Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Myslis samozvaneho pravnika kurata? Toho, co uz ani nebicykluje, ergo v podstate je na tomto fore tak trochu omylom? :D
Zobraziť komentár 20.01.2024 - 21:01:58
03
arrow_leftPINY napísala:
Nieeeeeeee :D :D :D

No to bol okrem “orolákoveho filozofa” aj velky silónkovy fetišista 😜 … len aby sa nezabudlo :!:
Zobraziť komentár 20.01.2024 - 21:08:47
00
arrow_leftSrsen napísal:

Vták orolák je navždy zapísaný! Navždy! Kukuk
Zobraziť komentár 20.01.2024 - 21:14:33
03
arrow_leftTurbi napísal:
Vták orolák je navždy zapísaný! Navždy! Kukuk

… tlstým písmom v análoch tohoto fóra 😎
Zobraziť komentár 20.01.2024 - 21:18:39
03
arrow_leftJezus napísal:
Myslis samozvaneho pravnika kurata? Toho, co uz ani nebicykluje, ergo v podstate je na tomto fore tak trochu omylom? :D

táto tvoja reakcia by aj bola vtipná ak by ste tu teraz nemali pri pridávaní fotiek tú hlášku že prehlasuješ že to je tvoja foto však? z nejakého dôvodu to tu je ;)
Zobraziť komentár 20.01.2024 - 23:03:01
00
Stojí za prečítanie - odomykám
https://dennikn.sk/3779414/na-rozlucku-mi-poslal-srdiecko-najdolezitejsie-bolo-odpustit-mu-vravi-mama-uspesneho-hraca-ktory-si-vzal-zivot/?ref=inc&cst=d0040c8e6c327da5378025a49cf30aa4b29c09e0f4ef5302fc972e7295a06871
Zobraziť komentár 22.01.2024 - 08:52:12
11
len mala ukazka zufalstva bulvaru - na topkach je clanok s nazvom:

"AKTUÁLNE STREĽBA v hlavnom meste! Polícia VARUJE: TÝMTO miestam sa vyhnite, vieme podrobnosti"

tak som klikol, ze co sa zas deje, no hadajte co to bolo - samozrejme iba dalsi odlov diviakov v lese :facepalm:
Zobraziť komentár 24.01.2024 - 11:15:58
03
no hej, hlavné mesto je jedna velká džungla - les plná diviakov :D
Zobraziť komentár 24.01.2024 - 11:19:48
00
tak to si precitaj nadpisy na koktejl.sk
Zobraziť komentár 24.01.2024 - 11:36:35
00
arrow_leftSrsen napísal:

DennikN ma viacero zaujmavych clankov na temu psychickeho zdravia nielen mladeze.
Napr. https://dennikn.sk/3781626/ochranovat-ci-zocelit-spravy-o-psychickych-problemoch-deti-sa-uz-nedaju-nevsimnut/?cst=3ae83bf522f7738b6aeff45355cb8e864e231750d1a2ea0b32adc1aa1cf42011
Zobraziť komentár 24.01.2024 - 11:43:34
03
láska nepozná hranice, ani medzi kontinentami

https://www.cas.sk/clanok/2890505/zena-z-topolcian-naletela-podvodnikovi-pripravil-ju-o-uspory-z-tej-sumy-sa-vam-zatoci-hlava/
Zobraziť komentár 24.01.2024 - 11:46:42
03
arrow_leftDerek24 napísal:
cokupit - Ak máš pocit že sú policajti neomylní, nuž plať za všetko čo ti policajt povie, nikto ti v tom nebráni :)

Ja zase niesom pokakané malé decko, ktoré keď vidí policajta, preventívne vyťahuje peňaženku :) Ak žiješ život v prítomnosti, ak si si vedomý čo robíš, tak predsa musíš vedieť či si niečo porušil či nie, a nie o tom ešte pred policajtom vyhutovať a vydumovať. Potom sa stávaš ľahkou korisťou - policajt ťa zneistí, trochu vystraší, ľahko odhadne, presvedčí že si niečo urobil a platíš nie za údajný priestupok ale za svoju hlúposť .

Naviac som si všimol, že ak je policajtov parťák žena, o to viac sa policajt snaží pôsobiť ako alfasamec ... jednoduchá podvedomá praktika fungujúca už od praveku.... no zvyčajne na konci ukáže zhovievavosť...
Tiež som si všimol, že ak sa správa človek normálne, nestresuje, používa vo vetách argumenty a fakty, nemieša do toho pocity a neobviňuje policajta - ten si to váži a tiež sa správa rozumne.

Teraz si prečítaj znova svoj koment a zamysli sa či je napísaný aspoň na úrovni stredoškolsky vzdelaného človeka, alebo nejakého ukladača sena z JRD s nedokončenou ZŠ. Kultivuj svoju dušu, nič iné na tejto zemi nemá význam ...
;)

O pz nieco malo viem. Scarinko ti vysvetli...
Mozem ti garantovat, ze zakrokov som zazil nasobne, nasobne viac ako ty a nikdy to nebolo o nachytavani nevinneho. Nikdy. Ak organ prejavil zhovievavost a nedal pokutu to je nieco ine. Nedal ju, lebo ju dat nechcel, len chcel postrasit a vychovat. Smutne je, ak si obcan z toho zobral nespravny dojem, ze sa mu podarilo "presvedcit" a "ukecat" policajta, ktory v skutocnosti "skusal pokutovat nevinneho". No nepodarilo, len pz skusal reakcie (vinneho) obcana. Kktovi by dal za ten skutok pokutu, normalnemu cloveku dal vychovny pokec a zamaval na cestu. Robil to tak kazdy jeden policajt, co poznam a poznam ich naozaj vela...
Ak napriek tomu narazis na fizla, co ta nepravom buzeruje alebo chce pokutu za nic, nahraj si ho a nahlas. Inspekcia si na nom pochutna. Ale aj ked mas v mnohom dobre postrehy, v tomto si silno netrafil, tak pls opatrne co tvrdis.

Ps k mojmu stylu. Je moj. Ber alebo nechaj tak. Je to sito a navnada pre blbcov, niekto pochopi, niekto nie. Ak chces ries obsah, ak chces urazaj sa nad formou. To je presne ciel ;)
Zobraziť komentár 24.01.2024 - 12:53:57
01
cokupit jop, k tomuto sa musím pridať, môj normálny prístup mi vždy zatiaľ dopomohol k nižšej pokute. Keď ma zastavia tak predsa viem že som letel alebo šiel cez plnú atď... nemá zmysel robiť ramené... naopak normálny prístup väčšinou funguje tak že aj ten policajt je v pohode a dá nižšiu pokutu. Ale presne, nemyslím si že ja by som policajta ukecal na nižšiu pokutu, len som sa nesprával ako kretén a tak aj on bol trošku zhovievavejší :)

takže verím že ak je človek luj,duj huj a ešte na policajta vyletí tak ten mu pekne naparí maximálnu možnú za daný priestupok :D
Zobraziť komentár 24.01.2024 - 13:51:25
02
minule som jednu pokutu vyriešil za jazdy, pred polnocou som prechádzal na bicykli v Z3, Z4 podla pulzov cez Prešov a nemal som zasvietené predné svetlo, jak som sa blížil k hliadke tak mávali ale som im zakričal že chlopi nemožem zastavit, trénujem, prechladnem (bolo okolo -3) oni že - predné svetlo, ja že - mám slabú baterku a ešte potrebujem dojst domov (v Prešove je v noci osvetlenie), to už naviem či stihli počut ale nešli za mnou, druhá hliadka asi o 2 kilometre dalej jak som cez hlavnú križovatku klučkoval pomedzi autá na červenú tak už šla za mnou jak ma dobehli tak otvorili okienko a jeden z policajtov mi vraví že zastavte, ja že - co treba ? on zas že zastavte, budete fukat, tak som zadýchaný, spoteny volky nevolky zastavoval a medzi tým im vravím že nemožem dlho stát lebo jak v tej kose vychladnem dostanem zápal plúc a už som starša osoba, dali mi v sáčku zabelený ten plastový náhubok ale im vravím či by mi ho nerozbalili lebo v rukavicach mi to nešlo, oni že ne že to si musím sám, rozbalil som a jak som bol ešte furt skoro v Z3, Z4 tak som dvakrát skúšal fúkat ale nič, oni že fúkajte pomalšie, tak som fúkal pomalšie a už som nafukal ale nič - 0 promile, tak povedali že - možte ist
Zobraziť komentár 24.01.2024 - 14:31:55
00
a to si ešte okrem svetla nemal ani prilbu :)
Zobraziť komentár 24.01.2024 - 14:41:16
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up