Lokalizácia
Formulár sa odosiela
cital som aj dvakrat celu tu temu fox vs RS a tiez som tam nenasiel nejake zasadne stanovisko preco FOX. Ale uz niekde z hlbky mi lezie ze Fox by mohla byt kvalitnejsia, autor sa odvolava na to iste ako pises, lacnejsi servis, zvyk na RS..
Zobraziť komentár 03.02.2009 - 15:07:26
00
zásadné stanovisko nenájdeš pri absencii zásadného rozdielu :D
Zobraziť komentár 03.02.2009 - 16:54:16
00
Saldi je hviezda :wink: :D 8)
btw. predavas toho tvojho Spesla za pouhych 99 eur? :mrgreen:

Prílohy:

6.jpg
6.jpg 216.14 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 06.02.2009 - 15:53:09
00
takych obrazkov je vela ;)
spesla nepredam, nedolahla na mna fin.kriza :lol: /zatial/
Zobraziť komentár 06.02.2009 - 17:27:59
00
co som si zapisal do dennicka:

Infartkove stavy mam fakt, ***** ma, cele to moje premastene srdce ***** z kuracej hrde a ***** sa o stenu jak poliak po Cernakovej navsteve (ano vy ***** zavistlivi musim si taketo ***** vymyslat lebo napisat ze sa to "***** jak *****" ste uz pouzili vy).
cely vecer stoji za *****, odkladam nakup v tescu cele dva ci tri tyzdne co som bez auta, uz zajtra rano si idem pon ale dnes som uz fakt nevydrzal, doma ani ***** na zranie, v kupelni uz tretie rano skrabem duschgel prstami z tuby lebo okolo vane je 10 prazdnych *****...
tak som si poslal svoj prvy sms ***** mhd listok, 10 minut som cakal jak ***** kym to pride, cely nateseny sa ***** von.

Jedina pozitivna sprava, ze som stretol suseda, druhy raz v zivote, prvy raz som mu pred pol rokom pomahal vynosit nabytok.. dali sme sa do reci a ze tiez ide na nakup, tak som ho joinol v aute, ze aspon si mozem spravit velky nakup a nemusim mineralky a ***** v rukach nosit.
Prideme do toho ***** tesca, jedine co som chcel je kupit si v pokladni cigarety a zaroven rozmenit drobne.
Slusne sa spytam matrony ***** co zakladnu skolu skoncila len protekciou, ze ci bude tak laskava, a pocka so svojim dvojvozikovym nakupom kym si za 20 sekund kupim cigarety.
NIJEEE, ja tu stojim patnaast minuut a nebujem cakat vyse.
ale ochotny skulavy ***** brigadnik mi povie "aj tak cigarety nemam"
"a to nad hlavou je co?"
"nemam od toho kluce".

no *****...

otocim sa, v coffe&co mlada blondinka, chvilu pozorujem ako jednym vechtom umyva pohare a potom vitrinu so zakuskami...och ako ma vzrusuje salmonela!... hodim na nu to jedno zdrave oko ze moja rozmen mi desinku, tiez picuje ze nema ale nejak sa mi podari na nu hodit aj to druhe oko a nakoniec privoli, dostavam vytuzenu dvojeurovku a hor sa pre vozik.
to ze som zasa nasiel taky co piska, vrzga a jedno koliesko sa netoci nestoji za rec.
30 minut hadzem ***** do vozika, od jogurtov po deostick cez pivo az po vonavu koktinu na zachod, ked uz tam mam utesenu kopku pridem k pokladniam.
a ***** ma. instantne ma *****. otvorena bola PRESNE JEDNA pokladna. JEDNA
JEDNA ***** ***** POKLADNA. v strede. a od nej sa tahal had jak sebavedomie ibrahima maigu cez celu sirku tesca, no nech neprehanam bolo tam minimalne 35-40 ludi, z toho tak 15 ludi malo voziky nalozene kopcom.
oblieva ma studeny pot, v duchu rozmyslam ze no co, otvorim si pivo a budem si citat casopis... pri poslednej pokladni
stoja tri ***** ***** predavacky z toho jedna neviem ci nebola veduca, tak ku nm pridem. nejaky mlady pan predo mnou a pyta
"prosim vas, v com je problem""
"v ludoch"
do mna vosli jedy 4000
"pani, my vieme ze nie v tom vam rano nedoniesli mlieko ale v ludoch, ale preco vy tri tu stojite s kavou v ruke?"
"nam o desiatej padla"
"je 21:50"
"no ja uz do pokladne nepojdem..."

do toho sa zasa zapojil ten vedla stojaci ale dostal rovnako mile odpovede

"kedy otvorite dalsie pokladne?"
"mozno o 10tej pridu nejaki ludia"

"to tu vazne nechate tych ludi stat v tom rade hodinu?"
"to neni moj problem..."

okej ***** na ludi, nie som chuck norris ***** nesmrtelny

"dam vam 10 eur ked mi toto tu nablokujete"
"ja nie som odkazana na vasich 10 eur"

***** ma okolo toho vozika az sa to koliesko ***** zacalo znova krutit...

chytam vozik, z celej sily donho ***** az sa ***** az k informaciam... nech si ho nejaky ***** ide zasa povykladat...

este tam po nej v zachvate ziapem ze nech sa necuduje ze cely zivot sedi za pokladnou, lebo niekto jej ponuka 300 korun za 5 minut roboty, co keby som mohol si za to do pokladne sadnem aj na rok... ale nie ***** ma hrdost a melta kavu v hrnceku so slonim ***** namiesto ucha.
cez zatvorenu pokladnu chcem prejt, otvorim tu ***** zatarasu, spusti sa alarm, uplne hnusny zvuk, pribieha sedivy pajdajuci ***** sbskar a uz sa po mne chnape... revem po nom ze sa ma dotkne a jeho vlastnymi plastovymi putami ho priputam k tej pokladni, aj tak ma zdrapi za ruku, odsotim ho a idem dopice. niekto vypol ten alarm, moj sused s umevom taktiez presiel tou pokladnou...znova spustil alarm, zazelal vratnikovi aby mu to vrieskalo az do rana a ideme prec.

tu prisaham na vlastnu smrt, pohyblivost svojich spermii a postove tajomstvo kyberie, ze do tesca v Petrzalke minimalne 1 rok nevstupim. zapicenci zapiceni *****, a takychto ***** este niekto podporuje niekto z mojich dani nejakymi ulavami, davkami a ***** lebo ***** vychodi zakladnu skolu a nevie ani rozky cez pokladnu *****.

(sorry za tie nadavky, len som to skopirovala)
Zobraziť komentár 11.02.2009 - 16:27:28
00
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jaaaaaaj dakto mal hovadsky dobrý deň.Len škoda že toť realita u nás bežná. :roll:
Zobraziť komentár 11.02.2009 - 16:34:35
00
uz som sa chvilu zacal bat :-) ale fakt pekne nadavky ....
Zobraziť komentár 11.02.2009 - 18:51:42
00
pekné?Skor poľutovaniahodné.A teraz nemyslím výrazy, ani štýl akým to bolo napísané, ale to, čo k tomu autora viedlo.Fakt na porazenie.A ak sa nad tým zamýšľam, mal som tiež párkrat podobné pocity.A tiež som v nemenovanej prevádzke nemenovaného obchodného reťazca SBS-kárku do pi..e poslal.A nič nemenil ani fakt že to bola od nás z valala.Nebols som ani tak nasratý ako znechutený.Dnes to ale ľutujem.Keby som tú pani stretol asi by som sa jej ospravedlnil.

Jáj jak som to zmotal. :mrgreen:
Zobraziť komentár 11.02.2009 - 19:00:16
00
ale sak ja som vychvaloval rozne obmeny tych nadavok nie to co autor zazil v tescu .... :-)
2saldi : pises ze si to skopirovala , ehm a stotoznujes sa s tym ?
Zobraziť komentár 11.02.2009 - 19:05:05
00
hej hej to je pravda.Výrazy hodné vysokého stupňa napaprčenosti (zvlášte slová ma tá naša slovenčina)
Zobraziť komentár 11.02.2009 - 19:11:45
00
"nemam od toho kluce".

no *****...

chudk ale on za to fakt nemohol :P
Zobraziť komentár 11.02.2009 - 19:49:53
00
...aj tak, fajčiť je nezdravé.

Inak na príbehu som sa pobavil.
Zobraziť komentár 11.02.2009 - 22:13:25
00
hahaha
teraz som si to docital az do konca tazky humor ale ani sa necudujem tomu chlapikovy , toto zazivam bezne a nemusim byt ani v v blave v tescu , staci hyperkrava v LM a ked sa dovalia vy..... poliaci na nakupy , to by ste mali vydiet tie kose by ste si pripadali jak najvacsi chudaci z celej kyberie :-) vacsinou tam ficia naplno vsetky pokladnicky ale aj tak pol hodinka dost casto padne :-)
Zobraziť komentár 11.02.2009 - 22:21:19
00
To je pravda.A nielen u vás v LM.Ale toto by ma až tak nesralo.To je o tom že občas príde chvíľa keď je hovadsky veľa roboty.Tomu sa nevyhneš.Horšie keď natrafíš na tak neochotných ľudí že Ti je z toho do plaču.A potom si povieš "kurvy lenivé".
Zobraziť komentár 11.02.2009 - 22:36:38
00
Neviem, kam to dať, no vcelku ma to zaujalo.
Ráno som sa zobudil, zapol mobil, nech sa pozriem, koľko je hodín. "Dvanásť? To som tak dlho spal a nik ma nezobudil?" Potom sa mi však niečo na displeji nezdalo, tak som zbadal, že dátum nesedí. Bol nastavený na 24.8.2010 (utorok). Skontroloval som mobil, no nič nebolo vymazané ani prestavené. takže žiadny reset. Len mu zašibalo. Vie mi to niekto vysvetliť?
PS: Čisto zo zvedavosti som zvedavý, čo bude ten deň o tej hodine. :D
Zobraziť komentár 14.02.2009 - 09:23:48
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up