Pekne saldi :-)
26.05.2009 - 11:35:09
00
a cas vypisovat do pieskoviska si vies najst? :roll:

kasli na to, aj tak si nic nepochopila...

zani, tebe nie, ale podaktorim zjavne ano...
26.05.2009 - 11:59:45
00
idem to pohľadať...

edit: tak som to všetko prečítal, a podľa mňa tam bolo podstatne viac pozitívnych ohlasov....a tie drobné nedostatky....nájdu sa všade a aspoň je čo zlepšovať :idea:

vies, vobec nemam problem s tymi vecami, co pisem...nebludil som, ponozky sa mi hodia, rad dlhy nebol, prospekty mi vobec nechybaju, aj tak to vzdy vyhadzujem a ci si tu dusu odnesem v taske alebo nie, je mi to vcelkou jedno...ale su tu ludia, ktorym toto vadi, dokonca im vadi aj cena (cyklista)...tymto som chcel na to iba poukazat...len to prosim ta nikomu nehovor... :wink:
26.05.2009 - 12:12:29
00
včera som prečítal o tom maratóne možno 15 posledných strán, a keď som už bol v obraze, pochopil som o čo ti ide... :wink:
26.05.2009 - 15:36:05
00
dotm: pohoda toto su veci ktore niektorym nevysvetlis...

pisat co dostanes za startovne je urcite zbytocne. v tomto bol najlepsi asi RCP uphill. tam si za 2E dostal Redbull+1E konzumne v bufete + startovne cislo + akutny nedostatok kysliku pocas 11 minut :P
seriozne: konecne uz nedavaju na maratonoch tricka, z tych 8ych co clovek za sezonu dostal sa aj tak dali pouzit max 2 aj to na futbal v hale... ak chce niekto plnu igelitku za 20E => hura do LIDLu urcite to zvladne.
tiez ludia v PE nadavali na znacenie to ze na takyto sposob nie su zvyknuti je ich problem. Sela aj Salzkammergut su znacene podobnym sposobom a nie kilometrami "mleeka". ze maju blany na ociach a vidia len predne koleso? nech jazdia v elektricke v nej zle nezabocia a ani v zjazde nespadnu... niekto prebrzdil serpentinu? bad luck buduci rok si ju bude pamatat. na kazdom maratone sa najde miesto ktore organizator neodhadne ocami "zavodnika". aj vo Vlkanovej bola takato zakruta ktoru neprebrzdil len ten co siel sakra pomaly alebo to tam poznal...

prilis vela veci od coho zavisi ci to za 20E stoji. prilis rozdielne priority case by case.

v maratonskej sekcii hodnotenie maratonov minimalne top 5. to by mohol byt celkom dobry zaklad prehladu...
26.05.2009 - 16:56:16
00
...ušlo mi, prečo sa chodí na maratóny?...

Napríklad maškrtiť na občerstvovačkách. Od koláčikov/pagáčikov vlani na dubničáku som sa nevedel odtrhnúť :mrgreen:
26.05.2009 - 17:37:12
00
...ale su tu ludia, ktorym toto vadi, dokonca im vadi aj cena (cyklista)

Ano, ked som cital post toho majstra sveta co je nespokojny aj s tym, ze namiesto nejakeho pohara dostane "neoriginalneho" cyklistu, tak som si povedal, ze aj skoda reagovat. Inak ten chlapec mi pripomenul dalsieho podobneho co sa tu rozkrikoval tak 3 roky dozadu - sice na meno mu teraz neviem prist (ved si ani nezasluzi aby som si ho pamätal), ale viem ze na Zelenej stope trafil zavoru a skoncil s komplikovanou zlomeninou nohy. Ten tiez kritizoval pre zmenu Horala za to, ake trapne ceny dostal za prve miesto a pod. Hold, ludia su rozni...
26.05.2009 - 18:16:09
00
zas to s tou kritikou nikto nemysli az tak smrtelne vazne ze by sa nabuduci rok nevratil tak klud..
a ze prospekty a igelitky skoncia v kosi je fakt (minimalne prospekty) ale uz ked clovek siel odprezentovat dvoch troch ludi tak to nemal ako odniest.. a ak niekto siel nebodaj rovno s bikom mohol ist rovno ehm.. ked uz davam ponozky do startovneho tak aspon zistujem velkost (bud dopredu alebo potom) lebo inak mi ich naco davaju? aby som s nimi prach utieral?
a celkovo vyska startovneho ma nestve z dovodu ze je vysoke, je mi to jedno.. len nechapem ked je jedna seria CMS preco je startovne tak rozdielne (obcas to je prave v hodnote balicku), ak mi niekto kompetentny napise ze maju menej sponzorov, viac vybavovaciek okolo povoleni alebo nieco som spokojny..
pri tom znaceni mne ani tak neslo o to ze by bolo neprehladne tymi gulickami (fakt vynimocne som si nebol isty), ale ze som nato nebol upozorneny (okrem nejakeho plagatu na stadione?) ani spikrom ani v propoziciach na nete.. v tom zhone rano fakt nestudujem uz nic, mapu, profil a ostatne podrobnosti som precital uz na stranke (teda myslel som si)..

inak tomu maratonu nic ine nechybalo.. super parkovanie, okamzita navigacia aut kam co, sprchy pre ludi aj biky, relativne slusne WC, pohoda na trave (narozdiel od jura :D), pohoda na tribune v tieni, rychle a dobre jedlo, prezentacia trocha pomalsia alebo skor priemerna rychlost.. akurat to nikto tymto stylom nepise, napisu jednoducho bolo super az na "..."
a prave ked sa zlepsia tie tri bodky bude genialne ;-)
26.05.2009 - 19:46:53
00
je to bez debaty, ked ma niekto vyhrady k znaceniu alebo ze regulovcik bol prispaty a podobne...ale k obsahu balicka? ...skutocne sa mi to zda tak banalne, az je to smiesne, uz aj ked niekomu vadia konare v lese je trosku cudne, no top staznost bol ten cyklista...
inak podobne nieco tu bolo vlani po zvolene, tam sa obvinovalo aj z toho, ze je to zarobkova cinnost...myslim, ze kazdy ma moznost usporiadat nejaky maraton a ukazat svetu, ako to on vie robit

craobs, neviem, ako na dlhej, ale ak si isiel strednu trat, tak na znacenie sa pred startom urcite upozornovalo

stax, ten uphill mi usiel uz po tretikrat...snad o rok
26.05.2009 - 21:03:08
00
.. len nechapem ked je jedna seria CMS preco je startovne tak rozdielne .....
Tak nad tym som uvazoval aj ja, ale nechcel som do toho vrtat. Par rokov dozadu som sa zucastnoval Slovenskeho pohara v inom sporte, kde bol tiez hlavny organizator a jednotlive preteky si organizovali kluby sami. Stratovne vsak bolo jednotne vsade ( cca 500., Sk). Zvyhodnene bolo iba pre tych co si zaplatili cely pohar naraz. Nikto sa nikoho nepytal aku mal reziu pri priprave preteku, kolko sponzorov atd. A do igelitiek sme davali to co sme dostali napr. vesiaciky na kabaty :lol: bolo to mile dodnes v garazi na ne vesiam monterky :wink: Mozno je to otazka na vedenie CMS a ak by sa im to podarilo vyriesit vsetky tieto blbe pripomienky o spagatikoch, ponozkach, plagatoch by boli vyriesene - mozno, pretoze vzdy sa najde niekto nespokojny. Ja osobne ku akemukolvek podujatiu mavam skor vyhrady tam, kde sa jedna o bezpecnost pretekarov, pretoze tam je vzdy priestor na zlepsenie. Kazdy pretek je individualny preto porovnavat kvalitu trati je bezpredmetne. Mne sa pacila Vlkanova lebo to bolo rychle, Partizanske zase tie zjazdiky nemali chybu. Co sa tyka jedla nemam vyhrady vzdy je lepsie nieco teple varene ako bageta z benzinky. A pivo mi po preteku bodne vzdy :wink:
26.05.2009 - 21:56:01
00
Nechapem preco stale davate na misky vah startovne a darceky od sponzorov, ved su to dve uplne rozdielne veci.
26.05.2009 - 22:30:28
00
vacsina ludi to prepocitava kolkko zaplati a co dostane.. z toho vyjde suma za ktoru sa zucastnujes maratonu :)
ked napr uphill na kolibu bolo startovne 2€ a dostal si plechovku redbullu a 1€ poukaz do bufetu tak nech ratas ako ratas vlastne si nezaplatil nic, co si dal na startovne sa ti vratilo..
ale priklad 2 maratonov za 15€:
jeden balicek ma ponozky 4€, dusa 3€, jedlo 2e?, napoj 1€=10€ cize maraton je 5€
druhy balicek ma tricko 5€, naradie 10€, energy gel 2€, energo tycinku 1€=18€ cize maraton ta stal -3€
a presne z tejto matematiky ludia vychadzaju a porovnavaju balicky.. ako to ze jeden maraton ma vlastne sponzoruje a druhy si platim..
26.05.2009 - 22:39:51
00
Nechapem preco stale davate na misky vah startovne a darceky od sponzorov, ved su to dve uplne rozdielne veci.
Suhlasim so Staxom ze kto chce za 15 € plnu igelitku nech ide na nakup do Lidlu, ale som za to aby startovne v CMS bolo na vsetkych pretekoch rovnake, pretoze ten rozdiel v stratovnom jednoducho kole oci. A potom nastupuju ti ,ktory to hodnotia cez igelitky. Ak zoberiem extremy tak najlacnejsi pretek je za 10 € a ten najdrahsi za 20 €. A dovolim si tvrdit ,ze zasadny rozdiel v kvalite nebude. Je to len a len o tom, ako je organizator schopny zabezpecit rezijne naklady ( sponzorov ) spojene s pretekom. A z vlastnej skusenosti viem, ze to jednoduche nieje. Ako som hore pisal, poriadok v tom moze urobit iba vedenie CMS tym, ze najde sposob ako startovne zjednotit.
26.05.2009 - 23:12:46
00
a presne z tejto matematiky ludia vychadzaju a porovnavaju balicky

a tato matematika je chora...
27.05.2009 - 08:04:13
00
chlopy kde zozeniem carbon nalepku, 10x6cm? s lakom na povrchu , asi viete naco... dik
27.05.2009 - 14:36:56
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up