Lokalizácia
Formulár sa odosiela
aj zenu musim bohuzial zobrat :-D ale vraj mi da jeden den na vyvencenie :-D
Zobraziť komentár 22.06.2017 - 13:54:20
00
perez, som si temer isty, ze by predajcovia neriskovali zodpovednost, oni to proste poslu do zarucneho servisu a ten sa vyjadri. Myslim, ze to sa uz ako odborny posudok pocita, nemusi ist o sudneho znalca.
Zobraziť komentár 22.06.2017 - 13:54:21
00
vyziadaj si fotografie toho poskodeneho konektora a dosky. servisy sa takychto veci chytaju, nemusi to mat vobec suvis s tym preco si to poslal, jakmile najdu na tej veci nejake poskodenie, ktore si mohol sposobit ty, je to dovod na zrusenie zaruky. podla foto co ti poslu sa bude dat zistit ci sa jedna naozaj o poskodenie, ktore si spravil nespravnym zaobchadzanim alebo bezne opotrebenie.
Zobraziť komentár 22.06.2017 - 13:55:15
00
ano, moze to robit aj autorizovany servis. v tom pripade ale musi zakaznik dostat v pisomnej forme toto:
- označenie osoby vykonávajúcej odborné posúdenie,
- presný popis posudzovaného výroku a jeho stavu,
- výsledok posúdenia (v zásade teda zhodnotenie existencie, príčin, povahy a rozsahu vád), a
- dátum vyhotovenia odborného posúdenia.
Ak by odborné posúdenie neobsahovalo ktorúkoľvek z týchto náležitostí, neprihliada sa naň
Zobraziť komentár 22.06.2017 - 13:58:46
00
Tak to je dobre vediet, ze je ta forma takto specifikovana. Vdaka.
Zobraziť komentár 22.06.2017 - 14:17:09
00
tieto dva doklady som obdrzal postou po zamietnuti reklamacie.

Prílohy:

Komentár súboru: doklad c.1
tablet1.JPG
tablet1.JPG 118.08 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Komentár súboru: doklad c.2
tablet2.JPG
tablet2.JPG 139.27 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 22.06.2017 - 14:18:52
00
arrow_leftDagger napísal:
no ved ale odpisali, ze som znicil USB konektor na zakladnej doske ?! preto zamietaju reklamaciu

Ano, asi som mal dopisat to, ze si im nenapisal, ze bateria , kym sa to este nabijalo, po nabiti na 100% vydrzala len hodinu. Cize to ukazuje na problem s bateriou (ak teda predtym vydrzala vyrazne viac) a nasledne az to nabijat prestalo, to poukazuje, ze zrejme baterka definitivne chcipla. Je samozrejme mozne, ze nabijat prestalo kvoli usb konektoru a baterka este zije, ale nie je nic moc. Inak micro usb konektor je shit a castokrat akykolvek usb konektor je na zakladovku priletovany (navrhnuty) tak, ze to moc nevydrzi.

edit: mozes inak spravit to, ze ich nechas opravit ten usb konektor. Ak je mrtva bateria, tak im to potom omlatis o hlavu , nic nezaplatis a budu musiet vyreklamovat. Ak je to usb konektor, tak ho budes mat opraveny :)
Zobraziť komentár 22.06.2017 - 14:23:39
00
vies, ked si nan sadnes alebo ho utopis vo vode, pripadne prejdes autom tak verim tomu, ze niekto skusi riesit toto ako reklamaciu, ved za skusenie nic neda...ale fakt nie som si vedomy nejakeho zvlast hrubeho zaobchadzania. tablet je odnoveho v kozenkovom tvrdom puzdre. iste nespadol. a idu mi hovorit ze je zniceny konektor...ked viem, ze nabity vydrzal hodinu ?
Zobraziť komentár 22.06.2017 - 14:28:09
00
podla mna to vyjadrenie nesplna dane nalezitosti...kontaktoval by som SOI
Zobraziť komentár 22.06.2017 - 14:28:28
01
dagger: mal som na mysli problem s uhcytom konektora, ktory sa zvykne znicit len tym, ze don pchas kabel, staci ked ide tazsie, trosku povaklas, alebo len tahanim a vsunutim .. ale ako som pisal, ze to vyzera, ze chcipla bateria. Takze Ta chapem :)
Zobraziť komentár 22.06.2017 - 14:29:48
00
je to tablet za 90 eur, takze sa da predpokladat ze jeho komponenty predstavuju to najlacnejsie, najshitnejsie co na trhu vobec je. Jasne ze by mal vydrzat tie 2 roky, ale to sa bude tazko dokazovat niekde na sude ze konkretny usb konektor je vadny od vyroby a je otazne ci to stoji vobec za to... nemyslim si ze by predajca nejak pochybil... to ide na vrub Acer CZ a firmy ako takej
Zobraziť komentár 22.06.2017 - 14:33:25
00
zt0350 akoze bohuzial musis zobrat aj zenu, co by si tam inak robil po veceroch? :D Aky hotel si nakoniec bookol?
Zobraziť komentár 22.06.2017 - 14:49:01
00
blackman bikovat 24 hodín do odpadnutia :-D nakoniec hotel Garni Rita, mne sa viac ľúbil Panorama na Pregasine, ale chceli sme dačo bližšie k centru Rivy, vyskúšame uvidíme buduci rok si to naplanujeme skoršie. Ešte raz dik za cenne rady ;-)
Zobraziť komentár 22.06.2017 - 14:56:42
00
Taka otazka. Ked mam teleskodku a chystam sa do bajk parku, bajk bude zaveseny na sedackovej lanovke za sedlo....je to pruser? Neposkodim ju nejak? Alebo radsej prehodit na ten vikend klasicku sedlovku?
Zobraziť komentár 22.06.2017 - 15:38:34
00
ak bude zaveseny za naplno vysunutu teleskopku, nevadi to
Zobraziť komentár 22.06.2017 - 15:49:51
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up