Lokalizácia
Formulár sa odosiela
na preukaz sa psychotesty robia..
ale tak nejak tomu verím ako vodičáku, ten tiež nieje problém zohnať
Zobraziť komentár 31.08.2010 - 18:53:43
00
aha nevedel som ale nevadí určite sa to nerobí niak precízne
Zobraziť komentár 31.08.2010 - 18:55:45
00
tie testy sa robia dosť precízne,navyše,polícia sa chodí informovať o žiadateľovi k susedom,známym o jeho správaní,nejakých(aj občasných) hádkach atď atď
samozrejme,nájdu sa aj výnimky,ale hovoríme +- o normálnych luďoch

Naposledy upravil epo dňa 31.08.2010 - 19:23:11, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 31.08.2010 - 19:10:18
00
Tie testy fungujú v rovnakom korupčnom prostredí ako všetko ostatné.Zbrane majú aj ľudia ktorým by som nedal do ruky ani prak.
Zobraziť komentár 31.08.2010 - 19:20:36
00
Pozrite sa na túto vec aj s inej strany, odporúčam si prelistovať pár strán tej témy : http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t=3805&postdays=0&postorder=asc&start=390

Bola by to obrovská chyba zakázať tento druh zbraní. :!:
Zobraziť komentár 01.09.2010 - 00:08:06
00
prečo by to bola chyba? načo sú ti automatické alebo aj poloautomatické strelné zbrane?
ak potrebuješ strielať do terčíkov tak ťa obťahovanie nezabije, prípadne si kúp paintballové flusátko.
ak si polovník tak by ti tiež mohla stačiť jedna rana (inak si úlovok nezaslúžiš :P)
celkovo nevidím dovod nosenia zbraní..

na druhej strane to je len buzerácia ludí so zbraňou na šport prípadne to polovanie, mafia má na zbrane iné zdroje a nejaký psychopat si ju aj tak zoženie inde..
Zobraziť komentár 01.09.2010 - 00:31:05
00
"Kto chce psa biť, palicu si nájde" Ak sa nad tým človek zamyslí a má aspoň štipku zdravého rozumu zistí, že toto bude iba buzerácia hlavne športových strelcov. Ver mi, že ten šialenec by zabil všetkých tých ľudí aj bez toho samopalu.(Koľko je ročne úmrtí pri autonehdách ? ... tak zakážme autá...zakazovanie nie je cesta)
Vži sa do role zberateľa ktorý ma v zbraniach obrovské peniaze a teraz kvôli JEDNÉMU ŠIALENCOVI ich chcú zobrať všetkým. :sweat: ;(

craobs: načo sú ti automatické alebo aj poloautomatické strelné zbrane?
Automatické zbrane sú u nás zakázané. Načo ti je FS nestačilo by ti HT-čko ?

Naposledy upravil Martin935 dňa 01.09.2010 - 11:56:52, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 01.09.2010 - 09:03:11
00
CraObs:

načo je ti jazdenie po lesných cestách alebo aj po lesných chodníkoch?
ak potrebuješ šlapať do pedálov, tak ťa hrádza niezabije, prípadne choď na cyklistický ovál.
ak si závodník tak by ti tiež mohol stačiť 500 m okruh na trénovanie (inak si medailu nezaslúžiš :P)
celkovo nevidím dovod bicyklovanie po horách..

takže asi toľko
Zobraziť komentár 01.09.2010 - 11:27:48
00
Zaujímavé čítanie. :geek:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008060105
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008060802
Zobraziť komentár 01.09.2010 - 12:53:49
00
Marvin: no to si trochu netrafil, iné je jazdenie v prírode a iné medzi šuškami na hrádzi..
Martin: s FS sa dostaneš inde než s HT

možno mám skreslenú predstavu o polovníctve, ale nestriela sa na ranu? t.j. je jedno akú máš zbraň, aj tak využívaš len jednu strelu..
keď to chcete prirovnať k bikom tak to je premňa ako mať na biku Alivio alebo XTR dole kopcom bez reťaze..
Zobraziť komentár 01.09.2010 - 13:01:55
00
zase porovnavate neporovnatelne..nasiel sa daky sialenec s bikom FS co by len tak pozabijal zopar ludi?:) a bike neni zbran :!:
Zobraziť komentár 01.09.2010 - 13:03:37
00
large: vsetko je zbran, aj paierova vreckovka, ked ju spravne pouzijes

CraObs: myslim ze som trafil uplne presne, je ine strielat z "pusky ktora vyzera ako samopal" ako strielat z pistole, rovnako ako je ine jazdenie na hradzi ako jazdenie s FS po lese. Tak isto je pre vacinu ludi tuto na fore ine jazdit na starej hrdzavej ale plne funkcnej herke, ktora splni ucel uplne rovnako ako novy nalesteny bajk. A podobnych prikladov mozme vymysliet miliony.

Ide tu o to ze takymto sposobom sa ti ukrajuju, rozne moznosti slobodneho rozhodnutia, zavadzaju sa zbytocne regulacie cohokolvek az raz zistis ze zijes v sev. korei.
a este dodatok: nie som drzitelom ziadnej strelnej zbrane a ani po tom netuzim
Zobraziť komentár 01.09.2010 - 13:17:55
00
Prosím prečítajte si tie odkazy čo som upol v predchádzajúcom príspevku.
Ale tu ide iba o jednu vec kvôli jednému bláznovi chcú ublížiť všetkým a najhoršie je na tom to, že to bude mať presne opačný účinok teda posilnenie čierneho trhu s nelegálne držanými zbraňami.
Myslíš že človek ktorý dal do jednej zbrane bez problémov 3000€ sa jej len tak vzdá? Radšej nahlási jej krádež a bude ju mať nelegálne doma.

PS. taktiež nie som držiteľom ZP.
Zobraziť komentár 01.09.2010 - 13:22:03
00
tak to ma teda ani nenapadlo že dnes idem na polovačku so samopalom, a zajtra pôjdem s puškou.. mal som pocit že polovníctvo je o niečom inom..

je mi jasné že to niekoho obmedzí, to ale obmedzí každý zákon, zákaz atď.. tak ako napr zákaz fajčenia, a samozrejme sa búria fajčiari.. na druhej strane ale potom môžme všetky zákony zrušiť, pretože kto chce aj tak ho vie obísť a kto má rozum tak nebude robiť hovadiny aj keď nie sú zákonom zakázané..
Zobraziť komentár 01.09.2010 - 13:27:36
00
Zbrane ktoré majú výzor automatických sa nemôžu používať na poľovné účeli teda ani samopal upravený na jednotlivé strely. Nie som poľovník. Tu nejde ani tak o poľovníkov ako o športových strelcov.

Naposledy upravil Martin935 dňa 01.09.2010 - 13:37:06, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 01.09.2010 - 13:36:22
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up