Komplet set coho od BBB? Momentakov? Uz mam vsetko naradie co potrebujem na servis okrem momentakov a kluca na protikusy imbusov do pavuka kluk, takze nejaky kufrik s tym co uz mam doma nepotrebujem. Ale vlastne ked to tak zoberiem, tak na misky mam normalny kluc s ruckou ktory na momentak nenasadim, cize momentak by som mohol pouzit len na kazetu a CL kotuce, cize malo vyuzitelne (dalsi kluc na misky nasaditelny na momentak kupovat neplanujem). Takze odvolavam co jsem odvolal, slibuji co jsem slibil. Ten momentak mi je nanic.
Fakt starnes, ale odpustam Ti (o chvilu Ti ujo Alzheimer zacne skryvat veci a to bude primerany trest). No nic, tak na velky momentak kaslem a idem si odtrhat od ust, aby som nasetril za pol roka na tento maly momentak od BBB.
Ten prvy je nepouzitelny - az od 13,6 Nm. To mozu pouzivat tak instalateri.
Ten druhy - good price.
A zda sa, ze este Dudovi pamät trosku sluzi, aj ked stale je to vyse dvojnasobok. Ked som pisal o cene 60 EUR, tak som pisal o aktualnej oficialnej cennikovej cene stanovenej dovozcom BBB (SK Profi Bike). Aspon vidno, ze este stale si SK distributori neuvedomuju, ze EU trh je otvoreny. Ich chyba, nedam im zarobit.
EDIT: Roman ma predbehol s tym zhodnotenim, ale pisal som to z vlastnej gebule.
Pri tom prvom nie je istota, ze ma aj stupnicu v Nm a predsa len 7 Nm je uz dost. Ten Park Tool je podla mna nie prilis prakticke riesenie, ale to je vec nazoru. BBB je asi najrozumnejsia volba.
A trochu odbocim - ako si spravit prilbu na zjazd v Alpach na styl MacGyver.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Komplet set coho od BBB? Momentakov? Uz mam vsetko naradie co potrebujem na servis okrem momentakov a kluca na protikusy imbusov do pavuka kluk, takze nejaky kufrik s tym co uz mam doma nepotrebujem. Ale vlastne ked to tak zoberiem, tak na misky mam normalny kluc s ruckou ktory na momentak nenasadim, cize momentak by som mohol pouzit len na kazetu a CL kotuce, cize malo vyuzitelne (dalsi kluc na misky nasaditelny na momentak kupovat neplanujem). Takze odvolavam co jsem odvolal, slibuji co jsem slibil. Ten momentak mi je nanic.
http://cgi.ebay.de/3-8-mini-Drehmomentschluessel-Drehmoment-13-6-108-5Nm_W0QQitemZ150298950597QQcmdZViewItemQQptZKfz_Handwerkzeuge?hash=item22fe83fbc5
http://cgi.ebay.de/Mighty-Drehmoment-Schluessel-DREHMOMENT-1-4-2-24Nm-NEU_W0QQitemZ180482061873QQcmdZViewItemQQptZFahrrad_Zubeh%C3%B6r?hash=item2a0591b631
http://bicykle.onlinesport.sk/page/detaily/rc/834
Ten druhy - good price.
A zda sa, ze este Dudovi pamät trosku sluzi, aj ked stale je to vyse dvojnasobok.
EDIT: Roman ma predbehol s tym zhodnotenim, ale pisal som to z vlastnej gebule.
a bajkovy univerzal 0-70 http://cgi.ebay.co.uk/PARK-TOOL-TORQUE-WRENCH-TW-1-BICYCLE-REPAIR-1-4-DRIVE_W0QQitemZ110511148238QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item19bafa4cce
akurat postovne stoji viac ako ten tool
A trochu odbocim - ako si spravit prilbu na zjazd v Alpach na styl MacGyver.