Lokalizácia
Formulár sa odosiela
https://www.facebook.com/reel/1829140630957101?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
23.11.2024 - 21:39:35
00
Ja by som ich zatial len upozornil a pokial neprestanu, oznamil im, ze Vasa bytovka im zacne uctovat poplatok za upratanie a odvoz smeti a hotovo.
24.11.2024 - 00:01:33
00
arrow_leftfixska napísala:
a chcem sa opýtať či existuje spôsob na koho, okrem nich, sa obrátiť.

100 bodov za logiku a férový prístup k riešeniu problému.
Riešiť to s hocikým, len preboha nie s NIMI. Nie s tým, koho sa to priamo týka.
Sranda by bola, že po tom, čo ich všade po sociálnych sieťach poosieraš, sa ukáže, že oni riadne platia za odvoz odpadu, len mesto nezabezpečilo kukanádoby v dostatočnom objeme. Tak odpad musia tepať ďaleko cez ulicu.

A tiež kvitujem ten nápad riešiť to na tajnáša o tretej v noci. Vivat Slovakia!
24.11.2024 - 00:50:43
01
Už som to na predchádzajúcej strane písala, že im to už susedia vraveli, majú to na háku roky, takže skôr ich prístup je "hurá Slovensko" teda, že oni si to tam napriek dohovoru hádžu takto, že robia bordel a to týždeň čo týždeň a ostatní nech si trhnú. Nemá to význam, je im to jedno. Zaujímavé, že ostatné prevádzky nerobia bordel, keby sa to nedalo inak tak tam máme tonu škatúľ z Terna, lekárne a neviem z kade.
To o tretej v noci bola irónia, fakt nepôjdem robiť bordel, keď mi samej vadí, že ho robia oni, preto som sa pýtala na koho sa oficiálne obrátiť. Mesto, majiteľa budovy, neviem... Klasika, niekto je lenivý hodiť smeti do koša ale ten, čo to chce riešiť je ten zlý, super. A fakt si nemyslím, že to je neinformovanostou daných osôb, že im treba ako trojročným chodiť dookola hovoriť, že smeti patria DO koša a nie KU košom, že to nevedia, vedia. Ale majú to blízko a smetiari to vezmú, tak no a čo. To tu vyzerá pomaly ako v Indii.
24.11.2024 - 08:30:59
05
Nie je zlý ten, kto to chce riešiť.
Len neprospieva veci, keď to začne riešiť niekto, kto sa riadi skôr scénarom filmu Slunce seno jahody, ako znalosťami o fungovaní mesta. Tak zdvihni telefón, zavolaj na mesto a dohodnite sa na riešení. Tam sa možno dozvieš, do ktorých kontajnerov majú rybári dávať odpad. Ak to budú tie, do ktorých odpad dávajú teraz, tak riešte nedostatočnú kapacitu.

Možno vaše "dohovory" ignorujú preto, lebo im nič nebráni ten odpad dávať tam, kde ho dávajú.
Proste prd o tom vieš, ale rozsudok už máš. Ten svoj
24.11.2024 - 08:53:44
00
Tak poďme všetci hádzať smeti vedľa košov a nie do nich, to bude super a keď na to niekto upozorní, že prosím ťa otvor veko kontajnera a hoď to dnu, tak treba povedať, že prd o tom vieš ja si to chcem hádzať mimo kontajnerov... základný problém nie je že využívajú to stojisko na smeti ale že tie krabice a plasty tam len pohodia a nedajú ich dnu do tých kontajnerov. To nie je o kapacite, ostatným prevádzkam aj obyvateľom kapacita všetkých druhov kontajnerov v okolí stačí, len bordel s etiketami týchto je mimo kontajnerov. Už je to jasnejšie? Ak
24.11.2024 - 09:25:46
07
Ďalší do ignore listu. Ale vývoj bol dlhodobý, toto je už len čerešnička. Pá :handshake:
24.11.2024 - 09:32:25
02
arrow_leftfixska napísala:
, tak sa ešte opýtam, či by vlastne budova ako menšie obchodné "centrum" kde sú v najme prevádzky ako je Terno, posilka, lekáreň, predajne, ambulancie atď. nemala mať svoje vlastné kontajneri v rámci nejakého neviem čoho, nazvem to zákona, lebo v podatate nám k paneláku hádže smeti len toto rybárstvo, čiže kam to hádžu ostatné prevádzky?

Z tohoto som vyrozumel, že nechceš, aby to házdali "vám"
24.11.2024 - 09:43:53
00
Je tam viac rovin problemu, ale podstata, ktoru riesila, bola v prvom fixskynom prispevku.

Clovek, ktory neda rozseparovany odpad do kontajnerov, ale polozi ku nim, je hovado.
Este vacsim hovadom by boli keby to dali zmiesane len do jedneho kontajnera na separovany odpad.
A kapitola sama o sebe su taki, co vyhadzuju vzduch. Castokrat prichadzam k nasmu panelakovemu kontajneru na papier, ktory je zdanlivo plny (rozumej, su tam nahadzane cele krabice) a ja musim laborovat ako tam napchat moj odpad. Ak by sa vazne nezmestil, odnesiem predsa domov a pridem nabuduce..
24.11.2024 - 09:59:23
03
Kice, chápem na čo poukazuješ, v tom, čo cituješ som sa zamýšľala nad tým, a teda naozaj to je len úvaha, lebo o tomto naozaj neviem, preto sa pýtam, že či majú väčšie obchodné centrá svoje vlastné kontajneri alebo niečo podobné vnútri objektu a pripadne, či majú prevádzky povinnosť zabezpečiť si nejaký samostatný odvoz odpadu, keďže, logicky, majú tých kartónov viac. Ak toto obchodné centrum niekde vnútri takéto zberné miesto má a napriek tomu to táto jedna jediná prevádzka hádže "nám" tak sa pýtam, prečo a či teda nemajú aj oni nejake usmernenie od vlastníka budovy kde sú v nájme to hádzať do "ich" zberného miesta. To je úvaha. A fakt je, že keď to už hádžu do verejných, čo asi môžu keď to je verejné, tak prečo nemajú ten chochmes to aspoň robiť tak, že nebudú robiť takýto bordel každý týždeň.
Opäť, úvaha, kam to hádže Terno? Tam každý týždeň príde menší kamión tovaru a odpad je kde? Opýtam sa predavačky,bude to jasnejšie.
24.11.2024 - 10:01:57
00
arrow_leftuid napísal:
Je tam viac rovin problemu, ale podstata, ktoru riesila, bola v prvom fixskynom prispevku.

Clovek, ktory neda rozseparovany odpad do kontajnerov, ale polozi ku nim, je hovado.
Este vacsim hovadom by boli keby to dali zmiesane len do jedneho kontajnera na separovany odpad.
A kapitola sama o sebe su taki, co vyhadzuju vzduch. Castokrat prichadzam k nasmu panelakovemu kontajneru na papier, ktory je zdanlivo plny (rozumej, su tam nahadzane cele krabice) a ja musim laborovat ako tam napchat moj odpad. Ak by sa vazne nezmestil, odnesiem predsa domov a pridem nabuduce..

To súhlasím. Kartónové krabice majú byť poskladané a hodené do príslušnej nádoby na papier.
24.11.2024 - 10:03:28
01
Kompetentne je mesto... Mna Ruzinov upozornil, pisomne, ze nech si urobim poriadok pri garazi - posledna v radovke. Za garazou som vyrubal naletove kriky a vytrhal burinu. Vedla garaze bordel som nechal a napisal Ruzinovu, ze ja som nesuhlasil s umiestnenim kontajnera vedla garaze a bordel pri kontajneri nech si uprace ten, co vlastni kontajner, alebo co si zan plati. Ruzinov neodpovedal, hoci predtym sa vyhrazali pokutou a upratanim na moje naklady.
24.11.2024 - 10:06:09
01
hmm, a to za tych 5 rokov co sa to riesi nikomu nenapadlo oplotit a uzamknut to kontajnerove stojisko? nie je jediny dovod aby ku kontajnerom mal pristup aj niekto iny ako ti, co si za ten odvoz odpadu platia
24.11.2024 - 10:07:03
02
Napadlo, vieceri to každý rok na domovej porade nahodia a nedá sa to z nejakého dôvodu ohľadom prístupu a kľúčov či čo. Keď som bývala v BA na Sancovej v unitasoch tak to tak bolo, ale tie nádoby neboli na ceste ale vo dvore. V BB som to nevidela nikde.
24.11.2024 - 10:11:58
00
Nie vzdy je to lahke. U mamky bol problem ze pozemok pod stojiskom nebol v sulade s panelakom co sa tyka vlastnictva a trvalo dlhe roky nez sa to nejako podarilo vysporiadat a urobit zabezpecene stojisko. A to hovorim o 10+ rokoch vybavovania, len koli bordelu v papieroch.
24.11.2024 - 10:13:12
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up