Lokalizácia
Formulár sa odosiela
U nas je takym vybornym miestom na vecerny pojazd cesta (chodnik) okolo Vodneho diela. Na teply vecer idealne. Cesta vedie zo ZA az do Strecna a po druhej strane spat. Co sa tyka lesa, tak naposledy som bol dost vysraty z diviakov, takze radsej za svetla :)
Zobraziť komentár 10.08.2017 - 21:34:18
00
na cestak ano ale kto by tam trepal MTB ?
Zobraziť komentár 11.08.2017 - 08:32:13
00
Diviačiky sú, despite of poľovnícke historky, milé zvieratká - keby neboli, nemali by sme domáce prasátka.
Napríklad takú Esther:
https://www.facebook.com/estherthewonderpig/?fref=ts
Zobraziť komentár 11.08.2017 - 08:37:47
00
arrow_leftGusto0 napísal:
to pravidlo z hor - hodinu po vychode slnka, hodinu pred zapadom plati v kazdom lese, ci je to len take porekadlo?

To uz neplati, odkedy su v predaji CREE ledky v svietidlach :D, ten polovnik ich este asi nepozna :lol:
Zobraziť komentár 11.08.2017 - 09:22:04
02
toto uz ma aj ovládanie svetiel, to uz nie je daleko od skutru ci motorky:
http://ebike-mtb.com/en/bulls-e-mountainbike-news-2018/
Zobraziť komentár 11.08.2017 - 16:21:20
00
možno debilna otazka ale ako silno mate zatiahnute upinaky na sedlovke ?? mam origo sedlovku 2,5cm od max vysunutia a upinak musim zatiahnuť fakt dosť silno aby mi sedlo nepadalo počas vyjazdu
sedlovka je vyčistena tak isto aj ram upinak všetko okolo toho odmastnene vyutieranie do sucha
samozrejme že každy si pod slovom dosť silno predstavi niečo ine ale skusim to približiť z vesmiru aspoň trocha , na dotiahnutie upinaka potrebujem dosť sily v oboch palcoch s jednou rukou to ani nedam

Niekde som to tuna už čital ale neviem to za bo.a najsť
Zobraziť komentár 11.08.2017 - 19:48:45
00
Ja neviem ale nech to utiahnem akokolvek silno aj tak to casom zide par mm dole
Zobraziť komentár 11.08.2017 - 19:58:38
00
MecoTrance : asi nemas uplne dobry priemer sedlovky, alebo ako maju vo zvyku vyrobcovia poniektori, tak namiesto 27.2 spravia 27.1, alebo namiesto 30.9 je 30.8 a uz je problem (mam take obe). Jednu desatinu som minule fixol priesvitnou paskou (jedna olepovacia otocka okolo sedlovky tam kde je zasunuta) a je klud. Sedlovka by mala ist nie uplne zlahka do ramu, alebo ked bez vole, inak ten upinak stahuje len kusocek z ramu a to neudrzi dlho. Pokial nepomoze ani finta s paskou (karbonove pasty ani neskusaj, to nepomoze) , ani ustrizok z plechovky od piva (tenky alobal), tak potom sa to este da poriesit specialnou objimkou, ktora sa upina na ram aj na sedlovku, ma teda 2 priemery a dva upinacie body.
Zobraziť komentár 11.08.2017 - 20:13:14
00
Lak na vlasy treba!
A potom neskôr treba Tesakovi zavolat.
Zobraziť komentár 11.08.2017 - 20:19:24
04
ak ho utiahnem ako som hore spominal dvoma palcami že pri zaťahovani kvyli tak 70 km vyjazd a ani mm dole , skušal som izolačku jednu otočku bez prekrytia no to tam nevtrepem priesvitna paska je tenšia to je dobry napad zajtra to musim vyskušať , diky za info :)
Zobraziť komentár 11.08.2017 - 20:21:02
00
ja som si dal lak na vlasy nie len do sedlovky ale aj na zadnu osku lebo sa povolovala :) a tesakovi volat nebudem !
Zobraziť komentár 11.08.2017 - 20:22:21
00
MecoTrance : izolacka je moc makka, to zlezie. Ono aj ta paska asi bude treba cas od casu obmienat, ale zatial to drzi. Idealne by bola nejaka kovova tenucka paska. Len neviem kde ju zohnat a ci sa da (medena ?). Ale inak ak mas fakt takuto malu medzeru, tak ta karbonova pasta by mohla pomoct /ak si z BA, tak mam taku velku tubu, mozem ti napatlat/. Ja som ju skusal a drzalo to chvilu, len potom uz neviem kvoli comu sa to pokazilo. Potom este mozes skusit loctite.
Zobraziť komentár 11.08.2017 - 20:31:33
00
ono keď si spatne premietnem dva mesiace tak tam bola nejaka pasta lenže ako byva zvykom u novych bajkov tak po prvom vyjazde po prachu mi začala sedlovka tak nechutne pukať a vrzgať že sa to nedalo zniesť tak som ju vybral celu ošistil lebo v tej paste sa držala špina , som zo spišskej čiže je to celkom od ruky ale určite skusim tu priesvitnu pasku na začiatok
Zobraziť komentár 11.08.2017 - 20:35:29
00
Paska neviem neviem... Najjednoduchsie je vystrihnut plat z plechovky piva a zahnut ho na konci aby nespadol do ramu. Dlzkovo podla moznosti co najdlhsi resp. takej dlzky kolko je sedlovka zasunuta v rame.
Zobraziť komentár 11.08.2017 - 20:36:53
00
MecoTrance : Je to inak sranda, ked som prvykrat kupoval karbonovu sedlovku, vsade sa pisali hrozostrasne pribehy o zasuvani karbonovych sedloviek do ramu a ja som bol uplne vysmiaty. Roky. Dost dobre natesno to bolo. Predtym klasicke tiez nebol problem. Dalsi AM/EN bajk, v pohode. No az pred asi 7 rokmi dalsi ram a tam to peklo zacalo :D Potom sa pridal jeden z XC bajkov tiez (ak 2 roky dozadu) a posledny karbonovy ram (rok) to ma uplne ze zle. Zasuva sa vsetko, aj teleskopka (a pomerne dost vela). Asi vydrene vnutro :D, ked predosly majitel nepouzival teleskopku /zasuvanie sedlovky do ramu pocas jazdenia je jedna z najhorsich veci co poznam/. Potom tam fukni este kusok z duse, co to cele uzavrie, aby tam nesla spina.

Jezus: bol som tiez skepticky, ale funguje mi to zatial. Plechovka je ale hrubsia, nemusi to vliezt. Idealne by ale bola nejaka folia z medi, ale tenucka, alebo nieco. A tiez neviem, ci nebude pukovat. Raz som plechovku na nieco podobne pouzil v cape a bolo to po nejakom case peklo :D

edit: ta specialna objimka je napr. https://www.bike-components.de/de/KCNC/Twin-Clamp-SC13-Sattelklemme-p47943/ /inak dako podrazela, stala asi 22e/
Zobraziť komentár 11.08.2017 - 20:42:27
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up