Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Není lepšie potom zobrať toto ? :lol:

Prílohy:

medový medvedík.png
medový medvedík.png 140.92 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 01.02.2018 - 12:46:26
013
medveďa do lesa ? :)
Zobraziť komentár 01.02.2018 - 13:02:31
03
Na viacdňovku je malá plastová pixla ako stvorená. Človek si hrkne a má to miesto energy gelu.
Radšej mi povedzte, z čoho sa robia tie lacné medy v tescu a pod.. Píšu tuším na nich, že je to mix medov a nič iné. Veriť im?
Zobraziť komentár 01.02.2018 - 13:19:45
00
Ved prave. Tie medy v Tescu su zmes kadejakych medov z Ciny. Hovoril o tom raz jeden odbornik v TV, ze tie medy vobec neodporuca, lebo sa nevie z akych rastlin su - mozu cloveku sposobit alergie a ani nevie z coho.
Este spominal, ze kazdy pravy med bez pridanych latok casom krystalizuje. Ja mam med od slovenskeho vcelara s certifikatom a je tuhy.
Zobraziť komentár 01.02.2018 - 13:33:32
00
Vcelar je tuhy?
Zobraziť komentár 01.02.2018 - 13:44:00
014
Ved prave. Tie medy v Tescu su zmes kadejakych medov z Ciny. Hovoril o tom raz jeden odbornik v TV, ze tie medy vobec neodporuca, lebo sa nevie z akych rastlin su - mozu cloveku sposobit alergie a ani nevie z coho.
Este spominal, ze kazdy pravy med bez pridanych latok casom krystalizuje. Ja mam med od slovenskeho vcelara s certifikatom a je tuhy.

Treba si vsimat cenu a zlozenie. A niektori vyrobcovia tak trochu odrbavaju - na med povodom zo Slovenska daju "Garanciu Slovenskeho Medu" a na lacnejsi ktory je vraj zmes medov z krajin ES a krajin mimo ES daju rovnako vyzerajucu "pecat" ktora hovori uz len o "Garancii kvality".

...aj v tom tescu najdes napr agatovy med zo Slovenska za cca 10 eur a nejake zmesky este s pridanymi sirupmi za par eur, takze stale plati ze co si zaplatis, to mas...
Zobraziť komentár 01.02.2018 - 13:52:23
00
Tie vodne vaky co vydrzia ozaj vela robi napr. Geigerrig. Vyhoda je ze sa daju aj natlakovat.
Zobraziť komentár 01.02.2018 - 13:53:12
00
Ad mrd: už vidím, ako včela po návrate do úľa deklaruje, z čoho zbierala a pri stáčaní medu sa včelár poprehŕňa deklaráciami za dotyčné obdobie. A včela, u ktorej sa zistí pochybenie, bude sankcionovaná plácačkou na muxy :D
Zobraziť komentár 01.02.2018 - 14:04:17
03
myslim ze tento zapeklity problem ma vcelku jednoduche riesenie ;)
Zobraziť komentár 01.02.2018 - 14:10:57
00
arrow_leftMecoTrance napísal:
Lebo rezervoar je nesmrtelny, niekto tu da sprosty med a neurekom bludov ako sa roztecie rozpuci. Si uvedomte co vozite v ruksakoch, med je este male zlo

Ak ma raz prejde Toyota Tacoma, tak viem že smädný nebudem :D

Ale dávnejšie som videl video, na ktorom takto porovnávali Camelbak vs Osprey vs Deuter, a vydržal to len Camelbak (keď si dobre pamätám).
Zobraziť komentár 01.02.2018 - 16:44:09
00
to je sice mozne, ale moje kriterium na vyber vaku nezahrna prejdenie vaku SUVckom ale jednoduche otvaranie a umyvanie - a to ten debilny srobovaci system Camelbaku neumoznuje, preto mam Deuter/Source ;)
Zobraziť komentár 01.02.2018 - 17:28:45
03
arrow_leftSesulak napísal:

Uz aj med s Ciny dokaze krystalizovat. Cina uz vie vyrobit vsetko. Slovensko je velmi mala krajina na to aby zaplnila vsetky obchody medom. Slovenske vcely by asi museli robit aj nocne smeny. Dolezite je aby bol med aspon s okolitych krajin koli alergenom. Je rozdiel ked na americky med napisu ze Vyrobeny v USA. Tam je jasne ze je s USA ale ci je to od hranic s Mexikom alebo Canadou nikto neriesi. Ten maly 15g med ak by mal niekto obavu ze sa pretrhne tak si ho moze pokojne dat aj do riaditok tak aby sa dal vybrat ;)
Zobraziť komentár 01.02.2018 - 17:48:24
00
arrow_leftHosť napísal:
to je sice mozne, ale moje kriterium na vyber vaku nezahrna prejdenie vaku SUVckom ale jednoduche otvaranie a umyvanie - a to ten debilny srobovaci system Camelbaku neumoznuje, preto mam Deuter/Source ;)

Lebo ja som podľa toho vyberal, či vydrží prejazd SUV-čkom.
Vak neumývam, tak neviem. Plním do neho len čistú vodu. Po použití len prepláchnem, papierovou útierkou vyutieram a nechám vysušiť. Asi mám hold malé ruky, lebo nemám problém paprču pichnúť dovnútra :D
Mám ešte vak na systém Deuteru, pre mna je väčšia oštara zase toto.
Zobraziť komentár 01.02.2018 - 19:58:40
01
Do peknej ***** tato nasa Europa smeruje https://ekonomika.sme.sk/c/20751273/hm-kritizuju-pre-ciaru-na-ponozkach-vraj-pripomina-slovo-alah.html sa raz posereme z tych humanitnych,Lgbt,feministickych a podobnych spolkov .za chvilu o niekom povedat ze je *****,cigan drbnuty islamista bude na trest smrti
Zobraziť komentár 01.02.2018 - 21:28:22
07
to este nic nie je, skus toto :)
https://twitter.com/markacollett/status/958692048772747264

a toto
https://zpravy.idnes.cz/kanada-narodni-hymna-zmena-gender-neutralni-fev-/zahranicni.aspx?c=A180201_154117_zahranicni_dtt

--
alebo este aj toto
https://sport.idnes.cz/grid-girls-formule-1-konec-0ye-/motorsport.aspx?c=A180131_175401_motorsport_ten

a aj toto
http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=Belgicka_sexulni_vychova.jpg
Zobraziť komentár 01.02.2018 - 21:33:04
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up