Nie je nad kvalitne debaty o preferenciach - "ja som uz stary a preto sa mi zda dat za festival vela lebo som vyrastol z aktualnych kapiel" - skoda, ze to nie je problem veku a aktualnosti kapiel ale slabeho rozhladu v hudbe a nechuti ist spoznat nieco nove. Nastastie na slovensku je poprdeli rumcaca akcii kde zahraju osvedcene kaleraboviny vid. Kabat, Michal David a pod. To potom samozrejme je pohoda draha. A popravde som rad, ze takychto ludi aj odfiltruje cenou.
To su fakt debaty typu Intel vs. AMD, Japonec vs. Talos vs. American a bla bla bla
koncert a festival su dve odlisne veci, ked bola selah sue na pohode za 60e som mohol mat pernamentku na celu pohodu a nesiel som. ked bola v ba za 2hodiny koncertu som dal velmi rad 40e..rozdiel je v tom, byt na tom feste a na to sa uz citim stary, resp. uz nedam 2-3 festy rocne, ked tak jeden, spoznavanie novej hudby nema nic s vekom a vstupnym, cim si starsi, tym sa viac zapocuvas a ktomu ti uz netreba stan, 2litre paleneho, pofixkovany ksicht, ogrcany
spacak a posledny lepak s lunexom niekde v blate pred stanom