HELP BRATISLAVA, viete mi niekto poradiť ako sa za použitia mestskej hromadnej dopravy dostanem čo najbližšie k budove "Tover 115" na Pribinovej ulici 25 ?
Spod Nového mosta som si pozrel spoj č.88 cez Petržalku a výstup na Moste Apollo, nie je ale niečo bližšie alebo rýchlejšie ?
a.ndrejko: neviem kde startujes, ale daj si maps.google.sk zadaj ulicu a vyhodi ti na mape aj okolite zastavky.. na tie kliknes a zobrazi ti ake busy tam stoja.. potom www.imhd.sk zadaj nastupnu zastavku, vystupnu zastavku a samo ti najde kombinacie spojov..
Najlepsie mas tu 88... sadnes a vezies sa... aj by si chcel ´´rychlejsie´´ tak elektrickou na safko odtial 50 na malu scenu a odtial peso po landererovej.. takze casovo by to bolo asi to iste 88 je najlepsia
Na imhd som samozrejme pozeral, i na mapy.sk, pozrel som zastávky ale neviem presne polohu tej budovy hlavne hlavného vchodu tak som nechcel aby sa mi stalo to, že vystúpim na moste a budem musieť obchádzať nejaké stavenisko a celú budovu.
Lenivý nie som takže pre mňa vyzerá výhodne i tá 50tka,
Tak ten príspevok s metrom som si vôbec nevšimol, a ani som nepozeral odkiaľ ide 133jka len že stojí pri SND takže už je rozhodnuté, ráno nastúpim do 133 na Kuklovskej a o 17 minút vystúpim na SND ... super,
takže zajtra prvý vážny pracovný pohovor, gniavte brzdové páky
a ked uz tu hore nastupujes tak kedy ides?
05 . 58
06 . 10. 22. 28. 34. 40. 46. 52. 58
07 . 04. 10. 16. 22. 28. 34. 40. 46. 52. 58
08 . 04. 10. 16. 22. 28. 34
tu mas kedy ti to ide ak si to nenasiel..ak ked uz tu hore niekde si dakedy musim skocit do lesiak na bike
ale už sa vidím ako tam budem zajtra stresovať keď úspech je už to že ma na pohovor pozvali keďže som bez výšky a angličtina komunikatívne nehrozí. Snáď ich štvorročná prax, dobrá znalosť technológie a moje vystupovanie presvedčia.
Bus som si už pozeral, ... teraz stresujem preto že som sa zatiaľ nijako zvlášť nepripravoval, asi týždeň v kuse kódim striedavo zadanie do práce a zadanie na pracovné pohovory, jediná pauza bola keď som šiel nakúpiť potraviny a novú košelu s kravatou aby som bol na pohovore peknučký.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Spod Nového mosta som si pozrel spoj č.88 cez Petržalku a výstup na Moste Apollo, nie je ale niečo bližšie alebo rýchlejšie ?
Lenivý nie som takže pre mňa vyzerá výhodne i tá 50tka,
ďakujem
takže zajtra prvý vážny pracovný pohovor, gniavte brzdové páky
ešte raz ďakujem
05 . 58
06 . 10. 22. 28. 34. 40. 46. 52. 58
07 . 04. 10. 16. 22. 28. 34. 40. 46. 52. 58
08 . 04. 10. 16. 22. 28. 34
tu mas kedy ti to ide ak si to nenasiel..ak ked uz tu hore niekde si dakedy musim skocit do lesiak na bike
Bus som si už pozeral, ... teraz stresujem preto že som sa zatiaľ nijako zvlášť nepripravoval, asi týždeň v kuse kódim striedavo zadanie do práce a zadanie na pracovné pohovory, jediná pauza bola keď som šiel nakúpiť potraviny a novú košelu s kravatou aby som bol na pohovore peknučký.