Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Canopus: Ano, dostal som ich od maleho, v utorok som nasiel *****, od stredy sedim doma, uz som v stadiu zasychania, iba na bruchu este mam pluzgierove. vostvrtok chcem ist na kontrolu. Maleho doktorka po 14dnoch pustila do skolky.
Akurat buduci tyzden mame ist na dovolenku (tu na Slovensku), tak premyslam ci to zrusim, alebo dame pasivnu dovcu niekde v tieni a poznavaciu.

astro, ani sa nechystam na vychadzky. bol som teraz v bankomate pri dome a vsetci sa na mna otacali, to nepotrebujem :)
Zobraziť komentár 04.07.2016 - 15:01:04
01
astro dovod preco nie? ak sa mu uz netvoria tie pupence,tak kludne moze: ale isto viem,ze toto je jedna z najviac nakazlivych chorob aka existuje,staci aj minuta v ordinacii,kde bol predtym takyto chory a uz to jedeeeeeeeee

mailer mamina vasa nie je tehotna?ak nie,tak pohoda

uz si za zenitom,schytal si to tipujem 10-14dni dozadu,skolka? ordinacia? v oboch pripadoch dostanes informaciu ci mali taketo dietatko v skolke alebo ordinacii.Skolka by mala informovat vsetkych rodicov aj ordinacia: aspon u nas to tak funguje,ze volaju domov vzdy

Naposledy upravil canopus dňa 04.07.2016 - 15:04:26, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 04.07.2016 - 15:01:17
00
Neodporucas preco? Ja som len zvedavy.
Tu v NL pokial deti nemaju teplotu, tak s tym bezne chodia do skoly s tym, ze infekcne uz boli aj tak 2 tyzdne pred prvou vyrazkou, takze tie 3 dni ked maju vyrazky a su infekcne sa uz aj tak nic nezachrani. Lenze to sa bavime o detoch a pokial viem, tak je u dospelych tazsi priebeh, len netusim, ze ako sa to prejavuje.
Zobraziť komentár 04.07.2016 - 15:03:26
00
arrow_leftcanopus napísal:
radsej 40 euro na toto ako na hovnopohodu za 100e: uplna sialenost vyhodit za to prachy

šialenost je za toto dat čoby len cent, jedine že vstup a pivo neobmedzene zadarmo, aj to by som tam prisiel zo stuplami v usiach :D kolko ludi, tolko chuti

Naposledy upravil Hosť dňa 04.07.2016 - 15:05:13, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 04.07.2016 - 15:03:59
00
u dospelých bývajú vyššie horúčky ... ak ich nemá tak sa nemá čoho báť
Zobraziť komentár 04.07.2016 - 15:04:59
00
Nie je nad kvalitne debaty o preferenciach - "ja som uz stary a preto sa mi zda dat za festival vela lebo som vyrastol z aktualnych kapiel" - skoda, ze to nie je problem veku a aktualnosti kapiel ale slabeho rozhladu v hudbe a nechuti ist spoznat nieco nove. Nastastie na slovensku je poprdeli rumcaca akcii kde zahraju osvedcene kaleraboviny vid. Kabat, Michal David a pod. To potom samozrejme je pohoda draha. A popravde som rad, ze takychto ludi aj odfiltruje cenou.
To su fakt debaty typu Intel vs. AMD, Japonec vs. Talos vs. American a bla bla bla
Zobraziť komentár 04.07.2016 - 15:07:56
05
matko001 presne o tomto hovorim: radsej nech to schyta dieta v takomto veku: vo vyssom veku to moze byt problem....
mne VZV spravilo peknu sarapatu,ked sa mi brutalne oslabila imunita z borelky napr. isoprinosine ako antivirotikum je dobre na toto,resp. herpesin

VZV u dospelych byva problem s tymi spominanymi horuckami: niekomu to "uvari" aj mozog,dost nebezpecne

Naposledy upravil canopus dňa 04.07.2016 - 15:08:43, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 04.07.2016 - 15:08:05
00
canopus matko001 preto :lol:
arrow_leftmailer napísal:
astro, ani sa nechystam na vychadzky. bol som teraz v bankomate pri dome a vsetci sa na mna otacali, to nepotrebujem :)
Zobraziť komentár 04.07.2016 - 15:08:12
00
cakal som presne na toto: kvoili tomu.....tak povie ze ho dopichali srsne a hotovo :D :D :D ze je vcelar :lol:
Zobraziť komentár 04.07.2016 - 15:09:08
00
arrow_leftorvaq napísal:
Nie je nad kvalitne debaty o preferenciach - "ja som uz stary a preto sa mi zda dat za festival vela lebo som vyrastol z aktualnych kapiel" - skoda, ze to nie je problem veku a aktualnosti kapiel ale slabeho rozhladu v hudbe a nechuti ist spoznat nieco nove. Nastastie na slovensku je poprdeli rumcaca akcii kde zahraju osvedcene kaleraboviny vid. Kabat, Michal David a pod. To potom samozrejme je pohoda draha. A popravde som rad, ze takychto ludi aj odfiltruje cenou.
To su fakt debaty typu Intel vs. AMD, Japonec vs. Talos vs. American a bla bla bla

koncert a festival su dve odlisne veci, ked bola selah sue na pohode za 60e som mohol mat pernamentku na celu pohodu a nesiel som. ked bola v ba za 2hodiny koncertu som dal velmi rad 40e..rozdiel je v tom, byt na tom feste a na to sa uz citim stary, resp. uz nedam 2-3 festy rocne, ked tak jeden, spoznavanie novej hudby nema nic s vekom a vstupnym, cim si starsi, tym sa viac zapocuvas a ktomu ti uz netreba stan, 2litre paleneho, pofixkovany ksicht, ogrcany spacak a posledny lepak s lunexom niekde v blate pred stanom :)
Zobraziť komentár 04.07.2016 - 15:18:26
01
JAHMANsvk Nic v zlom ale asi sme chodili na uplne iny festival Pohoda. Ja som tam sice uz 4 az 5 rokov nebol ale predtym som bol na kazdom od zaciatku a ked nechcem tak to nemusim byt v stane, logat palene, fixovat ksich???, ogrcany spacak??? (aha, palene!) a lepak s lunexom...da sa uzit si Pohodu aj kulturne. Ale tak ono asi fakt zalezi co clovek ocakava. Popravde ked pises jednym dychom o zapocuvani sa na koncerte a pak ogrcany spacak...tak mi to vlastne aj zacina davat vyznam.
Hlavne ja som z tych co si nepotrpi a je skor alergicky na uhucane veci a vypatlanych ludi. Preto ked uz tak idem na pohodu a nie napr. na Topfest a pod. kreacie.
Zobraziť komentár 04.07.2016 - 15:31:48
02
ja idem na pohodu prvykrat (prvykrat v zivote aj na festival) zena mi kupila vstupenky na narodky mam ich od minuleho roka boli za nejaku nizsiu cenu. jaj a ano vie ze mam rad sigur ros tak mi to kupila. inde ich aj tak nebudem mat sancu vidiet. potom dam spravu ze ako bolo samozrjeem uz mam vyklikany program poznam viac kapiel a zatial sa tesim napise mo par dni ako to dopadlo.
Zobraziť komentár 04.07.2016 - 15:34:32
01
tebe zavidim, neposkvrneny plny ocakavania prvy fest, moj bol v 2006 hodokvas :) orvaq naschvál som to trochu pritiahol za vlasy, ale tie veci k tomu proste patria, o tom je festival, aj o tom :), samozrejme da sa pekne spat v hoteli neviem, kde ale to uz nieje festival ale koncert, a samozrejme sa da privstat, dat si kavicku sacko a ist vytat vychod slnka s marianom vargom, no vtedy ja na feste akurát idem spat a hladam stan :)
Zobraziť komentár 04.07.2016 - 15:41:08
00
ty s festakmi koncis ja prave zacinam vek mam skoro rovnaky rozdiel dva roky takze, ja s nimi asi aj skoncim po pohode :D
Zobraziť komentár 04.07.2016 - 15:46:07
01
sigur ros ja mozem,ale 100 korun za nich *****,to ostatne je riadny underground,lebo 90% nepoznam...asi pocuvam inu hudbu zjavne: rock,pop,metal na vsetky sposoby,proste gitarove veci....
Zobraziť komentár 04.07.2016 - 16:05:52
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up