Kuriér skúsenosť:
Včera mi bol doručovaný balík z Bike Peak Oslany na domácu adresu. Poprosil som kuriéra aby mi ho presmeroval dnes do práce. Dnes rovno z práce cestujem a je už skoro 13,00 tak volám na
UPS aby mi našli balík a dali číslo na kuriéra, reku dohodnem sa s ním. Pani chce číslo balíka - vravím, že neviem. Tak potom že sa nedá. Vravím ako to? Dám Vám meno adresáta, dám Vám odosielateľa...vždy sa dalo. Nie, nedá sa, neviete si zistiť číslo balíka od odosielateľa? Vravím, nebudem tam volať keď viem, že sa to dá nájsť podľa mena odosielateľa a/alebo adresáta. Na chvíľu ticho, pani ma vypla, po chvíli zapla, vypýtala si meno odosielateľa, ťuká....meno adresáta, ťuká....adresu...overuje, novú adresu..overuje..a nakoniec predsa len hlási, že zásielku má už kuriér a dnes mi bude doručovaná. Vravím, že to viem, ale potrebujem číslo na kuriéra aby som sa ním o čase doručenia dohodol. Zas ma vypla....potom zapla a nadiktovala tlf číslo. "Veľmi pekne ďakujem a prajem príjemný deň", končím rozhovor. Na druhej strane len sekunda ticho a hneď "cvak", zavesené. Smutné
Dohoda s kuriérom už išla ako po masle, ten bol nezvyčajne milý a ústretový.