Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Cez aplikaciu Strava pre Android takmer hned po vyjazde do uz vytvorenej aktivity, lebo mam auto upload na Garmine.
Zobraziť komentár 23.12.2017 - 20:12:15
01
arrow_leftdarebak napísal:
Sak cely tyzden uz vsade vsetci nakupuju ako keby mal byt koniec sveta a nie vianoce :tmi:

Jo, ja len tolko ze som uz nemal doma chleba a ked som si toto uvedomil tak som ihned este pred vyjazdom utekal do obchodu :whew:
Zobraziť komentár 23.12.2017 - 20:30:23
00
Inak nie je medzi vami nejaký exekútor?
Zobraziť komentár 24.12.2017 - 10:53:20
00
Hľadáš niekoho, kto ťa pripraví o majetok?
Prebytočné peniaze môžeš posielať mne. Množstvo zatiaľ nie je nijak obmedzené.
Zobraziť komentár 24.12.2017 - 11:04:20
00
Nie, len exekúcia môjho brata ohrozuje môj majetok hlavne sa bojím o bicykle a elektroniku...
Zobraziť komentár 24.12.2017 - 11:06:37
00
Kice má pravdu, ak už je to jedno, tak mu to radšej pošli :)
Zobraziť komentár 24.12.2017 - 11:16:09
00
Vám to tu pekne drbe :(
Zobraziť komentár 24.12.2017 - 11:29:16
01
Možno právnik lepšie poradí?
Zobraziť komentár 24.12.2017 - 11:43:42
00
Boze klud, nejaky tunajsi pravnik ti urcite odpovie (snad tu nejaky je, na bikefore by si uz davno mal odpoved).
Ma tvoj brat trvaly pobyt tam kde ty?
Je tiez dobre mat od vsetkych drahych veci blocky.
Ak ti tie veci aj zhabu, urcite im v tom nebran, to by si dopadol zle. Da sa proti tomu branit az nasledne a ziadat o vylucenie z exekucie.
http://www.najpravo.sk/rady-a-vzory/rady-pre-kazdeho/v/vylucenie-veci-z-exekucie-najcastejsie-otazky.html

Naposledy upravil iron.hide dňa 24.12.2017 - 11:50:51, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 24.12.2017 - 11:45:34
00
arrow_leftGZA napísal:
Nie, len exekúcia môjho brata ohrozuje môj majetok hlavne sa bojím o bicykle a elektroniku...

Ak bývate pod jednou strechou, tak máš pravdu. Zabavia čokoľvek v mieste jeho bydliska a potom sa dosť ťažko rieši,že “toto bolo bratove, mamine atď”. Spletitá téma...
Zobraziť komentár 24.12.2017 - 11:49:45
00
arrow_leftGZA napísal:
Inak nie je medzi vami nejaký exekútor?

Pochybujem, ze pri tych milionoch exekucii maju prave oni cas bikovat. Ale drzim palce.
Zobraziť komentár 24.12.2017 - 11:51:01
00
Už nemá.... Mňa len zaujíma, či sa musí dopredu ohlásiť, ked áno všetky cenné veci zoberiem do pivnice susedy a môže ma bozat v rit...
Zobraziť komentár 24.12.2017 - 11:51:36
00
Včera mi jeden chlap ( vlastne 29 ročný mladík jazdiaci od 9 rokov) niekoľko minút opisoval, ako mu pri akrobacii ušiel bike, ako sa mu noha zakliesnila do prekážky, ako sa mu noha krútila, trhali väzivá, lámali kosti okolo kolena, ako už nemal chodiť, ako jeden a pol roka tvrdo rehabilitoval, ako dodnes nosí ortézu, a ako znova rád jazdí na bajku, aj keď už neskáče. A tak si hovorím, nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie..
Zobraziť komentár 24.12.2017 - 12:55:18
05
Tá voda vôbec " nedodržuje prikázany smer" :rofl:. (clapci sa asi bavili....)

Prílohy:

DSC_0345.JPG
DSC_0345.JPG 394.34 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down

Zobraziť komentár 25.12.2017 - 15:39:02
00
arrow_lefttulenik napísal:
Chlapci, 10násobné prekročenie limitov "pre bežných ľudkov" vám nič neurobí - v podstate je to to čo my čo máme RTG ... no, momentálne za chrbtom (a nejaké tie rádionuklidy na stole) máme normálne povolené. Aby ste mali vôbec nejakú zmenu na krváku, potrebujete asi 0,05 Sv jednorazovo. Ak to máte per partes, tak to orga(ni)zmus opravuje, aniž by to kohokoľvek zaujímalo.
Pokiaľ nemáte smolu a nemáte pošahané niektoré korekčné mechanizmy. Potom ale zle skončíte tak ako tak a pravdepodobne (takto vznikajú detské zhubné ochorenia - tie sú napospol na genetickom základe) ste už po nejakej tej liečbe, alebo vás už vyfúklo komínom krematória, prípadne ste už preexpirovaný worm food a skeletizovaná korpsa.
Ramon1 vždy som obdivoval odvahu lekárov, že ožiaria chorého s "rakovinou" dávkou, ktorú keby dali celotelovo a naraz, tak je z toho istá smrť :D

kriste pane tulenik melies hnede belgicke, doucit, lebo zjavne nevies aka je letargicka davka a uz nie toboz stochasticka..... ziadnych okamzitych 50milikov sa Ti na KO=krvnom obraze neprejavi,takze tu nesir poplasne spravy :tmi:
a darmo sa tu odvolavas na nejakého bezneho dochturka apod. ti vedia o tom hovno makove, niektori ani klasicky diferencial nevedia zhodnotit,nieto biologicke ucinky radiacnej zataze

pre informaciu: limit pre pracovnika so ziarenim je 50mSV/1rok s moznou jednorazovou dávkou az 100mSV/5 rokov
bezne davky EU ludi je stanovenych podla ICRP na 2,4mSV/1rok

par info:
1 let WIEN-NY obdrzi clovek cca 0,15mSV
1RTG pluc 1,4 mSV
1RTG zaludka 2,4mSV
1RTG criev 4mSV

prirodne radiacne pozadie cloveka vo vybranej casti Iranu je cez 400mSV/1rok a Brazilii 150mSV/1rok

podla tvojej vymyslenej teorie by ludia v Irane a Brazilii mali "ine" krvne obrazy,kde su pokial viem, najvyssie prirodne radiacne pozadia na svete .. a prekracuju Tvoje hodnoty

a zase sme sa dostali niekde,kde nevedomy clovek je lahko ovplyvnitelny a tieto nebezpecne spravy od niekoho,kto sa tu javi ako odbornik,ze ma radionuklidy za chrbtom na stole a nepozna vyhlasku a normativy je suce na preverenie :tmi:

ja viem,ze ked tu zacnes pisat odborne staze,niekto ti to bude zrat,ale nie vsetci sme tu vychodili ako sa vravi druhu ludovu a su tu ludia dokonca aj ludia z Uradu Jadrového Dozoru napr.vid CraObs

pikoska: taky let na mesiac,myslim posadku Apollo 14,ktora tam pobudla najdlhsie az 33,5hodiny na mesiaci,z toho 9 hodin na povrchu=cely let trval skoro 11dni dostali efektivnu davku cca 5 mSV

vela ludi chce vediet,ze preco astronauti,resp. kozmonauti vedia prezit vystupy do kozmu apod. Najvacsi problem pri lete na Mars a pobyt na nom bude mat presne toto kozmicke ziarenie a z toho plynuci davkovy ekvivalent
vystup do kozmu dosahuje davkovy ekvivalent na krvotvorne organy cca 600mSv/1rok, povrch Marsu ma cca 120mSV/1rok .. pri slnecnych erupciách to moze byt daleko nebezpecnejsie ... Taka erupcia z roku 1972 dosiahla vo volnom priestore az 4000 mSV/1rok

efektivna davka pri morskej hladine je 0,3 mSV/1rok a v 3km vyske az 1mSV/1rok,cize s rastúcou vyskou stupa aj EDavka

Naposledy upravil canopus dňa 26.12.2017 - 09:05:13, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 26.12.2017 - 08:16:15
04

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up