zas to s tou kritikou nikto nemysli az tak smrtelne vazne ze by sa nabuduci rok nevratil tak klud..
a ze prospekty a igelitky skoncia v kosi je fakt (minimalne prospekty) ale uz ked clovek siel odprezentovat dvoch troch ludi tak to nemal ako odniest.. a ak niekto siel nebodaj rovno s bikom mohol ist rovno ehm.. ked uz davam
ponozky do startovneho tak aspon zistujem velkost (bud dopredu alebo potom) lebo inak mi ich naco davaju? aby som s nimi prach utieral?
a celkovo vyska startovneho ma nestve z dovodu ze je vysoke, je mi to jedno.. len nechapem ked je jedna seria CMS preco je startovne tak rozdielne (obcas to je prave v hodnote balicku), ak mi niekto kompetentny napise ze maju menej sponzorov, viac vybavovaciek okolo povoleni alebo nieco som spokojny..
pri tom znaceni mne ani tak neslo o to ze by bolo neprehladne tymi gulickami (fakt vynimocne som si nebol isty), ale ze som nato nebol upozorneny (okrem nejakeho plagatu na stadione?) ani spikrom ani v propoziciach na nete.. v tom zhone rano fakt nestudujem uz nic, mapu, profil a ostatne podrobnosti som precital uz na stranke (teda myslel som si)..
inak tomu maratonu nic ine nechybalo.. super parkovanie, okamzita navigacia aut kam co, sprchy pre ludi aj biky, relativne slusne WC, pohoda na trave (narozdiel od jura

), pohoda na tribune v tieni, rychle a dobre jedlo, prezentacia trocha pomalsia alebo skor priemerna rychlost.. akurat to nikto tymto stylom nepise, napisu jednoducho bolo super az na "..."
a prave ked sa zlepsia tie tri bodky bude genialne