Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Antirouming filter. :)
Zobraziť komentár 18.09.2017 - 17:07:58
00
arrow_leftFilip80 napísal:
Ze bezpecnost. Hlavne po tolkych unikoch sa da Applu este verit. :-) Nie je na tom o moc lepsie ako ine systemy. Je to len pozostatok z minulosti, ked Apple vobec nebol taky popularny a bola to pravda.
No skor som sa chcel vyjadrit k tej pointe, ta infografika to praveze perfekne vystihuje. Apple predava Iphone X ako "Welcome to the Future". Tam nie je co dodat. :-)
A k tomu Isheepovaniu, cele to vzniklo hlavne preto, ze masa ludi nekriticky vychvalovala Apple (a Jobsa) vo vsetkom co sa dalo. A pritom povacsine vyrabali len priemerne zariadenia s nadhernym designom za premiovu cenu. A popularne boli skor kvoli tomu, ze vsetci chceli byt in ako preto, ze to boli vynimocne zariadenia (cest vynimkam). Samozrejme, ze priniesli dolezite a zaujimave inovacie a uznavam, ze su oblasti, kde ma Apple stale navrch ale to je tak asi vsetko.
Suhlasim s tou homogenitou, no je to individualne, pre niekoho je to plus pre niekoho minus. A kedze mame volny trh, tak kazdy nech si vyberie. Po osobnej skusenosti s niekolkymi produktami (starsimi aj novymi), Apple uz asi nikdy viac. Tak obmedzene, nekompatibilne a neprisposobive zariadenia som dlho nezazil (teda hej, Windows phone :-) ). A to som skusil vselico.

Asi si mal len jedno apple zariadenie co? :) a pravdepodobne si zacal od najhorsieho a to je iphone ze?

Btw. Narozdiel od windowsu na imac-u ficim uz dva roky bez antiviru a cuduj sa svete v pohode ;) po 2 rokoch stale cisto :)

Kupit samotny iphone a nic ine to je jasne ze ti to pride len ako predrazeny telefon.... pokym nemas ine zariadenia a nevyuzivas vzajomnu kompatibilitu tak prave jablcny telefon je zo vsetkych jablko zariadeni sam o sebe najmenej super a najviac iba cool hracka...

U mna bol iphone az na konci :)

Ked mas tych apple zariadeni viac neskutocne to setri cas, nervy a sprijemnuje pracu :)
Zobraziť komentár 18.09.2017 - 17:19:01
00
Jezus a ja som sa cestou z prace bal ze napises daco take ze nejsi slepy a ze ma doje..s :D

misopetrovic naj operacny je stare dobre XP...bez antiviru,,, len pri tych strankach co navstevujem ho treba raz za cas naformatovat a preinstalovat :D
Zobraziť komentár 18.09.2017 - 17:27:51
07
Mohol som tusit ze zrovna ty sa ozves... :-) Za inych okolnosti, by som povedal, ze pozicaj mi tvoju gulu, ale v tomto pripade je uplne mimo, tak ju rovno zahod. :-)
FYI len Iphone to nebol a nie, nebol prvy ale urcite bude posledny. Kazdopadne bolo ich dost vela na to, aby som si spravil svoj nazor.
BTW to ze mas Mac bez antiviru, hovori skor o tebe ako o Macu. Ale vobec ti to neberiem. Tak ako som spominal vyssie, kazdy preferuje nieco ine. Nech si kazdy kupi co chce a s cim bude spokojny.
Zobraziť komentár 18.09.2017 - 17:44:17
00
Ak mozem k tym ifonom, mdm mobile iron nedovoli v bezpecnej zone otvarat ine ako bezpecne web linky, na androide ostatne otvori nezabezpeceny prehliadac no a na ifone ich proste neotvori nic a uzivatel ma smolu ... tolko k ifonom v firemnom prostredi
Zobraziť komentár 18.09.2017 - 19:15:52
00
EkoSystem MACu ma jednu velku vyhodu .. uzivatel moze pracovat a nesrat sa s HW a hlavne SW (OS). Dan za to je sice znacna, ale velka cast ludi nepostihne a je pre nich bonus. V dnesnej dobe mam pocit, ze sa pocitace (win/android) robia len preto, aby sa nane cely cas instalovaly updaty. Cim lepsi HW, tym viac a rychlejsie sa mozu updatovat. Pre vlastne pouzitie uz nevelmi zostava cast. Absolutna spicka je v tom asi Samsung. Som len ziral, co dokazu ..

Na druhej strane je tu potom ta vec a velka cast ludi, kde to zhrniem kratko a strucne .. Locus Maps :)

A co sa tyka bezpecnosti , plati jedno .. vsetko sa da prelomit. Nieco lahsie, nieco tazsie, cim je nieco rozsirenejsie, tym skor. A cim viac sa nieco zamkne, tym lepsie pre bezpecnost, ale horsie pre ine veci. Plati to aj inde, nez je SW.
Zobraziť komentár 18.09.2017 - 19:27:09
00
omg uz aj tu to zasierate
Zobraziť komentár 18.09.2017 - 20:47:42
00
Robio : toto je pieskovisko a sekcia o hocicom :) .. ci chces skatulkovat ? :lol:
Zobraziť komentár 18.09.2017 - 21:11:05
03
Ja len fakt nemam potrebu citat tieto vojky tamtung vs ajfon(android vs ios) po celom internete(na co mozte a asi aj namitnete ze ma nikto nenuti to citat ale chapete kam tym mierim). Kazdy tu ma strasny nadhlad nad vecou a pritom nas zenie neutichajuca potreba presviedcat a obhajovat svoje ciny a nazory pred druhymi.
Zobraziť komentár 18.09.2017 - 21:29:45
03
sezona oreeeechov zacalaaaa :P
Zobraziť komentár 18.09.2017 - 23:11:46
00
Viete niekto prosim poradit ako opravit oddelujuci sa silikonovy pruzok z cykonohavic? Je to klasika pasik silikonu na spodnom leme nohavic aby sa nevyhrnali a neviem ci bol tepelne fixnuty k lycre alebo nejak lepeny no zacal sa oddelovat. Nohavic by mi bolo luto vyhodit tak to chcem skusit nejak fixnut. Napada mi nejake elasticke lepidlo no reku sa skusim popytat ci nema niekto konkretnu skusenost aby som si usetril pokus-omyl procedury. Danke schoen.
Zobraziť komentár 19.09.2017 - 08:40:44
00
je to lepené, kedysi sme to dávali do nyny opravovať. keď to odtrhneš celé, možno ti to tam ani nebude chýbať. čím a ako to lepia ale netuším, možno skúsiť napísať nejakému takémuto odevnému športovému výrobcovi
Zobraziť komentár 19.09.2017 - 08:50:43
00
Filip80 po roku a pol cca som do imacu na chvilu naonstaloval eset (kedze mam stale platenu verziu koli segrinmu winu) cuduj sa svete stale cisto ;)

Realne ale vyhodu apple zariadeni vyuzijes az ked ich sucasne pouzivas viac ;) napriklad preklik v safari z macbooku priamo na to istu stranku na imacu....atd... neskutocne to setri cas pri praci ;)

Niesom itckar a teda nemam potrebu ani chut ladit si system aby fungoval, som uzivatel a chcem aby to co kupim fungovalo perfektne bez mojho pricinenia :)
Zobraziť komentár 19.09.2017 - 08:57:10
02
a nevýhodu zažiješ v momente keď sa stretneš s prvým ne-apple užívateľom.. :lol:
Zobraziť komentár 19.09.2017 - 09:21:26
01
Bikejoring dik za info. toto su uplne lacaky a asi by to ani nestalo za postovne hore & dolu posielat napr. do Nyna (ale siel by som do toho keby ich bolo viacero alebo tak). skusam este googlit nejake elasticke lepdila ale docela mizeria. tiez mi napadlo, ze napisem priamo vyrobcovi - zabijem 2 muchy jednou ranou:
A.) mozno zistim ako to robia
B.) dam im informaciu, ze to nerobia uplne dobre =]
Zobraziť komentár 19.09.2017 - 09:23:15
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up