Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ja som si objednal v azii oakley-kavendiš rezane s POC
ae01.alicdn.com

za necelych 13 evri . mam doma maly UV tester a som zvedavy ako si budu tyto fejky v teste stat.
..a zelene aby mi ladili ku kajaku.

Naposledy upravil Dagger dňa 18.06.2018 - 10:22:10, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 18.06.2018 - 10:18:39
00
UV filter nebýva pri týchto lacných okuliaroch problém. Spĺňa to hocijaký polykarbonát. Skôr býva občas problém s optickou presnosťou a skresľovaním. A hlavne bezpečnosťou keď sa náhodou rozbijú.
Zobraziť komentár 18.06.2018 - 10:21:10
02
Presne tak: http://www.cyclingweekly.com/news/latest-news/club-rider-warns-of-dangers-of-counterfeit-oakleys-saying-he-was-lucky-not-to-be-blinded-in-crash-327144
Zobraziť komentár 18.06.2018 - 10:23:10
00
fuuuha no dufam, ze nedam "čelo" do protivodnej branky....
Zobraziť komentár 18.06.2018 - 10:27:49
00
arrow_leftiron.hide napísal:
ludia, ked kupite nejaky novy vyrobok, treba citat etiketu. Kupil som si bazovy sirup, nechal ho stat v kuchyni len tak na linke a pripravoval som si z neho pitie na bajk uz asi 3-4 tyzdne. A az vcera som si na etikete precital toto: "Produkt neobsahuje konzervacne latky, uchovavat v chlade a spotrebovat do 7 dni od otvorenia."
mozem sa ja potom cudovat, preco mi na vyjazdoch furt zlbnkoce v crevach a preco mam tolko hnaciek. Bohvie co za svinstva tam v tom sirupe vyrastli a ja som ich potom cele vyjazdy pil :/

hmm, kupovat bazovy sirup neznamej kvality ked na kazdom kroku rastie baza... :x
Zobraziť komentár 18.06.2018 - 10:43:52
01
Už odkvitla, teraz sa dá zbierať lipa....
Inak spomínate na paniku o zákaze byliniek, šírilo sa to aj tu :)
Zobraziť komentár 18.06.2018 - 10:53:14
00
V poslednej dobe som kupil rozne znacky bazovych sirupov, jeden ma spotrebu do 4 tyzdnov, dalsi do 8, len tento jeden drahsi z tesca v sklenenej flasi bol uplne bez konzervantov a to som teda necakal :) potom som preskumal aj tie ostatne sirupy, preto viem tie cisla. No a tento som samozrejme vylial.
-totok:
cdn.metro-group.com
Ale inak chuti super, len ho proste treba rychlo vypit
Zobraziť komentár 18.06.2018 - 10:53:56
00
andrej25 : bylinky nie su (zatial) zakazane, zakazane je uvadzat liecive ucinky, nariadenim EU. Mozes ich uvadzat len vtedy ak dana vec presla testovanim rovnako ako lieky.
Zobraziť komentár 18.06.2018 - 11:31:30
00
iron.hide tento, a aj v inych prichutiach mavaju pravidelne svokrovci, tyzden-dva-tri otvoreny a bezne ho pijavame a na ziadne problemy sa nikto zatial nestazoval... Aj mlieko nie vzdy vypijeme do troch dni ako pisu, resp. malo kedy ho vypijeme skor ako za tyzden a nikdy sa nikomu nic nestalo....
Zobraziť komentár 18.06.2018 - 11:40:12
02
No, ja som si ho vcera prvy raz nedal, a konecne mi celu dobu na bajku neskvrcalo v bruchu.
Zobraziť komentár 18.06.2018 - 11:47:03
00
predpokladam, ze uz davno kysol. ked si ho otvoril zakazdym, tak nevyfucal von plyn ?
Zobraziť komentár 18.06.2018 - 11:59:07
00
arrow_leftZemo napísal:

A ani by som sa necudoval, keby ten pad sposobili tie smejdne skla, ktore su na okuliaroch.

Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Fakt vas niektorych nechapem, ze kvoli v podstate par € (zijeme v zapadnom svete, nasetrit si na kvalitnu vec nie je extra problem), radsej riskujete dozivotne nasledky...
Zobraziť komentár 18.06.2018 - 12:32:20
03
arrow_leftiron.hide napísal:
No, ja som si ho vcera prvy raz nedal, a konecne mi celu dobu na bajku neskvrcalo v bruchu.

Mozbyt, ze si slabo nariedil. Prilis sladke dehydruje a zaroven zaludok irituje. Pri domacej konzumacii si problem nemal?
Zobraziť komentár 18.06.2018 - 12:41:59
00
ten sirup som kupoval na domace pouzitie a vzdy bol na linke par tyzdnov a nikdy sme so zaludkom problem nemali :) kazdpadne tento aj minuly rok sme robili domaci a to je iny level
Zobraziť komentár 18.06.2018 - 13:43:38
00
Sesulak asi tym teraz narazas aj na mna. neviem ake drahe alebo lacne mas na cyklistiku okuliare ty ale ja mam fotochromaticke salice za cca 75 evri.
keby to bola investicia nadosmrti, tak by som s tebou aj suhlasil, lebo ja mam podobnu teoriu o kvalite ako Ty ale napr. ja nicim okuliare ako "na beziacom pase". ten manik sa musel, ze fakt "dobre" vysypat na tom kole rovno na makovicu a snad nikto nebude po mne strielat z malorazky aby mi slnecne okuliare pripadne zachranili zrak.
na tie salice som si daval pozor ale aj tak, ked som sa zohynal po tretry, tak som ich oskrel o holdery, co davam na strechu, ked prevazam kayak lebo som si ich nemudro ulozil do police v garazi....uz mam odplavene okuliare (ak sa nezachytili niekde o koren) v baltickom aj ciernom mori....zlomene napolku v piesku v grecku, ked som dostal smeč od lopty po nevydarenej hlavičke do tvare, zabudnute na letisku v tej bednicke na checkpointe, ked som dobiehal na let...niekolko okuliari, kde mi bocnice posobenim UV a potu uplne degradovali a ziadne preventivne umyvanie hned po aktivite nepomohlo. ani neviem spocitat, kolko krat mi drisli okuliare na zem, ked som si daval všiltovku dole a okuliare som mal na nej....
vieš kolko stoja seriozne a bezpecne okuliare ? ja to pritiahnem teraz samozrejme za vlasy ale v mojom pripade by som takto pracoval len na ne.

dufam, že na kajaku nebudem nikdy riesit hroziacu zrazku s niecim obrovskym a rovno do tvare.... :-)
Zobraziť komentár 18.06.2018 - 14:16:49
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up