Aj tak sa pri kupe clovek rozumny nerozhoduje na zaklade fotiek......Podla mna je to uplne jedno..Rozhoduje dispozicia, lokalita, poschodie, vytahy, stav rozvodov...atd......Keby som sa na zaklade fotiek rozhodoval ja, asi by som terajsi byt nikdy ale niiiiiikdy nekupoval....

trosku od veci miesas jablka a hrusky

Nik nekupuje byt podla fotiek, ty si mozno kupoval

ale ver tomu, ze
rozumný clovek, ako pises sa na zaklade fotiek rozhoduje.. Ale nie ci kupi alebo nekupi, ale ze ci sa vôbec na tu obhliadku vydaš, ze sa pre nu rozhodnes a ze sa tam ides pozriet, a ze tomu obetujes urcity cas. 50percent bytov na trhu je nafotených uplne od veci, byt mozno pekny, ale je tak zle nafoteny (iba wc a podlaha, nenafotena dalsia miestnost, zle uhly, je toho ozaj kopa) ze tam ani nezavolas, inzerat ta odradi a nezaujme skrz foto. Ver tomu ked kazdy den kukas inzeraty a kupujes za par mega tak o shitny inzerat normalny clovek ani nezakopne..nehovoriac o informáciách okolo, popis bytu a podobne

Keby foto a popisy boli tak, jak maju byt, kopu ludi si usetri nadeji, sklamani, a hlavne casu ci uz predavajuci, kupujuci aj makler..pises ze by si na zaklade inzeratu ani ten byt nekupil podla foto, no ja by som na taky inzerat ani nereagoval