Skor sa mi zda, ze ty nechapes, ze im ten historicky model prirodzene vyhovuje, lebo maju nizsiu konkurenciu = viac penazi a preto budu robit vsetko pre to, aby vydrzal v tejto forme co najdlhsie.
Ale pokial ta trapia len hluposti ako TV, tak je to fajn. V praxy su aj ine - dolezitejsie veci, kde volny trh v EU nefunguje napr. zdravotna starostlivost.
to je prave to zastarale myslenie
mna ich tv vobec netrapi,ale nieco ine .. co s tymto suvisi
šmankote-marijááá, teraz neviem, čo má ten chlapec v hlave... to nevie čo si kúpil??? našťastie si za terč vybral iba mačku... ono totižto tento Hatsan má podľa kalibru v originále (bez úprav) 40 až 70 J úsťovú energiu a s tým sa dá pri dobrej trefe, zabiť človek bez problémov (niečo ako slabšia malorážka), už 15 J vzduchovka prestrelí nohu jak nič (pokiaľ netrafí kosť), ale to už v článku nepíšu, aká bola energia...
niečo sa mi marí, že aj v IT je limit cca 15 J , tak ako vo väčšine EU štátov pre vzduchovky na voľný predaj, a ak to mal na zbroják, tak to ešte obišiel v dnešných časoch celkom dobre...
pozerám, že si budem musieť oprášiť vedomosti... hatsan sa nejako rozbehol... od čias AT-44
Ako umela inteligencia kradne pracu. Ale zatial len zlu.
V tupkach uz asi preklada spravy umela inteligencia a asi taka z tych hlupejsich. Lebo normalny noviar by nemohol napisat, ze rusi strajkuju na obytny dom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale pokial ta trapia len hluposti ako TV, tak je to fajn. V praxy su aj ine - dolezitejsie veci, kde volny trh v EU nefunguje napr. zdravotna starostlivost.
to je prave to zastarale myslenie
mna ich tv vobec netrapi,ale nieco ine .. co s tymto suvisi
nie
šmankote-marijááá, teraz neviem, čo má ten chlapec v hlave... to nevie čo si kúpil??? našťastie si za terč vybral iba mačku... ono totižto tento Hatsan má podľa kalibru v originále (bez úprav) 40 až 70 J úsťovú energiu a s tým sa dá pri dobrej trefe, zabiť človek bez problémov (niečo ako slabšia malorážka), už 15 J vzduchovka prestrelí nohu jak nič (pokiaľ netrafí kosť), ale to už v článku nepíšu, aká bola energia...
niečo sa mi marí, že aj v IT je limit cca 15 J , tak ako vo väčšine EU štátov pre vzduchovky na voľný predaj, a ak to mal na zbroják, tak to ešte obišiel v dnešných časoch celkom dobre...
pozerám, že si budem musieť oprášiť vedomosti... hatsan sa nejako rozbehol... od čias AT-44
https://hatsan.com.tr/product/bt65sb-elite/
edit: uff taký model BT65 Carnivore - diabolka 9 mm, energia 141 J, to musí mať šialenú spotrebu vzduchu...
https://www.zakazklietok.sk/
V tupkach uz asi preklada spravy umela inteligencia a asi taka z tych hlupejsich. Lebo normalny noviar by nemohol napisat, ze rusi strajkuju na obytny dom.
Zdroj: https://www.topky.sk/cl/11/2477411/MIMORIADNY-ONLINE-Rusko-zautocilo-na-Zaporozie--Vojaci-chcu-odist-z-armady-a-pridat-sa-k-vagnerovcom
deepl to prelozi ok, ale ten bezne novinari asi nepoznaju
V dnesnej dobe to trochu viac nabera na vyzname
"Davate studentom zlavu zo startovneho?"
Čo potrebuješ vedieť? Jeden menší organizovať pomáham viac, druhý len ako traťový maršál. Ak budem vedieť, tak sa pokúsim odpovedať.
Nejden stavat ja, ale sused...
Popis je na dlllho,nepisem, vysvetlim osobne, spolu s dohodou o odmene za konzultaciu