Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ano...
Zobraziť komentár 17.11.2015 - 22:32:37
00
Tesak, mne je samozrejme jasne, ze Ty ako veriaci sa nepokladas za boha. Len som Ti oplatil Tvoje chytanie za slovicka rovnakou mincou. Takze kto nepochopil? ;) Btw. bude lepsie ak ani mna nebudes prirovnavat k nejakemu bohu. Ja s Tvojou vierou nic nemam a ani sa teda na nic take hrat nemozem.

A dobrovolne sa tymto odhlasujem z tejto debaty, zvrhlo sa to uplne mimo.
Zobraziť komentár 17.11.2015 - 22:35:34
00
Pohoda súhlas ... A možno ty skúšaš mna.... :-)
Zobraziť komentár 17.11.2015 - 22:39:58
01
arrow_leftJezus napísal:
Tak ale to zenies do extremu. Nikto tu nepise, ze na zjazd maju ludia pouzivat "ani nie 500vky". Ale rozhodne si myslim, ze univerzalne riesenie existuje - na bezne vozenie sa lesom sa za univerzal da oznacit 680. Ak niekto preferuje specificke discipliny, tak zuzuje alebo rozsiruje. A samozrejme sa do toho aj premieta dlzka ruk atd.

Len som na tom priklade chcel ukazat, ze univerzalne riesenie pre kazdeho neexistuje, nakolko ste tu s Tulenikom nejako v style "mne vyhovuje toto, tak nechapem, ako moze niekto jazdit tamto" sprdli Pola za siroke rajdy. Ja napriklad tiez vozim 680 a dlho som jazdil dokonca 620, ale minule som mal moznost sa kusok previezt na niecom so sirkou podstatne vacsou, ako na aku som navyknuty, a vobec to nebolo zle. Viem si to predstavit na vozenie v style hore na pohodu, dole na zabavu(co aktualne praktikuje stale viac ludi). Preto tie kategoricke vyhlasenia nechapem hlavne od niekoho, u koho predpokladam urcitu davku inteligencie a nadhladu.
Zobraziť komentár 17.11.2015 - 23:01:14
01
Zrovna od Teba by som cakal, ze si aspon poriadne precitas moje prispevky kym ma tu zacnes obvinovat z kategorickych vyhlaseni. :) Len pre tu srandu si ich skus precitat este raz.

1. Nikoho som nesprdol za sirsie rajdy ako moje.
2. Pisal som len o mojich skusenostiach so sirkou.
3. Nenapisal som jedine slovo o tom, ze ak niekto jazdi 700+ tak je divny.
Zobraziť komentár 17.11.2015 - 23:13:19
00
Ano, cisto technicky si vo svojich komentoch nikoho nesprdol, no z kontextu vyznelo, ze podporujes Tulenikove stanovisko, ktory bol uz teda dost jednoznacny vo vyjadreniach(deviacie, kompenzacie, etc.). Nechajme to uz tak, aj tak sa v poslednom case ludia nejako prilis natahuju na ch*jovinach.
Zobraziť komentár 18.11.2015 - 08:15:43
01
No ved som chcel urobit tulenikovi radost, ze nie je jediny co jazdi uzsie rajdy. :) Ale nemyslel som to ako podporu v utoceni na sirokorajdovych. Asi to tak vyznelo. :( A presne, v poslednom case sa nejak privela riesia blbosti...
Zobraziť komentár 18.11.2015 - 08:25:56
01
http://m.pinkbike.com/photo/12836592/

Prílohy:

p5pb12836592.jpg
p5pb12836592.jpg 264.45 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 18.11.2015 - 08:27:35
00
Uz sa sezona skoncila :-( , tak je vela casu na vysedavanie na nete :-)
Zobraziť komentár 18.11.2015 - 08:29:14
01
Ked ste sa tu o tom bohu rozohnili, minule som vecer dosiel z biku, postaval som si na terase, popijal magnezium, a prisli ku mne dvaja jehovisti...Asi som mal kopec casu, alebo co....Ako rodeny ateista som si s nimi pokecal .A tvrdili mi, ze v najsamlepsom bestselleri...bilblii sa nepise o tom, ze clovek po smrti ide "do neba"...Ze to len tak cirkev uci a zneuziva strach ludi zo smrti..Neviem ci je to pravda, nikdy som bibliu necital a zatial ani nehodlam...Len ma to trosku zarazilo...To fakt takto okato klame cirkev?...Ludia co chodia to kostolov, ani bibliu necitali?....NO neviem co si mam mysliet...

Naposledy upravil johnnySVK dňa 18.11.2015 - 09:00:10, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 18.11.2015 - 08:52:28
00
a je aj nejaká univerzálna postava? alebo všetko od 150cm jazdcov až do 200+cm, od 40kg špagiet po 130kg valce spadá do štandardu a tomu zodpovedá 680? :D také že dĺžka rúk, šírka ramien a bla bla bla nehrá rolu.. :lol:

jazdiť sa dá na všetkom, či hore či dole.. no dole sú (v rozumnej miere) širšie lepšie a teda aj bezpečnejšie vzhľadom na rýchlosti.. inak to sú doťahovačky ako HT vs full vs koľko cm.. neexistuje terén ktorý by sa aj na tom HT nedaj prejsť, otázka je ako.. a keď sa niekto šmrdlá dolekopcom rovnako rýchlo ako horekopcom, jasné že sú mu kadejaké cm hore dole kdekoľvek k ničomu..
Zobraziť komentár 18.11.2015 - 08:52:47
02
Podla mna je to stale aj o fyziologii. Sice teraz prezeniem, ale ak das babe s vyskou 155 cm 29" XC bajk so 740 mm rajdami, tak proste bude na nu aj privelky bajk (vyska riadidiel voci sedlu) aj prisiroke rajdy. Ako si napisal - odjazdit sa da na vsetkom, ale nic netreba prehanat.
Zobraziť komentár 18.11.2015 - 09:19:59
00
Nič netreba preháňať s tým súhlasím ... pred nejakým časom som jazdil 711mm Eastony a keď mi prišli 800m Sixc tak som to šiel vyskúšať do lesa. Už predtým mi bolo jasné že z nich budem rezať a v lese som sa o tom len uistil. Skončil som na 760mm a viac mi príde vhodné už len na DH. :)
Ťažko je polemizovať o šírke rajdov pokým si ich človek nevyskúša.
Zobraziť komentár 18.11.2015 - 09:27:01
00
arrow_leftjohnnySVK napísal:
Ked ste sa tu o tom bohu rozohnili, minule som vecer dosiel z biku, postaval som si na terase, popijal magnezium, a prisli ku mne dvaja jehovisti...Asi som mal kopec casu, alebo co....Ako rodeny ateista som si s nimi pokecal .A tvrdili mi, ze v najsamlepsom bestselleri...bilblii sa nepise o tom, ze clovek po smrti ide "do neba"...Ze to len tak cirkev uci a zneuziva strach ludi zo smrti..Neviem ci je to pravda, nikdy som bibliu necital a zatial ani nehodlam...Len ma to trosku zarazilo...To fakt takto okato klame cirkev?...Ludia co chodia to kostolov, ani bibliu necitali?....NO neviem co si mam mysliet...

Nič si o tom nemyslí. Cirkej od*báva od začiatku jeho vzniku a to je všetko. Ja iba nechápem ako im môžu ešte ľudia veriť.
Zobraziť komentár 18.11.2015 - 10:14:18
00
biblia sa ani nedá moc čítať, desne písaná kniha to je :D a nie je ani písaná jednoducho ako rozprávka s dejom, takže ani "pochopiť" ju nie je tak jednoduché.. a tobôž si ju zapamätať na prvé čítanie.. a okrem toho si cirkvy vyberajú len čo sa im hodí, evanjeliá, straý a nový zákon atď.
Zobraziť komentár 18.11.2015 - 10:23:07
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up