Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No inak to oblecenie .. minuly tyzden som sa vracal po hradzi, svetlo naplno, kedze tam je tma ako v rohu (asi 250lumenov, ci kolko to mam) .. v dialke predo mnou blikajuci cyklista a naraz sa vynoril chodec, tesne predtym som vnimal nieco v style tmava skvrna v tme. Ak by stal .. absolutne nevidim. Jasne, vdaka svetlu v pohode ho clovek uvidi na tych 10m, co na bajku staci, ale auto .. No ale k tomu obleceniu, obleceny v tmavom, mozno to bol dokonca tmavy oblek + kabat, tmavy kufrik. Ani jeden pixel reflexnej veci. Idealne do lesa na odchyt diviakov. Ani ti by ho nevideli :lol: Tak tmaveho chodca som este nestretol.
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 10:57:45
00
to ten blikajuci mal take silne strobo ze ta oslepoval uz z dialky? to je asi idiot. fakt milujem takychto diskotekovych strobo-blikacov, na oplatku im vzdy tiez pustim na par sekund hyper-strobo na mojej aurore :P
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 11:03:02
00
lto mozno to bol samotny temny pan... vyzeralo to, akoby svetlo temnelo pri dopade na jeho temnu tvar
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 11:24:31
01
iron.hide: nie, to bolo myslene len ako kulisa na dotvorenie predstavy temnoty .. proste popis situacie. Bol daleko, neblikal mi do ksichtu. Strobo-blikac-10tisic lumenoveho experta som stretol utorok, za bieleho dna mal zapnute vpredu asi 5 milinovo luxov, len tak-tak som sa mu vyhol, kedze na 2 sekundy som nevidel nic, len tmu. Teda svetlo :D .. vsimol som si akurat, ze mal divne sirkove gumy a nejake cirkusove rafky. Asi nejaky fatbiker z fora podporujuci globalne osvetlovanie.
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 11:29:12
01
arrow_lefttvojamatka napísal:
lto mozno to bol samotny temny pan... vyzeralo to, akoby svetlo temnelo pri dopade na jeho temnu tvar

Moze byt .. esteze neotvoril ten kufrik :lol:
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 11:29:52
00
arrow_leftlto napísal:
Fiha, tak to sme dobri :D .. ale nejako to zjavne nestaci :lol: .. pozeral som ten novy uz tusim schvaleny sadzobnik pokut, mam strach vyjst bajkom do ulice , neviem ci sa da este aspon peso chodit bez pokuty :tmi:

teraz fesi v radiu hovori ze musi nabrat 1000policajtov lebo ich ma malo :D
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 12:23:16
00
Smeracka mafia si kryje chrbat. Za chvilku to tu bude ako za sociku.
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 12:31:26
00
ojoj tak to som mal pockat, mozno by som dostal statny byt :D
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 12:38:31
00
tie su uz rozdane :D
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 12:51:53
01
arrow_leftRamon1 napísal:
Dámy a páni , pamätáte sa na galeriu našich bikov keď som tam pridal svojho Jekyll-a a následne sa rozpútala debata na tému nedostatočne zjazdené kotúče u Shimano bŕzd...Na a tak som si dnes prečítal komenty na môjho nového Stumpa a tam peter1976 napísal , že si ho teda pôjde kuknúť do Kaktusu... Tak som ho " trošku " prelustroval a našiel som v jeho príspevkoch - fotkách jednu analógiu...fotku nezjazdeného kotúča , presne ako som mal-mám na mojom Jekyll-e / a aj na Geniuse a aj na Scalpel , všade , kde mám Shimano brzdy / . Pri tom sa jedná o originálne adaptéry Shimano...asi to je skutočne "Šitmano" aspoň , čo sa bŕzd týka. XTR najvyšší model , čo som dával na Scalpel, opakovane zavzdušnené :@ - ***** ich z okna a bude pokoj a namontujem tam pôvodné Avid-y Elixir 9

link na Petrov príspevok: xc-am-en-bicykle/galeria-nasich-bajkov-t13057-16830.html
môj Jekyll: post995734.html#p995734

Obdobný problém som , ale nezaznamenal na brzdách , kt. mám na ostatných bikoch : Tektro Draco na Fatboy-ovi, Avidoch Juicy 3 ScoTT Genius / pôvodné , keď som ich menil za SLX - problém so nezjazdeným kotúčom tiež.../ , Avid 5 Scott Scale , Avid 9 Scalpel , Tektro HDM291 na detskom Cube KID 240 2015, Magura MTS na Stumpovi

Čo si o tom myslíte, podebatujme :geek:
Jezus pamätáš?

Po koľkých km to asi je? Mne to robili platničky na začiatku, no postupne si to sadlo, teraz je to cca na celú šírku (je tam asi 1mm - možno menej)
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 14:17:27
01
Tak ako píše AdMich. Nové Shimano platničky majú zrazenú spodnú hranu aby sa lepšie nasadzoval kotúč do strmeňa. Chvíľu trvá kým sa oderú a potom dosadajú celou plochou.
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 14:20:13
01
arrow_leftlarge napísal:
teraz fesi v radiu hovori ze musi nabrat 1000policajtov lebo ich ma malo :D

http://www.hlavnespravy.sk/podla-kalinaka-na-slovensku-pribudne-okolo-2500-novych-policajtov/715322 :lol:
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 18:16:49
00
arrow_leftAdMich napísal:
Po koľkých km to asi je? Mne to robili platničky na začiatku, no postupne si to sadlo, teraz je to cca na celú šírku (je tam asi 1mm - možno menej)

...jekyll 300km , 250 km Garda a strmé zjazdy, 50km Ke okolie ...a hovno zatiaľ sadlo :geek:
...Genius 350km Garda a nič nesadlo...XTR na Scalpel 350 a je to ako bolo po nasadení...
U mňa Shimano zatiaľ ťahá za kratší koniec...Asi budem Avidista, aj ten brzdný účinok mi viacej vyhovuje, dokonca aj tie nové Magury na Stumpovi sa mi zdajú lepšie ako SLX a XT teda určite...No dám im ešte šancu, XTR dám zoservisovať, XT na Jekylle zajazdím na Garde a až tak ich " vyšmarím " ak si " nesadnú"...
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 19:36:17
00
350km na bikoch? kks sak to tu maju niektori Xmani za par dni :D
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 20:09:28
00
Ale Xmani nie su doktori a maju jeden bike a doktorman nie je Xmen a má 4 a viac bike :) ;)
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 20:22:09
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up