cela nasa mila Europa na cele s nasimi "zakonodarcami" ma slusne nasliapute do psacej...

Myslim ze tato aktivita konkretne bude asi az prekvapujuco "proeuropska" v tom skutocnom zmysle slova. Pre mna je este stale typicky holandan (muz) vysoky, relativne svetlovlasy, svetlooky, so svetlou pokozkou, slusnym vystupovanim a typickym zmyslom pre humor. Ma kvalitne ( z nasho pohladu drahe) oblecenie, ale relativne to z neho nekrici.
Ak je to usmudlany curak (nemyslim tym farbu koze), hovoriaci zlym prizvukom a gramatikou, hlupo hlucny a arogantny, ktory bude mat na sebe veci, na ktore si zjavne nezarobi, postavajuci s tromi podobnymi degesmi v nie celkom priatelskej stvrti niekde na rohu - koho z nich budu kontrolovat ?
Ano, mam to trochu zjednodusene a idealizovane. Holandsko zboznujem, ale zaroven je to krajina, kde som si prvykrat uvedomil ze nie som az tak liberalny ako som si myslel. A je dost mozne ze sa tam uz v zivote neprestahujem, lebo mam pocit ze prave s takymito ludmi si uz nebudu vediet poradit