dobry clanok, ale preco sa tam musi vzdy pripliest nejaka Expertka na environmentálnu ekonómiu Mariana Melnykovyčová hovorí, že stačí, aby sa obyvatelia Karpát zastavili a poriadne rozhliadli. V divých karpatských zákutiach, v autentickej prírode a starej architektúre sa skrýva takmer nevyčerpateľná pridaná hodnota.
Čítam si tak ústavu a na tomto som sa dobre zasmial...
Zamestnanci majú právo na spravodlivé a uspokojujúce pracovné podmienky. Zákon
im zabezpečuje najmä
a) právo na odmenu za vykonanú prácu, dostatočnú na to, aby im umožnila dôstojnú
životnú úroveň..
fest ti zavidim. ja by som sa tiez potreboval poriadne zasmiat. smiech vraj lieci...som chory a nesmial som sa uz niekolko rokov. dlhodobo sa nedari ma rozosmiat.
Marecej nie kazdy moze byt programator proste to nebavi kazdeho
A v zivote to chce aj stipku stastia, dostat sa na spravne miesto a potom sa to rozbehne. Zial niektori ludia nedostanu ani sancu ukazat co vedia a su ti ktori tu sancu dostanu a nechopia sa jej. Ironia funguje
Smej sa dalej. 3/4 ludi na svete ti zasa ticho zavidi co mas, pretoze oni su na tom ovela mozno aj ovela ovela horsie.
Oni nežijú v super ***** európskej únii
Marecej chod to povedať kuchárke do školy, kde chodia alebo budú chodiť tvoje deti na obed.. Napr. A tu vôbec nejde o mňa, mna len rozosmiala ta ústava, že sa nedodržiavajú základné pravidlá...
o tom spravnom mieste....mas fiktivnu firmu....matka sidli niekde a dcery su v kazdom okresnom meste...kazda dcera ma svojho sefa. sef dcery nikdy nedovoli aby sa matka dozvedela, ze ma u seba sikovneho, pac by ohrozil trebars sam seba....ja sa stretam s tymto
....sikovny ten mechanizmus pochopi (lebo je sikovny) a straca enthuziazmus. karierny rast je utopia.
co urobit ale ked ho praca i tak bavi ?
potom mam este z rozhovorov dalsi jav-mozno az fenomen. ukazes, ze nieco vies, tak ti navali sef aj zo svojich povinnosti - ved ten manik je sikovny.
potom ten sef ma cas aby v pracovnej dobe isiel do stavkovej kancelarie podat tiket, na 10tu na tenis alebo pred obedom si zaplavat na plavaren (lebo je happy hour).
ale kucharka sem nechodi bedakat vo volnom case, tak ako by ani mna nenapadlo nariekat ze ako sa ma dobre Zuckerberg alebo Gates. Ale na druhej strane ta chapem, ohodnotenie niektorych profesii je na SVK zufale...ale moznosti stale su (v krajnom pripade odist zo SVK)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://mapy.tuzvo.sk/hofm/default2.aspx?pcx=-437191&prx=-436063&pcy=-1173410&pzl=22&pamap=1&pcnames=1&pepoch=0
Riesi sa tam aj fixka vs karbonova ziletka a podobne cykloveci
https://www.travelriskmap.com/#/planner/map/medical
https://www.csfd.cz/film/12591-quicksilver/prehled/
Zamestnanci majú právo na spravodlivé a uspokojujúce pracovné podmienky. Zákon
im zabezpečuje najmä
a) právo na odmenu za vykonanú prácu, dostatočnú na to, aby im umožnila dôstojnú
životnú úroveň..
Smej sa dalej. 3/4 ludi na svete ti zasa ticho zavidi co mas, pretoze oni su na tom ovela mozno aj ovela ovela horsie.
A v zivote to chce aj stipku stastia, dostat sa na spravne miesto a potom sa to rozbehne. Zial niektori ludia nedostanu ani sancu ukazat co vedia a su ti ktori tu sancu dostanu a nechopia sa jej. Ironia funguje
Oni nežijú v super ***** európskej únii
Marecej chod to povedať kuchárke do školy, kde chodia alebo budú chodiť tvoje deti na obed.. Napr. A tu vôbec nejde o mňa, mna len rozosmiala ta ústava, že sa nedodržiavajú základné pravidlá...
....sikovny ten mechanizmus pochopi (lebo je sikovny) a straca enthuziazmus. karierny rast je utopia.
co urobit ale ked ho praca i tak bavi ?
potom mam este z rozhovorov dalsi jav-mozno az fenomen. ukazes, ze nieco vies, tak ti navali sef aj zo svojich povinnosti - ved ten manik je sikovny.
potom ten sef ma cas aby v pracovnej dobe isiel do stavkovej kancelarie podat tiket, na 10tu na tenis alebo pred obedom si zaplavat na plavaren (lebo je happy hour).
Inak GZA tych 70 percent to myslim aj celkom sedi cca z mojej skusenosti, mozno trosku menej ale cez 50 to bude urcite.