Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Inak ja som sa z toho odkazu bikedecals.com tiez prepracoval na crankskins.som a ani som si to neuvedomil (ten banner vpravo), preto som pisal, ze to mas nahodene na klukach.

A teraz preco som sem zase vliezol - no nekup to:
Pivný balíček a hostina pre 4 osoby iba za 15 € namiesto 43 € v reštaurácii U Ferdinanda (http://www.zlavadna.sk/)
Zobraziť komentár 25.10.2010 - 00:02:14
00
Ja mam cire ochranne folie na XTR-kach a Noiroch...

co ich setris do hrobu? :rofl:
Zobraziť komentár 25.10.2010 - 07:06:25
00
Ak by si na nich nakrutil za sezonu tolko co ja, tak by si sa necudoval....
Noiry su karbonove kluky a odratie od kamienkov sa na nich velmi rychlo podpisuje. Nechcem aby moje kluky vyzerali odrbane ako nejaky sunt. Tych par chechtakov za folie mi za to stoji. Po dobrych skusenostiach na XTR-kach som ich hned kupil aj na Noiry.
Zobraziť komentár 25.10.2010 - 08:49:19
00
2000 km :party: \o/ :muscle: :!: :rofl:

:y:
Zobraziť komentár 25.10.2010 - 09:51:25
00
...Nechcem aby moje kluky vyzerali odrbane ako nejaky sunt...

ked nechces aby ti ich odierali kamienky, tak si ich vystav doma do vitrinky! :rofl:

ps: a jak ty uz len mozes vediet kolko ja najazdim - to mi je zahada.
Zobraziť komentár 25.10.2010 - 10:45:22
00
Ty si mi nejaky divny... ked chcem, aby kluky vyzerali k svetu aj po sezone, tak si ich budem aj nejako chranit, nie? Predsa nestali par korun.
Na svojich bikoch som uz nejake kluky vystriedal a tak viem, ako dopadli....

A k tym najazdenym km: citaj poriadne. Myslel som to tak, ze stravim v sedle vela stoviek hodin a to sa odzrkadluje aj na stave/vizazi komponentov.
Zobraziť komentár 25.10.2010 - 11:08:35
00
ja_michalko a co je divne na snahe ochranit komponenty bajku resp. ram bajku? Chces mi povedat, ze nepouzivas napr. ochranu zadnej vidlice pred retazou? Ak nie, tak potom rozumiem tomu, ze sa divis, ale pre nas ostatnych, ktori ten bajk nechceme znicit zbytocne rychlo to divne nie je. Ja si to tiez chcem kupit prave na Noiry - nechcem testovat, ci lak vydrzi. Resp. kedze viem, ze nebudem kluky menit po jednej dvoch sezonach, tak chcem, aby vyzerali normalne aj napr. o styri roky.
Zobraziť komentár 25.10.2010 - 13:14:09
00
Hmm toto ma nikdy nenapadlo dávať nejaké fólie ešte aj na kluky.Pod reťaz to áno to je bežné,ale na kluky to už je také dosť vytrínkarstvo.Ja som kluky nemal nikdy obúchané takým spôsobom,že by mi to najak výzorovo vadilo.
Viem,že jestvujú aj takí šmatláci ktorí si dokážu nápis na kluke zodrať s tretrou...ale fólie?..hehe
Zobraziť komentár 25.10.2010 - 13:27:02
00
No mne sa este nepodarilo zosuchat bok kluky tretrou, ale dost ludi s tym ma problem. Mozno maju sirsiu nohu, alebo kufre nastavene v inom odklone. Ja o tom rozmyslam kvoli tomu, ze ide o karbonove kluky a neviem co cakat od povrchovej upravy. Ale ved to tam mozem capnut aj obycajnu ochrannu foliu na ram ktoru vyrezem podla potrieb a nemusim objednavat zo zamoria. Na nejakych XT a pod. by som to neriesil.
Zobraziť komentár 25.10.2010 - 13:43:11
00
este som nikdy nezosuchal kluky (napisy) tretrou, ci oblecenim. :!:
Ale poobijal som od kamienkov viacero kluk. A Noiry si to priam pytaju. Ten ochranny lak je podla mna slabota. Na lahke skrabance a odskakujuce kamienky to velmi dobre posluzi.
Tiez som najprv uvazoval o vyrezavani z folie, ale naco sa trapit, ked ich predavaju vytvarovane priamo na kluku.
Nemyslim, ze to je vytrinkarstvo. Za to potom mozes pokladat aj priehladne folie pod spodnu ramovu trubku, bowdeny a pod. Je to jednoducho snaha udrzat dane komponenty pokial mozno na esteticky priatelnej urovni po dlhsi cas.
Zobraziť komentár 25.10.2010 - 13:55:59
00
Inak čo sa týka spodkov klúk tak tiež sa mi už podarilo,že som zavadil o kameň a odral,ale ja som vedúcej zobral čierny lak a detaily som opravil ;) ...neviem či by tu pomohla fólia skôr by som povedal,že nie...
Zobraziť komentár 25.10.2010 - 14:09:24
00
No, na to veru folia nepomoze. :)
Zobraziť komentár 25.10.2010 - 14:10:27
00
ta folia prekryva zaobleny okraj kluky, takze mozno by Ti pomohla, mozno nie.
Zobraziť komentár 25.10.2010 - 14:14:25
00
Nepomohla, lebo keď šlapeš do posledného možného záberu, často sa kľuka stretne so skalou, šutrom, betónom...
Zobraziť komentár 25.10.2010 - 14:19:21
00
Kratšie kluky miesto fólie.
Zobraziť komentár 25.10.2010 - 14:21:36
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up