Dnesny zazitok: Valim si to lesom s jakub(om)023 na Devinskej kobyle, blizim sa k oblubenej pravotocivej zakrutke, hop, skocim cez korene a co nevidim?! Este som vo vzduchu a predomnou zrazu cez cesticku hodeny riadny pen

. Do riti! Hned po dopade na brdzy, obist sa to velmi nedalo (v tej rychlosti by som pri vyhybacom manevri letel do prdele). Este ze mam take super brzdy, dobrzdil som tesne-tesne (jemny kontakt
kolesa s prekazkou). Obzerame teda prekazku a je jesne, ze je umelo naaranzovana. Vcera vecer to tu este nebolo. MILUJEM TAKYCH INTELIGENTOV!!! Pojde tade nejake
dieta alebo tak a moze sa tam aj zabit. Tak sme to vycistili (za tymto pnom bol "pre istotu" este 1, keby to nahodou dotycny prekonal). Dalej som mal dnes aj 2 strety s autami. Ludia nedokazu asi pochopit, ze dopravny prostriedok iduci po hlavnej ma prednost a ze vozidlo odbocujuce vlavo "by mohlo" dat prednost protiiducim. Uznavam, kazdy vodic sa mi ospravedlnil, mohol ma aj prehliadnut alebo proste zle odhadnut rychlost (vsak cyklista ten ide pomaly - chyba). Vsak KUKAM! Tatrovku by urcite videl, ze respekt. Je vsak pravda, ze v takychto situaciach idem dalej tvrdo do auta (doteraz som vzdy dopredu vedel, ze ma nevidi a bude problem), nech ich vychovam. Jeden stret bol tiez taky, ze keby dopredu neviem, co sa stane, skoncim v aute a nemuselo by to dobre dopadnut. Hold to je cyklistika...Vzdy pripraveny!