Pred časom sme sa tu bavili o bankách a ja som napísal moje skúsenosti s UniCredit Bank. Spomínal som aj problém, kedy priateľke bankomat peniaze nevydal a napriek tomu ich z účtu odpísal. Boli sme reklamovať ešte v ten deň, na druhý deň boli peniaze (50 EUR) pripísané na účet. Včera prišla správa zo šetrenia banky a ja idem do vývrtky! Priateľku de facto nazvali klamárom. Končím s touto bankou, neobrátim u nich už ani cent

...
Taká istá skúsenosť, vlastná, s VUB-kou. Vyberal som 5 tis. Sk, bankomat ich nedal, oznámil, že transakcia sa nepodarila. Druhý pokus, peniaze vyšli, na potvrdenke však bolo, že stav na účte je o 10 tis. menej.. Vtedy ešte neboli SMS notifikácie, internetbanking sa len rozbiehal (končilo minulé storočie), tak som na druhý deň zašiel do banky a opýtal sa, čo tam mám naúčtované. 2 výbery po 5 tis. Sk. Tak som napísal reklamáciu, priložil dve potvrdenky z bankomatu. Dostal som podobnú odpoveď, slušne ma označili za podvodníka, ale na účet mi pripísali 5 tis. Sk. Do 2 mesiacov som mal všetky aktivity vo VUB skončené...