Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftastro napísal:
Ad moje skúsenosti s UniCredit Bank post1138188.html?hilit=unicredit#p1138188
Účet som už zrušil, zostala mi kreditka, tú som zrušil tiež 21.4.2017 kedy som priamo na pobočke vložil v hotovosti celú dlžnú čiastku - takmer 600 EUR a zároveň spísal žiadosť o zrušenie. Že teda v poriadku ale na konci mesiaca mi ešte vystavia posledný výpis a budú tam ešte nejaké úroky z dovtedy čerpanej sumy. Reku jasné, žiadny problém, doplatíme. Keď mi v pondelok pípla sms s výpisom, v ktorom chceli po mne dlžnú sumu 605,94 EUR stúpol mi tlak, že by im v kardiocentre praskol tlakomer. V utorok som nabehol nasratý do tej istej pobočky len k inej prepážke a chlapíkovi som sa snažil kľudne vysvetliť problém. A vraj, že upps, zabudli sme pripísať Váš vklad. Neodpustil som si a povedal mu, že toto je už štvrtá závažná chyba, ktorú mi UCB urobila tak nech sa nečudujú, že prichádzajú o klienta/-ov.

Toto mi trošku pripomína moju situáciu s kreditkou. Potreboval som zaplatiť kreditkou a nebol už na nej dostatočný kredit. Tak som cez internet banking uhradil dlžnú čiastku o 20 dní skôr ako by mi ju systém automaticky stiahol z naviazaného osobného účtu. Paráda, na druhý deň sa zdalo, že mám plný kredit. No ale ku dňu automatického zúčtovania mi tú istú dlžnú sumu stiahli znovu, čiže ako keby som to zaplatil dvakrát. V banke mi povedali, že to teraz ako keby som si predplatil a na ďalší mesiac mi to bude odrátané pri ďalšom zúčtovaní ak niečo budem uhrádzať cez kreditku. Čiže ja som vlastne zadotoval banku a peniaze dostanem naspäť až vtedy keď budem robiť ďalšie transakcie v ďalšom zúčtovacom období.
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 13:45:54
01
arrow_leftperez napísal:
edit: a ak chces, tak ti mozem cele to flaskove udelatko dat. ja ho nepotrebujem.

ak ti "udelatko" doma zavadzia, rad sa ho zhostim ;)
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 13:47:23
00
ved aj ja som to robil klasickou bike pumpou, ale tou velkou (ja to volam servisna, mozno zle). ked som to minule skusal tou malou, co nosim vo vaku, tak som nevedel rychlo dosiahnut potrebny tlak a patky nevyskocili. Ta presta ma priemer 6mm, ale uz som ti to pisal.
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 13:50:19
00
Zoidberg: vecer som v Ciernej Vode/Vajnoroch, zajtra v praci v Petrzalke. Mozem ti to niekam doniest.
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 13:55:23
00
perez, ja som soboty (asi vecera) v Brne, ale potom sa mozem previezt kamkolvek, a dalsi tyzden mam volno a budem v BA koncinach
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 13:56:37
00
tak to potom nechajme na buduci tzyden, zajtra poobede idem do BB a vraciam sa do BA v pondelok
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 14:39:32
01
Turbi: mal si si vypnut to stahovanie na tento jeden pripad :), ale inak s kreditkami banky robia vsetko preto, aby ta odrbali ako sa len da, neplati, ze banka je pre cloveka, ale clovek pre banku, aby ho zodrali z koze. Mam svoje skusenosti z TB. Ovsem druha vec je ta, ze ak nadotujes uverovy ramec na kreditke tymto sposobom cez dany limit, je mozne , aby ti peniaze vratili spat, len sa v tom treba angazovat. To zas v TB vedia spravit. Ak ti to ale nepovedali (a neverim, ze to tam nevedeli), tak klasika - odrbavat.
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 15:24:02
00
myslim ze z kreditky je mozny vyber z ATM uplne v pohode, mal si tu sumu navyse vybrat a mas pokoj, aby ti to tam zbytocne trcalo navyse.... len teda neviem ake ktora banka ma poplatky za vybery z ATM
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 15:38:01
00
Vsetky banky maju nemaly poplatok za vyber kreditkou z bankomatu
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 16:13:09
00
bombtrack: to tak nefunguje .. peniaze ktore posielas na uverovy ucet a presahujuce dlznu ciastku, ktora je po uzavierke , sa zauctuje az v dalsom obdobi, poslanie penazi nad ti ten ramec nezvysi, preto je nutna intervencia osobne, aby to previedli z uctu, odkial sa vykonava zauctovanie.
Poplatky maju vsetky a nemale.Viz. cast o zdierani.

marcej: tak,tak .. asi 5-8e
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 16:21:18
00
Kto vie ako kreditku pouzivat tak mu prinasa nejake drobne:) Naviac ju treba ak sa cestuje do zahranicia. Autopozicovne hotely...
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 16:23:25
00
no robil som roky v slsp, a vtedy (neviem ako teraz) to bolo tak ze ak si si poslal peniaze nad tvoj schvaleny limit, tie peniaze boli tvoje mohol si s nimi robit co chces (ci vyber alebo platby), s tym ze sa ti pripisali na druhy den po poslani (po uzavierke).... ten poplatok bol 5 € min. (respektive % z vyberu) za vyber to si pamatam, ale neviem ci to nahodou nezmenili ze ten poplatok ostal len pri vybere z ineho bankomatu, ale z bankomatu slsp je bez poplatku....neviem uz no:-)

EDIT: do banky pracovat uz nikdy viac:-)
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 16:26:13
00
arrow_leftlto napísal:
bombtrack: to tak nefunguje .. peniaze ktore posielas na uverovy ucet a presahujuce dlznu ciastku, ktora je po uzavierke , sa zauctuje az v dalsom obdobi, poslanie penazi nad ti ten ramec nezvysi, preto je nutna intervencia osobne, aby to previedli z uctu, odkial sa vykonava zauctovanie.
Poplatky maju vsetky a nemale.Viz. cast o zdierani.

marcej: tak,tak .. asi 5-8e

Ja ked poslem prachy nad ramec na kreditku tak ich mam k dispozicii okamzite
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 16:32:07
01
mozno aj tam to uz je teraz tak neviem, nemam uz kreditky ani nechcem:-)
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 16:37:55
00
marecej, bombtrack: myslim, ze mate pravdu, v SLSP to tusim ide, v TB svojho casu to neslo, raz sa mi to stalo totiz a nemal som nic naviac ,ponukali mi to vratit :) No ale je to uz daky cas dlhsi 3-5rokov. Kazda banka to riesi svojim sposobom...ale v podstate by to normalne malo ist vsade, to som si zase spomenul na TB a na nich nemam dobreho slova :lol:
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 17:03:03
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up