Ahojte, potreboval by som kupit skrutku, ktorou sa upevnuje patka na ram (na obrazku). Da sa nahradit skrutkou na uchytenie prevodnika? Nechce sa mi kupovat celu patku kvoli tomu.
Ak sa píše bicykel na firmu, je tam nejaké obmedzenie v záruke? V klasickej dvojročnej alebo pripadne pri doživotnej na rám. Či sa mi vôbec oplatí zháňať niekoho v rodine, aby vzal bike na firmu. Máte s tým skúsenosť?
Urcite je rozdiel v zaruke podla obchodneho a obcianskeho zakonnika. Potom moze byt este dobrovolna zaruka vyrobcu, to je individualne bez ohladu na typ odberatela.
Jeden chodník čo tam je bol kedysi veľmi využívaný ľuďmi čo tam chodievali pešo sa prejsť, trebárs so psami alebo len tak. Celá tá jedna strana kopca sú teraz samé traily a je len otázkou času kedy tam bude prichádzať k takýmto konfliktom. Podľa mňa ten projekt je dosť nešťastne umiestnený, lebo na Hradisko chodí kopec ľudí za relaxom. Veľakrát tam stretnem aj staršie páry na výlete. Raz sa tam stane nešťastie a zavrú to. Môj názor.
corsair tipol by som si prepatovu ochranu - shimano to dava ako doplnkovu vybavu/k niektorym dynamam, aby si nesiel pri vyssich rychlostiach do velkych napati na vystupe z dynama, a tym padom prestal splnat stvzo normu
dnes mi spadla po dlhej dobe reťaz, stalo sa to pomerne bizarným spôsobom: v jazde do kopca mi spod predného kolesa odletel kúsok dreva (cca 20cm a 15mm priemer), odrazom od ľavej tretry nabral smer, tesne ponad stred, na druhú stranu bicykla...ako tam tak okolo stredu štrngal (to somuž spozornel, že čo sa chystá vyviesť), nejakým záhadným spôsobom sa dostal medzi reťaz a prevodník kolmo na prevodník...keďže som ďalej točil, tak pekne podobral reťaz, zdvihol ju zo zubov, urobil svoju poloobrátku okolo prevodnika, na spodu vypadol a súčasne mi dômyselne zhodil reťaz
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
🤦
https://dennikn.sk/2886785/nadal-je-za-hrdinu-u-nas-tomu-hovorime-doping-stazuju-sa-cyklisti-prekazaju-im-kortizonove-injekcie/?ref=top
Thibaut Pinot a Guillaume Martin komentujú (nielen) Nadalove kortizonove kortikoidne injekcie proti bolesti