Sesulak asi tym teraz narazas aj na mna. neviem ake drahe alebo lacne mas na cyklistiku
okuliare ty ale ja mam fotochromaticke salice za cca 75 evri.
keby to bola investicia nadosmrti, tak by som s tebou aj suhlasil, lebo ja mam podobnu teoriu o kvalite ako Ty ale napr. ja nicim okuliare ako "na beziacom pase". ten manik sa musel, ze fakt "dobre" vysypat na tom kole rovno na makovicu a snad nikto nebude po mne strielat z malorazky aby mi slnecne okuliare pripadne zachranili zrak.
na tie salice som si daval pozor ale aj tak, ked som sa zohynal po tretry, tak som ich oskrel o holdery, co davam na strechu, ked prevazam kayak lebo som si ich nemudro ulozil do police v garazi....uz mam odplavene okuliare (ak sa nezachytili niekde o koren) v baltickom aj ciernom mori....zlomene napolku v piesku v grecku, ked som dostal smeč od lopty po nevydarenej hlavičke do tvare, zabudnute na letisku v tej bednicke na checkpointe, ked som dobiehal na let...niekolko okuliari, kde mi bocnice posobenim UV a potu uplne degradovali a ziadne preventivne umyvanie hned po aktivite nepomohlo. ani neviem spocitat, kolko krat mi drisli okuliare na zem, ked som si daval všiltovku dole a okuliare som mal na nej....
vieš kolko stoja seriozne a bezpecne okuliare ? ja to pritiahnem teraz samozrejme za vlasy ale v mojom pripade by som takto pracoval len na ne.
dufam, že na kajaku nebudem nikdy riesit hroziacu zrazku s niecim obrovskym a rovno do tvare....