ja som som sa tiez snazil o manual, nedavno ma to napadlo skusat na rakuskych asfaltkach s spdckami..zamkol som vidlu skusal skusal az som sa vydrbal nejak dozadu na bok..lebo samozrejme som to netahal pekne kolmo nahor ale nejak dostrany.. neviem ci som vobec zadnu
brzdu stihol..zdrbat sa na rovnej asfaltke to sa tazko vysvetlovalo drahej..
Kazdopadne to planujem nabuduce skusat niekde na luke.. a teda reagujem aj na dlzku bajku, urcite by to slo s lahsim a kratsim lepsie..ale ani kratky
bajk ti nepomoze pokial to nerobis spravne (skusal som aj na svojom staruckom 26" a ten je extra kratky a tam mi to rovnako neslo)
Ale teda co urobilo velky rozdiel u mna je zamknuta vidla, teleskopka dole a potom uz len zapruzit o vidlu a hned to rukami potiahnut hore (akokeby si chcel riaditkami urobit benchpress a v urcitom momente rit dozadu) pointa je ale ze pokial nevytiahnes to predne dostatocne vysoko (toto bol u mna vzdy problem) tak to navazenim sa dozadu neudrzis..a samozrejme to treba urobit pekne v rovine
Idealne to najprv asi skusat na manual machine a potom to az skusat s chranicmi..niekde kde je makko

Teda toto je asi moj plan ako sa to raz naucit.
Neviem ci ti tetno moj vyplod nejako pomoze..