Lokalizácia
Formulár sa odosiela
moze byt a logiku ta ma, ale....nemam vsak prvu a jedinu. na ziadnej inej fliske to nemam za roky uzivania aj bez zón. jednu mam napr. už od roku 1995 a ta tymto netrpí. dalsiu od mamuta som si kupil dokonca v secondhande este za koruny a nosil som na pleci lyze, bezky, batohy na bajku. spal som na cundroch pod stromom. stacilo oprat , zmyl sa vosk z bežiek a špina ani som nepouzival špec. saponat na pranie. skus to dnes....najdeš v pracke len zips...:-) a 2 evri, co bolo vo vačku...

je to len take konstatovanie. tu flisku nosim len do hor na pesie tury. takze kozmeticke vady mi a z tak nevadia ale prekvapilo ma to. rozhodne teraz neprestanem s nou nakladat podla mojich potrieb....

nj, ale hod si tie stare flisky na vahu :)
Dnesne materialy su inde, vsetko je lahucke, zbalitelne a super-vyhrevne, ked potrebujes aby to fungovalo aj ako vrchna vrstva, musis pozornejsie citat specifikacie a hladat take flisky, pri ktorych vyrobca vyslovene uvadza ze to je vhodne aj pod batoh. To nie je chyba Zaja, alebo pouziteho materialu, len je dnes vsetko viac specializovane a treba davat vacsi pozor na pouzite materialy a ich urcenie.
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 14:02:39
00
no tak vidíš...a ja som myslel, že fliska jak fliska....
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 14:14:30
00
a bicykel je bicykel
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 14:21:05
00
no...ha ha !
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 14:24:53
00
Zajo pripravuje novú kolekciu preto má teraz prázdny eshop, vraj. Mám od nich toho viac než dosť, skúsenosti viac menej pozitívne, Polartec Wind Pro flíska po niekoľkých rokoch ako nová, ale Polartec Power Stretch flísky mám tri a tie sa žmolkujú, pri vreckách hlavne, inak ok, so zimnou a softshell bundou z materiálu Vertigo a Venturex som veľmi spokojný, žiadne známky používania, vlastnosti zachované. Osobne by som sa o tú Alpamayo bundu vôbec neobával. Síce Zajo nie je top značka a nemôže sa porovnávať s výrobcami s tradíciou ale myslím, že väčšinou ponúkajú rozumné veci za rozumný peniaz, ja som kupoval vo výpredajoch a vtedy sa to ozaj vyplatí.
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 15:20:15
00
arrow_leftiron.hide napísal:
http://www.mtbiker.sk/clanky/8364/elektrobicykle-mozu-dobijat-baterky-v-prvej-sieti-nabijacich-stanic.html

p. Klučka: "...Podľa mňa, ten, kto neskúsil elektrobicykel, nevie, čo je cyklistika.”

:puke: :puke: :puke:

vdaka redakcii, ze sa mi po dobrom obede vdaka tomuto clanku spravilo naozaj nevolno.

navrhujem oficialne zriadit anketu "MTbiker, cyklisticky idiot roka" aj s oficialnym odovzdavanim ceny. Myslim, ze p. Klucka si tymto vyrokom zasluzi nielen bezkonkurencne vyhrat prvy rocnik, ale zaroven aj dozivotne umiestnenie v sieni slavy :y:
ps. dovolim si to navrhnut, lebo som ebajk uz v ramci testovacky skusil, tak uz viem co je cyklistika :x
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 21:35:13
08
http://www.mtbiker.sk/clanky/8364/elektrobicykle-mozu-dobijat-baterky-v-prvej-sieti-nabijacich-stanic.html

p. Klučka: "...Podľa mňa, ten, kto neskúsil elektrobicykel, nevie, čo je cyklistika.”

vdaka redakcii, ze sa mi po dobrom obede vdaka tomuto clanku spravilo naozaj nevolno.

Tak musis to brat tak, ze aj cervo potrebuje jachtu a nove auto :) .. snad nebude jazdit bajkom :)
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 22:21:30
01

necital som ten clanok ale ta citacia od p. Klucku mi pride OK :)
fakt az ked si skusis e-bike, zistis, o com ta cyklistika bez e-biku v skutocnosti je... :)
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 22:26:27
00
Viete howno čo je to ebajk, dokonca niektorí to nazývajú motorkou, je mi na blití !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nieje ebajk ako ebajk !!!!!!!!!!! :swear: :emo: :whew:
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 22:34:48
00
Motorka je 2 stope vozidlo pohanane viac, alebo menej motorom. Nevidim na tom nic , z coho by si mal revertovat obed :) To, ze sa motor aktivuje ludskym zasahom , na tom tak vela nemeni.
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 22:48:04
01
Ak mi vysvetlíš pojem "revertovat", tak ti odpoviem.:D
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 22:49:53
00
Revertovat je mierna skomolenino-prevzate inglish slovo reverting/revert .. teda vratit obed do povodneho stavu :rofl: .. ale mas pravdu, on uz ked je v zaludku, tak :puke: ho do povodneho stavu neda :D :D
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 22:53:51
01
Motorka je dvojstopé vozidlo, kua ty šňupeš asi kvalitný matroš, daj trochu kua !!!!!!!!!! :D
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 22:55:16
03
Aha, tak to fakt asi , ze hej .. napisal som 2 stope :D .. lool .. no dobre, uz som ticho :rofl: .. jednostope, dvojkolesove :lol:
edit: ale ked mas zle vycentrovane kolesa, tak sa to da povazovat aj za dvojstope, videl som take bajky :lol:
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 22:56:30
01
Ešteže tak bejbý...............:D
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 22:57:10
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up