Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Kurňa uz tyzden takto trenujem na moj prvy maraton :lol:

Sa ti to ide s kopca :lol: ...ani poriadne slapat nemusis... :P :lol:
Zobraziť komentár 20.05.2008 - 10:48:08
00

Ženská a takýto slovník. :cry:
Ale keď s tým máš tiež problém, tak prichádzam k záveru, že chyba nemusí byť u mňa, ale skôr na serveri. Ivka skús odoslať aj nejakú kontrolnú ss hocikomu, či ti ju odošle a daj vedieť. Lebo mne odošle tak jednu z desiatich ss.

Mne ss odosle bez problemov,ale mam problem s avatarom,ako si opisal vyssie..stale mi ukazuje,ze musi byt v jpg,gif,alebo png :roll: A ked mi Lapieere radi,zlaty to chlapec :P ,ukazuje sa mi uplne nieco ine,ako mi hovori...napriklad tabulky... :roll: Som z toho zufala... :cry:
A co sa tyka nadavania,ja som inak velmi slusna pani,len clovek musi niekedy pustit,aby nepraskol... :P a radia to aj psychologovia a ked je tu "moze sa nadavat a kliat,"tak si zaklajem,aspon som mila na deti a manzela.. :lol: A ludi naokolo... :wink: Len nech ma neseru.. :lol:
Zobraziť komentár 20.05.2008 - 13:51:41
00
Zase poje... ný smajlíci :twisted:
To moje žiena už ani spať nechce chodiť....
Takto sa nedá žiť :!: Robte s tým niečo :P
Zobraziť komentár 20.05.2008 - 13:58:04
00
tak co si to za chlapa, ze jej to nespravis (ten avatar) :P
Zobraziť komentár 20.05.2008 - 14:25:17
00
tak co si to za chlapa, ze jej to nespravis (ten avatar) :P

Ku..a nejde to :!: Deti som spravil ale hento... :D
Zobraziť komentár 20.05.2008 - 14:32:16
00
povedat, ze to nejde je velmi jednoduche :lol:
Zobraziť komentár 20.05.2008 - 14:33:22
00
povedat, ze to nejde je velmi jednoduche :lol:

Ale zaberá to :wink: Už sme skúsili asi všetko, jedine že by kladivo :idea: :D
Zobraziť komentár 20.05.2008 - 14:35:01
00
skús(te) napísať modovi
Zobraziť komentár 20.05.2008 - 14:37:28
00
Ale zaberá to :wink: Už sme skúsili asi všetko, jedine že by kladivo :idea: :D

Ma pravdu,skusam zas,kym deti spia,ale napisem tak,hohoo z toho... :wink:
Lebo mi tu bolo vytknute,ze kuva je skarede slovo.. :wink:
Zobraziť komentár 20.05.2008 - 14:37:42
00
Ma pravdu,skusam zas,kym deti spia,ale napisem tak,hohoo z toho... :wink:
Lebo mi tu bolo vytknute,ze kuva je skarede slovo.. :wink:

kuva je pekné slovo. Len ho ženy málo využívajú. Zato som sa čudoval.
Takže Ivka si môj VIP fórista, lebo ti odišla moja ss. Za posledné 2-3 týždne sú vo VIP zozname len drotar(asi na piaty pokus) a ty. :roll:
a avatar skúšaj ďalej. Mne sa to podarilo, keď si PC poriadne cez noc oddýchol (aj tak si myslím, že je dačo nekalé v databáze servera) po asi týždni pokusov. A keď sa naseriem aj červovi napíšem.
Zobraziť komentár 20.05.2008 - 14:52:28
00
2ivka: a už na mna zase prdia ss-ky. Takže toto som ti xcel:

Ja mám XPčko. A fakt to nebude počítačom. Ja som povypínal čo sa dalo a aj tak prd z toho. A potom z ničoho nič ten avatar prešiel. Tzn. ak by to bolo blokované niečim v compe, tak by ho nepustilo ani raz.
Zobraziť komentár 20.05.2008 - 15:00:15
00
Nerobi bordel ten 12kb limit na obrazok ? Ja tam mam ties to co sa mi zmestil a nie to by som stel :P
Zobraziť komentár 20.05.2008 - 15:03:55
00
Nerobí. Mne to nebralo ani avatar, ktorý tam bol predtým umiestnený.
Zobraziť komentár 20.05.2008 - 15:10:03
00
dovidenia, lúčim sa s Vami... odchádzam ja na pomaturitnú chatu... Mal som Vás rád, najmä Turbiho... Ak by som sa náhodou do týždňa neukázal na fóre, venujte mi tichú spomienku :lol:
Zobraziť komentár 21.05.2008 - 19:13:31
00

Mne ss odosle bez problemov,ale mam problem s avatarom,ako si opisal vyssie..stale mi ukazuje,ze musi byt v jpg,gif,alebo png :roll: A ked mi Lapieere radi,zlaty to chlapec :P ,ukazuje sa mi uplne nieco ine,ako mi hovori...napriklad tabulky... :roll: Som z toho zufala... :cry:
A co sa tyka nadavania,ja som inak velmi slusna pani,len clovek musi niekedy pustit,aby nepraskol... :P a radia to aj psychologovia a ked je tu "moze sa nadavat a kliat,"tak si zaklajem,aspon som mila na deti a manzela.. :lol: A ludi naokolo... :wink: Len nech ma neseru.. :lol:

napadlo ma že ak to chceš ako avatar asi to nepôjde ... daj si to do podpisu ... tam by to malo ísť skúsim si ešte niečo overiť ale ako avatar asi nieee
Zobraziť komentár 21.05.2008 - 21:26:25
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up