Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Lebo verejna vs sukromna sfera. Sukromnik si nemoze dovolit len tak plytvat peniazmi
Zobraziť komentár 22.01.2018 - 21:30:30
00
No tak som si precital par stanovisk od Palo TT a mam dost. To je cisty hnoj na to zvaze. To snad ani vo futbale a hokeji toto nebolo. Amaterizmus a neschopnost
Zobraziť komentár 22.01.2018 - 21:30:30
00
arrow_leftZemo napísal:
Ono sa pekne nadava a tak, len si treba uvedomit ze cela ta nasa Europa je top miesto na tejto zemi v takmer vsetkom. ;-)

ja nedavam, ja konstatujem...a zaroven je to vec pohadu na prispevok s clankom na ktory som reagoval. a napr ked sme pri tom ze "ta nasa Europa je top miesto na tejto zemi v takmer vsetkom" tak sa nehadam, ale...pochodil som uz kusok z nasej planety a nadobudol som pocit ze cim maju ludia menej materialnych veci, tym su stastnejsi, bezprostrednejsi, priatelskejsi atd. Ked sa na to pozries z tohoto pohladu, nemyslis ze nam nieco v Europe predsa len chyba? :)
Zobraziť komentár 22.01.2018 - 21:41:51
08
ani nie, pozri mapu

https://en.wikipedia.org/wiki/World_Happiness_Report
Zobraziť komentár 22.01.2018 - 22:00:45
00
Nad tym si rozmyslal cestou na Mauricius v biznis class? :)
Nie, nezavidim len ono ten konzum a bla bla bla veci maju ludia radi ked si to v spolocnosti kde ziju naozaj mozu dovolit a sama spolocnost kde ziju im to vlastne podsuva :)
Zobraziť komentár 22.01.2018 - 22:02:09
00
Mapy su krasne, statistiky tiez, ale ta osobna skusenost je predsa len potom ina o akej clovek cita. Ale ako pisem nehadam sa, je to len moj "malomestiacky" nazor.

A co sa tyka premyslania v biznis class...ano, premysla sa tam celkom dobre aj o takychto veciach, hlavne ked vies ze si si taku letenku/y kupil ( zamenil za mile ) za taku sumu ze ta to v konecnom dosledku stalo tolko akoby si letel v economy...lebo kto nie je v dnesnej dobe lenivy a povenuje sa tomu ako, odkial a kedy kupovat letenky v biznis class, tak lieta v biznis class, koho to nezaujima ( nema "cas", zaujem atd ), lieta za rovnaku cenu v economy ;)
Zobraziť komentár 22.01.2018 - 22:21:11
02
arrow_leftmatt napísal:
cela nasa mila Europa na cele s nasimi "zakonodarcami" ma slusne nasliapute do psacej... :|

Myslim ze tato aktivita konkretne bude asi az prekvapujuco "proeuropska" v tom skutocnom zmysle slova. Pre mna je este stale typicky holandan (muz) vysoky, relativne svetlovlasy, svetlooky, so svetlou pokozkou, slusnym vystupovanim a typickym zmyslom pre humor. Ma kvalitne ( z nasho pohladu drahe) oblecenie, ale relativne to z neho nekrici.
Ak je to usmudlany curak (nemyslim tym farbu koze), hovoriaci zlym prizvukom a gramatikou, hlupo hlucny a arogantny, ktory bude mat na sebe veci, na ktore si zjavne nezarobi, postavajuci s tromi podobnymi degesmi v nie celkom priatelskej stvrti niekde na rohu - koho z nich budu kontrolovat ?

Ano, mam to trochu zjednodusene a idealizovane. Holandsko zboznujem, ale zaroven je to krajina, kde som si prvykrat uvedomil ze nie som az tak liberalny ako som si myslel. A je dost mozne ze sa tam uz v zivote neprestahujem, lebo mam pocit ze prave s takymito ludmi si uz nebudu vediet poradit :-(
Zobraziť komentár 22.01.2018 - 23:15:02
00
No a hlavne tam nie je kde jazdit na MTB :)
Zobraziť komentár 23.01.2018 - 09:25:25
00
nahodou, maju tam 2 dropy a 3 klopenky :lol:

Zobraziť komentár 23.01.2018 - 09:31:37
00
Vcera mi tusim nieco vypadlo z nohavic :P
https://www.cas.sk/clanok/648295/nebezpecny-nalez-nedaleko-bratislavy-pri-ceste-lezala-anakonda/
Zobraziť komentár 24.01.2018 - 19:07:09
00
potreboval by som pomoct - potrebujem do noveho oceloveho ramu Hunt nalisovat pressfit race face X-type adaptor a hlavove zlozenie cane creek forty - moj mechanik to nedokazal. vie mi niekto poradit niekoho skusenejsieho kto by to zvladol?
Zobraziť komentár 24.01.2018 - 19:50:15
00
https://bratislava.sme.sk/c/20744421/lesnici-budu-tazit-drevo-v-lesoch-okolo-bratislavy.html
Zobraziť komentár 24.01.2018 - 20:09:54
00
iron.hide brrrr keby ze ju najdem ja tak ma tam urcite ***** o zem :-D
Zobraziť komentár 25.01.2018 - 00:46:06
00
..syn nasiel v trave uzovku, samozrejme ju zobral a isiel ukazat mame :D manzelka skoro odpadla, sa boji hadov ;)
Zobraziť komentár 25.01.2018 - 07:31:15
06
Znamy ma dva hady a najvacsiu radost ma ked im hodi mysi. Caka ako ju had sejme ako male decko na darceky
Zobraziť komentár 25.01.2018 - 09:38:33
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up