Dámy a páni , pamätáte sa na galeriu našich bikov keď som tam pridal svojho Jekyll-a a následne sa rozpútala debata na tému nedostatočne zjazdené kotúče u Shimano bŕzd...Na a tak som si dnes prečítal komenty na môjho nového Stumpa a tam
peter1976 napísal , že si ho teda pôjde kuknúť do Kaktusu... Tak som ho " trošku " prelustroval a našiel som v jeho príspevkoch - fotkách jednu analógiu...fotku nezjazdeného kotúča , presne ako som mal-mám na mojom Jekyll-e / a aj na Geniuse a aj na Scalpel , všade , kde mám Shimano
brzdy / . Pri tom sa jedná o originálne adaptéry Shimano...asi to je skutočne "Šitmano" aspoň , čo sa bŕzd týka. XTR najvyšší model , čo som dával na Scalpel, opakovane
zavzdušnené 
- ***** ich z okna a bude pokoj a namontujem tam pôvodné Avid-y Elixir 9
link na Petrov príspevok:
xc-am-en-bicykle/galeria-nasich-bajkov-t13057-16830.htmlmôj Jekyll:
post995734.html#p995734Obdobný problém som , ale nezaznamenal na brzdách , kt. mám na ostatných
bikoch : Tektro Draco na Fatboy-ovi, Avidoch Juicy 3 ScoTT Genius / pôvodné , keď som ich menil za SLX - problém so nezjazdeným kotúčom tiež.../ , Avid 5 Scott Scale , Avid 9 Scalpel , Tektro HDM291 na detskom Cube KID 240 2015, Magura MTS na Stumpovi
Čo si o tom myslíte, podebatujme
Jezus pamätáš?
Po koľkých km to asi je? Mne to robili platničky na začiatku, no postupne si to sadlo, teraz je to cca na celú šírku (je tam asi 1mm - možno menej)