vidim ze moznosti je viacero. tuzvo ma tu mapu ale jednoznacne najdetailnejsiu. aj ked v tmavych miestach sa naopak stracaju. ja som nieco riesil pracovne a potreboval som hlavne staru letecku snimku vidiet, tak som si na nich spomenul a popritom som si vsimol ten teren bez porastu. prave tie detaily na budovach co som potreboval sa inym stracaju. navyse jediny ponukaju moznost spojit ju s kat. mapou.
pripadne na strane do bajcsy-zsilinsky su nakupne centra, parkoviska su roztrusene v podstate vsade popri ceste, kde najdes miesto, tam to pichni. Rozumiem, ze neznamy teren, ale o parkovanie sa ozaj nemusis bat - ked je riadne vyznacene na ceste. Pripadne rovno ten prvy z linku.
PS. v Miskolci su este semafory s plnou zelenou, cize davas prednost oprotiiducim, ked chces odbocovat vlavo, pozor na to, aj ked su pruhy na ceste vyznacene.
Pokial by ste to zmakli rychlo odporucam pozriet Lillafured, na okraji NP Bukk. Aj pista by odporucal Tiez vyborne rybacie restauracie v okolii.
parkoval som u toho napisu miskolc a boli sme aj v tej kaviarni vilákbeke
dakujem
Ináč prednedávnom sa tu rozoberalo " tragické " úmrtie " bicyklistu " , ktorý sa na jébajku domrtva vykotil v zjazde zo Sliezského domu . Jeho švagor pád v identickej zákrute prežil , no on zahynul ...preživší švagor nafukal 1 promile . Vyslovil sme názor , že bol naslopaný . A mali sme pravdu . Rozborom krvi nebohého bola stanovená hladina alkoholu v krvi 1,5 promile . Vsjo jásno . Nezodpovedným prístupom urobil dobrovolne zo svojich detí polosiroty a zo ženy vdovu .
Ramon1 Ku cti mu sluzi fakt, ze pri odstranovani svojho genofondu, nevzal so sebou aj nezainteresovanych okoloiducich, ktorych sa tam zvykne pohybovat dost.
Ináč prednedávnom sa tu rozoberalo " tragické " úmrtie " bicyklistu " , ktorý sa na jébajku domrtva vykotil v zjazde zo Sliezského domu . Jeho švagor pád v identickej zákrute prežil , no on zahynul ...preživší švagor nafukal 1 promile . Vyslovil sme názor , že bol naslopaný . A mali sme pravdu . Rozborom krvi nebohého bola stanovená hladina alkoholu v krvi 1,5 promile . Vsjo jásno . Nezodpovedným prístupom urobil dobrovolne zo svojich detí polosiroty a zo ženy vdovu .
Ramon, asi mas viac informacii ako preletelo mediami a internetom (ohladne vysledku pitvy urcite, pretoze to uz pre novinarov nie je dostatocne "šokantná" informacia, k nehodam sa zvycajne nevracaju),
Ale typ bicykla tam nikde nespominali. (aspon nic take som nenasiel)
vidim ze moznosti je viacero. tuzvo ma tu mapu ale jednoznacne najdetailnejsiu. aj ked v tmavych miestach sa naopak stracaju. ja som nieco riesil pracovne a potreboval som hlavne staru letecku snimku vidiet, tak som si na nich spomenul a popritom som si vsimol ten teren bez porastu. prave tie detaily na budovach co som potreboval sa inym stracaju. navyse jediny ponukaju moznost spojit ju s kat. mapou.
Pridal som ďalšie možnosti, každý si vyberie aký potrebuje alebo v ten moment pre tú jeho vec najideálnejší
Ramon1 som sa zamyslel a prepočítal (online kalkulačky) že keď vypijem jedno desinkové pivo (jedno ako píšem ) alebo poldeci rumu keď už výnimočne na nejakej chate zastanem a dokonca si tam niečo kúpim. Našťastie k ich hodnotám by som sa ani zďaleka nepriblížil.
Prečo? Veľmi slabé pivo 4% má 20ml čistého etanolu a poldeci 40% páleného má tiež 20ml čistého etanolu. Desinkové pivá sú dokonca v rozmedzí 4%-5% (viac stupňové samozrejme viac) tak že jedno poctivé poldeci má bežne menej etanolu ako jedno poctivé pivo Či moje prepočty sú zlé?
Ja som včera po celodennej hladovke išiel ešte navečer “prebehnúť “ novy projekt a po vypití1,5 dcl 4,8% pivka som sa normálne pripil ?♂️ … hovno chlap som chlopi .
Ináč poprosím vás o radu o najlepšie fungujúce centerlock kotúče 160mm na grawel na najdrahšie brzdy na zemeguli . Ich originál nechcem bo robia iba na 6 šrúb . Diky . Take čo necengaju , nakrútia sa , neprehrievajú sa tak ľahko . Cena nerozhoduje .
Hádam neprezradím veľa, keď poviem, že tak trochu viem, čo sa práve dopeká v košickej doktorskej kuchyni. Verím, že finálna podoba sa tu objaví aj verejne
… ten môj grawel bike je The BEAST- Frankenstein . Keď ho tu dám pochopíte ? . Take riaditka , že nie že ste nevideli , ale mnohí ani o nich nepočuli . BEAST Hybrid bar , Salsa Fargo Titán , Trickstuff Piccola, Gx Sram a kopec inej srandy . Komponenty som všetky vyberal podľa mojich potrieb ja sám , bike však skladá profesionál a pretekár Tomi Hauser . Vzhľadom na vyber použitych komponentov treba mnoho veci doladiť tak , aby to ako celok fachčilo . A ja som na to veru maly pán . Ja musím na tuto beštiu tak zarobit . Po prvých desiatkach kilometrov však jednoznačne konštatujem , že takto presne na moje potreby “ hendikepčíka “ bike som ešte nemal - žiaden výrobok nebol z výroby šitý presne na mna a stále to bolo o kompromisoch . Tu nie . Zatiaľ dole jedna predprodukčná foto ⬇️. A samozrejme veľká dakovačka bude patriť okrem Tomáša aj Dredd Danovi, u ktorého to všetko začalo a trošku , nakoľko mame obdobne zdravotne obmedzenia aj svojimi bájkami inšpiroval . Nasmeroval ma na výborného predajcu , ktorý bol jeden z 2 v kontinentálnej Európe čo mal tento ram aj skladom… no popravde po Titanovom Fargovi som poškuľoval už nejaký ten rok , ale ešte som nebol mentalne na neho pripravený . Teraz áno ? .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem, z akeho smeru prides, ale tip na parkovanie:
https://goo.gl/maps/ACn6wrzqPK8bPfPo9
https://goo.gl/maps/rPZCFPtu6K8jNPeA7
pripadne na strane do bajcsy-zsilinsky su nakupne centra, parkoviska su roztrusene v podstate vsade popri ceste, kde najdes miesto, tam to pichni. Rozumiem, ze neznamy teren, ale o parkovanie sa ozaj nemusis bat - ked je riadne vyznacene na ceste. Pripadne rovno ten prvy z linku.
PS. v Miskolci su este semafory s plnou zelenou, cize davas prednost oprotiiducim, ked chces odbocovat vlavo, pozor na to, aj ked su pruhy na ceste vyznacene.
Pokial by ste to zmakli rychlo odporucam pozriet Lillafured, na okraji NP Bukk. Aj pista by odporucal
parkoval som u toho napisu miskolc a boli sme aj v tej kaviarni vilákbeke
dakujem
https://m.facebook.com/watch/?v=3124971597647922
Ramon, asi mas viac informacii ako preletelo mediami a internetom (ohladne vysledku pitvy urcite, pretoze to uz pre novinarov nie je dostatocne "šokantná" informacia, k nehodam sa zvycajne nevracaju),
Ale typ bicykla tam nikde nespominali. (aspon nic take som nenasiel)
Takze mimi, mozes zacat sudit... Mozno si dali svagrovci preteky. Alebo to len chceli stihnut kym im ten chlast udrie do hlavy a nevydalo.
Pridal som ďalšie možnosti, každý si vyberie aký potrebuje alebo v ten moment pre tú jeho vec najideálnejší
Ramon1 som sa zamyslel a prepočítal (online kalkulačky) že keď vypijem jedno desinkové pivo (jedno ako píšem
Ináč poprosím vás o radu o najlepšie fungujúce centerlock kotúče 160mm na grawel na najdrahšie brzdy na zemeguli . Ich originál nechcem bo robia iba na 6 šrúb . Diky . Take čo necengaju , nakrútia sa , neprehrievajú sa tak ľahko . Cena nerozhoduje .
-18% SRAM HS2 Rounded brzdový kotúč, 160 mm, Center Lock
39,99 € -18%
MOC 64,99 €Tak ja v kombinacii s Trickstuff pouzivam na cestaku Campagnolo 03 AFS (vyvoj Magura)... a spoko
[tag:1g4*****1]Ramon1[/tag:1g4*****1] Ja uz viacero sezon pouzivam a odporucam len Galfer, za mna top kotuce za top cenu.
https://r2-bike.com/GALFER-Brake-Disc-MTB-Fixed-Disc-Wave-Center-Lock-160-mm
Apropo, co pouzit bikeahead adapter a kotuce mozes dat ake chces…
https://r2-bike.com/BIKE-AHEAD-COMPOSITES-Center-Lock-adapter-THE-FIXER_1
tak aby som upresnil, len celuste, ja mam este stary model z vypredaja
https://www.mtbiker.sk/forum/post1818312.html#p1818312
Ramon1 Ja uz viacero sezon pouzivam a odporucam len Galfer, za mna top kotuce za top cenu.
https://r2-bike.com/GALFER-Brake-Disc-MTB-Fixed-Disc-Wave-Center-Lock-160-mm
Apropo, co pouzit bikeahead adapter a kotuce mozes dat ake chces…
https://r2-bike.com/BIKE-AHEAD-COMPOSITES-Center-Lock-adapter-THE-FIXER_1
… ten môj grawel bike je The BEAST- Frankenstein . Keď ho tu dám pochopíte ? . Take riaditka , že nie že ste nevideli , ale mnohí ani o nich nepočuli . BEAST Hybrid bar , Salsa Fargo Titán , Trickstuff Piccola, Gx Sram a kopec inej srandy . Komponenty som všetky vyberal podľa mojich potrieb ja sám , bike však skladá profesionál a pretekár Tomi Hauser . Vzhľadom na vyber použitych komponentov treba mnoho veci doladiť tak , aby to ako celok fachčilo . A ja som na to veru maly pán . Ja musím na tuto beštiu tak zarobit . Po prvých desiatkach kilometrov však jednoznačne konštatujem , že takto presne na moje potreby “ hendikepčíka “ bike som ešte nemal - žiaden výrobok nebol z výroby šitý presne na mna a stále to bolo o kompromisoch . Tu nie . Zatiaľ dole jedna predprodukčná foto ⬇️. A samozrejme veľká dakovačka bude patriť okrem Tomáša aj Dredd Danovi, u ktorého to všetko začalo a trošku , nakoľko mame obdobne zdravotne obmedzenia aj svojimi bájkami inšpiroval . Nasmeroval ma na výborného predajcu , ktorý bol jeden z 2 v kontinentálnej Európe čo mal tento ram aj skladom… no popravde po Titanovom Fargovi som poškuľoval už nejaký ten rok , ale ešte som nebol mentalne na neho pripravený . Teraz áno ? .
https://www.ta3.com/clanok/272534/koncime-s-ruskym-palivom-prechadzame-na-americke-slovenske-elektrarne-podpisali-novu-zmluvu
https://www.seas.sk/tlacove-spravy/dohoda-slovenske-elektrarne-westinghouse-jadrove-palivo/