden a zvazujem nejake tie ceske single .... kam by ste odporucali ist na take dva dni? Rychlebske? Pod smrkem? Alebo niekde uplne inde? Niekde kde sa lahko uprostred tyzdna ubytujem
Poradite?
IT-čkari - je toto ok adresa ESET-u? "[email protected]"
Prišla mi z nej ponuka zadarmo upgrade-u NOD 32 Antivirus 9 tak kým to prepošlem deckám radšej sa opýtam.
Ďakujem
zalezi ci je to v poli "from", alebo je to aj skutocny odosielatel
vidis to v hlavicke mailu (klient vie zobrazit)
lapalomaoboje treba skusit
smrk- lahsi, velke mnozstvo tras- da sa kolecko okolo 70-80 km skoro cisto singlove, vacsi flow, technicky nenarocny, moznost zokruhovania, pekne prostredie/ihlicnate lesy
dostupny po dialnici do 4,5 hod od BA, mensi vyber ubytka
rychleby/ technicky narocnejsie/kamene, vyslap vzdy iba jednym singlom, tiez pekne ihlicnate lesy, velke mnozstvo ubytka
cela hlavicka mejlu je len obycajny text a hocijaky looser ti moze poslat email s adresou odosielatela [email protected]
JEDINA vec ktora je v celom mejli doveryhodna, je IP adresa (resp domain name) posledneho pocitaca ktory sa pripajal na mail server na ktorom mas adresu.
Tj ak mas gmail, tak jedine na co sa mozes spolahnut, je informacia o pocitaci ktory sa pripojil na mx.google.com, ked si pozries komplet zdrojovy text mailu napr.:
Code:
Received: from o3.email.bandcamp.com (o3.email.bandcamp.com. [198.21.0.215])
by mx.google.com with ESMTPS id xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
for <[email protected]>
Mala by zmysel tema na sposob "bike friendly ubytovanie"? Overene a vyskysane ubytovania pre bikerov z jednotlivych regionov. Predsalen nie vsade su smradlavi zablatenci vitani. Mne by sa celkom zisli nejake odporucania z Presova.
..btw, ten mejl z esetu dosiel aj mne a odosielal to naozaj esetacky server
Code:
Received: from omp.enjoy.eset.com (omp.enjoy.eset.com. [12.130.139.13])
by mx.google.com with ESMTP id xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
for <[email protected]>;
Tue, 29 Sep 2015 08:27:01 -0700 (PDT)
..ale ked sa clovek pozriet na link kam odkazuje to tlacitko "Prejst na novsiu verziu", zisti ze je to link vygenerovany CRM systemom s unikatnym identifikatorom zakaznika, a teda Eset bude presne vediet ci dotycny prijemna mejlu klikol na ten link alebo nie.
Rovnaky system pouziva napr. aj Canyon vo svojich mejlovych ponukach - kazde kliknutie je spojene s konkretnym clovekom, pridava informacie o jeho zaujmoch do jeho "profilu", a tomu sa prisposobuje napr. ponuka pre kazdeho zakaznika... vpodstate to vyuziva kazdy vacsi predajca
Je to urcity druh trackovania, a kedze s tym nesuhlasim, zo zasady na take linky neklikam - radsej si otvorim stranku priamo a najdem si tam to co chcem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Poradite?
Prišla mi z nej ponuka zadarmo upgrade-u NOD 32 Antivirus 9 tak kým to prepošlem deckám radšej sa opýtam.
Ďakujem
smrk- lahsi, velke mnozstvo tras- da sa kolecko okolo 70-80 km skoro cisto singlove, vacsi flow, technicky nenarocny, moznost zokruhovania, pekne prostredie/ihlicnate lesy
dostupny po dialnici do 4,5 hod od BA, mensi vyber ubytka
rychleby/ technicky narocnejsie/kamene, vyslap vzdy iba jednym singlom, tiez pekne ihlicnate lesy, velke mnozstvo ubytka
cela hlavicka mejlu je len obycajny text a hocijaky looser ti moze poslat email s adresou odosielatela [email protected]
JEDINA vec ktora je v celom mejli doveryhodna, je IP adresa (resp domain name) posledneho pocitaca ktory sa pripajal na mail server na ktorom mas adresu.
Tj ak mas gmail, tak jedine na co sa mozes spolahnut, je informacia o pocitaci ktory sa pripojil na mx.google.com, ked si pozries komplet zdrojovy text mailu napr.:
by mx.google.com with ESMTPS id xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
for <[email protected]>
...tj mail odoslala sluzba bandcamp.com
Odkedy je hlavicka emailu text ?
v tej hlavicke mas uvedene mejlove adresy odosielatela aj prijimatela - preto moja poznamka o prihlasovani sa k odberu spamov...
by mx.google.com with ESMTP id xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
for <[email protected]>;
Tue, 29 Sep 2015 08:27:01 -0700 (PDT)
..ale ked sa clovek pozriet na link kam odkazuje to tlacitko "Prejst na novsiu verziu", zisti ze je to link vygenerovany CRM systemom s unikatnym identifikatorom zakaznika, a teda Eset bude presne vediet ci dotycny prijemna mejlu klikol na ten link alebo nie.
Rovnaky system pouziva napr. aj Canyon vo svojich mejlovych ponukach - kazde kliknutie je spojene s konkretnym clovekom, pridava informacie o jeho zaujmoch do jeho "profilu", a tomu sa prisposobuje napr. ponuka pre kazdeho zakaznika... vpodstate to vyuziva kazdy vacsi predajca
Je to urcity druh trackovania, a kedze s tym nesuhlasim, zo zasady na take linky neklikam - radsej si otvorim stranku priamo a najdem si tam to co chcem.
spam z principu nemoze byt dobry (z mojho pohladu je to oxymoron)
na rozdiel od napr. pozitivneho rasizmu ...
ale to som v zlej teme asi
Ale inspirovalo ma to, tak som nasiel toto http://www.firewalls-and-virus-protection.com/good_bad_spam.html .. idem si to precitat