Lokalizácia
Formulár sa odosiela
nevies mi doporucit nejakych ludi ktory tomu fakt rozumeju alebo realitku?
Zobraziť komentár 10.05.2016 - 11:47:54
00
Aj tak sa pri kupe clovek rozumny nerozhoduje na zaklade fotiek......Podla mna je to uplne jedno..Rozhoduje dispozicia, lokalita, poschodie, vytahy, stav rozvodov...atd......Keby som sa na zaklade fotiek rozhodoval ja, asi by som terajsi byt nikdy ale niiiiiikdy nekupoval....:)
Zobraziť komentár 10.05.2016 - 11:50:25
00
arrow_leftpetrik napísal:

skus Herrys
Zobraziť komentár 10.05.2016 - 11:51:25
01
ze ja nikdy neviem o com sa zas bavite... ban za co? co si tu nadavame? ako ja som tu sporadicky ked zrovna mam cas, ale vidim tu stale tie iste ksichty, pomerne slusna normalna partia ludi so spolocnou poruchou mi to tu pripada..
Zobraziť komentár 10.05.2016 - 11:52:16
03
akurat sa za mesiac tie poruchy rozšírili o zopár nových diagnóz ktoré sem moc napasovali :-)
Zobraziť komentár 10.05.2016 - 11:54:43
01
arrow_leftpetrik napísal:

ss
Zobraziť komentár 10.05.2016 - 12:01:42
00
arrow_leftjohnnySVK napísal:
Aj tak sa pri kupe clovek rozumny nerozhoduje na zaklade fotiek......Podla mna je to uplne jedno..Rozhoduje dispozicia, lokalita, poschodie, vytahy, stav rozvodov...atd......Keby som sa na zaklade fotiek rozhodoval ja, asi by som terajsi byt nikdy ale niiiiiikdy nekupoval....:)

trosku od veci miesas jablka a hrusky :D Nik nekupuje byt podla fotiek, ty si mozno kupoval :) ale ver tomu, ze rozumný clovek, ako pises sa na zaklade fotiek rozhoduje.. Ale nie ci kupi alebo nekupi, ale ze ci sa vôbec na tu obhliadku vydaš, ze sa pre nu rozhodnes a ze sa tam ides pozriet, a ze tomu obetujes urcity cas. 50percent bytov na trhu je nafotených uplne od veci, byt mozno pekny, ale je tak zle nafoteny (iba wc a podlaha, nenafotena dalsia miestnost, zle uhly, je toho ozaj kopa) ze tam ani nezavolas, inzerat ta odradi a nezaujme skrz foto. Ver tomu ked kazdy den kukas inzeraty a kupujes za par mega tak o shitny inzerat normalny clovek ani nezakopne..nehovoriac o informáciách okolo, popis bytu a podobne :) Keby foto a popisy boli tak, jak maju byt, kopu ludi si usetri nadeji, sklamani, a hlavne casu ci uz predavajuci, kupujuci aj makler..pises ze by si na zaklade inzeratu ani ten byt nekupil podla foto, no ja by som na taky inzerat ani nereagoval :)

Naposledy upravil Hosť dňa 10.05.2016 - 12:22:34, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 10.05.2016 - 12:10:39
03
Ku* uz aj vy začínate? Co je to tu realitná kancelária do pi*e?
Zobraziť komentár 10.05.2016 - 12:17:01
00
sa nauc vyjadrovat najprv :D si v pieskovisku pan Príspevok v počte dva kusy, nepaci sa ti tu v pravo hore mas odhlasit sa..
Zobraziť komentár 10.05.2016 - 12:19:52
03
klud, toto je pieskovisko , na to urcene bavia sa "k veci" --nie jednoslovne otazky a "odpovede" ala pokec a moze pomoct aj inym ....
Zobraziť komentár 10.05.2016 - 12:20:50
00
arrow_leftHosť napísal:
trosku od veci miesas jablka a hrusky .................

Tvoj nazor.....Ja som na zaklade fotiek sa nerozhodoval...pisal som to vyssie--A nielen pri kupe, ale dokonca ani pri tom, ci ist alebo neist na obhliadku, som sa nerozhodoval podla fotiek...Byt, ktory som nakoniec kupil, vyzeral na fotkach, akoby tam byvali tmavsi neprispôsobivi a nazivo tam smrdelo, nakolko tam mali psa a bolo tam vsetko poobstievane-len pre silne zaludky.

Ja som mal svoje poziadavky, predstavy...a to ako byt vyzera v interiery ma vooobec nezaujimalo...Aj tak som mal v plane prerabat byt podla podla svojej chuti. Nemam totizto rad, aby mi niekto vnucoval svoj vkus..&

Ale chapem, ze existuju aj ludia, ktori sa chcu hned nastahovat a neprerabat...Vtedy fotky samozrejme maju zmysel..Akurat sa moze stat, ze sa budu rozhodovat podla fotiek a je celkom mozne, ze odignoruju ine dolezitejsie veci...
Zobraziť komentár 10.05.2016 - 12:22:54
00
tak toto uz je lepsia rec hlavne posledny odstavec :) tak, tak ja som napr chcel nastahovat a byvat +/- (teda bez prerabok, iba si kupit nabytok svoj, vymalovat si farbu jaku chcem a hotovo, tam inzerat ako taky je 50percent uspech, v tvojom pripade je to uplne ine kedze si si chcel vsetko spravit na novo, predpokladam rozvody, stierky steny vsetko... inak prvy byt co som chcel mi realitacka zamlcala plombovany pozemok kt. prisluchal a bol nevysporiadany, treba si davat pozor na vela dolezitych veci samozrejme, nekupuje sa to na rok ani dva a ani za 1000e :) keby som kupoval dalsi tak obhliadka by uz netrvala 15min ako kedysi ale 45min skrz toho ze by som mal vela otázok z toho co som sa za ten rok naucil ako to funguje, ako sa snazia obabrat zjednavat, spekulovat atd atd
Zobraziť komentár 10.05.2016 - 12:29:52
00
bombtrack je realitak a myslim, ze si dava pozor, aby tie fotky a vsetko okolo bolo OK. Napis mu SS a budes vediet viac.
Zobraziť komentár 10.05.2016 - 12:33:04
00
martinapb
:D Maťka staré rakety už kolujú po mliečnej dráhe. Ty tam nepatríš :)
Vraj stará raketa :D
Zobraziť komentár 10.05.2016 - 12:46:40
00
arrow_leftjohnnySVK napísal:
Tvoj nazor.....Ja som na zaklade fotiek sa nerozhodoval...pisal som to vyssie--A nielen pri kupe, ale dokonca ani pri tom, ci ist alebo neist na obhliadku, som sa nerozhodoval podla fotiek...

Dobre fotky maju zmysel vzdy. Ked ma niekto v ponuke inzerat s mobilovymi fotkami, znamena to ze ide o garazovu realitku pri ktorej sa da ocakavat ze ostatne sluzby budu na rovnakej urovni - tj absolutna neznalost bankovych procesov pri hypoteke ako je riesenie zaloznych zmluv, navrhov na vklad zalozneho prava, vlastnickeho prava a pod. Kompletny, presny inzerat s dobrymi fotkami a podorysom su uplny zaklad. Kto nezvladne ani toto, tazko mozno ocakavat ze zvladne bez komplikacii aj samotny predaj.
Zobraziť komentár 10.05.2016 - 12:57:55
08

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up