Kindo za posledných pat tyzdnov tri faily:
1. Draha vyberala hotovost z ich bankomatu, peniaze jej nevydal ale z uctu ich odpisal
2. Prisla mi sms, ze som nezaplatil splatku kreditky. Volal som - slecna na Unitele povedala, že to je v poriadku, ze sms bola vygenerovana neopravnene.
3. Chcel som min. týždeň platit v obchode za nakup: bezkontakt nepresiel, PIN nepresiel a zobrazilo sa, že maju zadrzat kartu. Volam Unitel, slecna vravi, ze karta je od 10/2015 zablokovana ale nevie preco, mam ist na pobocku. Dalsi den som na pobocke, ukazem kartu a pracovník banky vraví, ze moja karta (platná do 10/2017) neexistuje. Tak mu vravim, ze ju pred nim drzim v ruke a ze sim nou pred 3 tyzdnam platil na rosnicke. Vola kartove oddelenie, kartu masli ale potvrdzuje jej zablokovanie pred rokom! (kartu veľmi nepoužívam, k účtu ma draha dalsiu, ja ju mam lebo je to Bratislavska mestska karta). Dovod zablokovania nevie ani on, platba na Rosnicke prešla asi preto lebo som platil bezkontaktne. Vysledok - ziadost o novu kartu.
UCB som si nechal lebo som tam mal hypoteku a vydávajú BMK. Ucet používa draha, ktorej tam posielam peniaze podobne ako PhilJ. Inak som v Tatrabanke.
Naposledy upravil astro dňa 25.07.2016 - 13:37:40, celkovo upravené 1 krát.