GZA mali sme to v plane. Z KE po sorosku po hlavnej, tak po vedlajsich cca po Lucenec a nasled e to potiahnut po Sahy cez madarov. Odtual sa nejako dostat do Sturova a potom hradza. Nepamatam presnu trasu. Osli mi SS nech na teba nezapomnem a pohladam doma v PC GPXko
Myslím, že ide o nedorozumenie. Vôbec ťa neodrádzam, ale snažím sa navrhnúť trasu podľa mojich predstáv. T.J. mimo frekventovaných ciest, aby to bolo na pohodu a nie pomedzi kamióny. Myslím, že sa taká cesta dá nájsť.
GZA: Pane doktore, vy všechno zlehčujete. Já nejlíp vím, jak mi je. Já už tady dlouho nebudu.
doktor Skružný: Chceš lázně, Féďo?
GZA: Nechci, to mi nedělalo dobře.
doktor Skružný: Tak jeď k moři. Zavři hospodu a jeď.
GZA: Tam jsem byl. Předloni. Tam trpím průjmama.
doktor Skružný: Tak jeď do Tater.
GZA: Já nesnáším vejšky.
doktor Skružný: Tak víš, kam jeď. Jeď do Pelhřimova. Prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš... Další!
Do tatier chodím pravidelne, južný smer nepoznám...
Inak ja vážne nechápem, vy ste tu poniektorí, ako male deti, človek sa opýta, väčšina mu napíše že je to nebezpečné, ja napíšem, že sa na to vykašlem a ešte ja som ten kkt.
FeroR bývam kúsok pri Fiľakove, takže poznám aj túto alternatívu ale skôr by som ju bral ako núdzovku resp. potom zmeniť celkom typ cesty na akýsi turistický viacdňový výlet aj po okolitých zaujímavostiach, pretože by ich bola škoda prebehnúť. Aspoň mne príde tá cesta pre cestnú cyklistiku dosť nudná a ničím zaujímavá, navyše je to aj dosť takých "prázdnych" kilometrov oproti hlavnému ťahu. Ale keby keby bol čas a chuť pozrieť aj zaujímavosti popri ceste, tak potom ju môžem odporučiť ako alternatívu
edit: a GZA, nikto ťa neodrádza ale neporadíme ti hlavný ťah, keď vieme ako to tam chodí...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skús sa inšpirovať napríklad TU
http://www.slovenskaoska.sk/
doktor Skružný: Chceš lázně, Féďo?
GZA: Nechci, to mi nedělalo dobře.
doktor Skružný: Tak jeď k moři. Zavři hospodu a jeď.
GZA: Tam jsem byl. Předloni. Tam trpím průjmama.
doktor Skružný: Tak jeď do Tater.
GZA: Já nesnáším vejšky.
doktor Skružný: Tak víš, kam jeď. Jeď do Pelhřimova. Prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš... Další!
Inak ja vážne nechápem, vy ste tu poniektorí, ako male deti, človek sa opýta, väčšina mu napíše že je to nebezpečné, ja napíšem, že sa na to vykašlem a ešte ja som ten kkt.
Pri Komárne super trasy vedľa Váhu/Dunaja cez krásnu prírodu. Odporúčam ti .
https://www.facebook.com/roman.beres.5?hc_ref=ARSpmCIcJ9KPNRCuIbAmbQvz5aihrXHdw7x6NHM9TqZSUGiAvI0kTvPk0NPE2q_riPs
s tým by som si dovolil nesúhlasiť
edit: a GZA, nikto ťa neodrádza ale neporadíme ti hlavný ťah, keď vieme ako to tam chodí...
canopus nemusime sa obavat o nasu bezpecnost?
https://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/447900-tridsat-pracovnikov-jadrovej-elektrarne-v-jaslovskych-bohuniciach-dalo-vypoved/