Roman, Desire S prisiel na trh takmer rok po Galaxy S, takze porovnavat ich je takmer nemozne. Desire S mozes porovnavat prave s Galaxy S Plus. Druha vec je, ze by si mohol aspon napisat v com konkretne je ten Desire S lepsi, nech to ma nejaku vypovednu hodnotu.
Ad HTC a kvalita ich fotoaparatov: Neviem, ci ta era do ruzova sfarbeneho sirsieho stredu zaberov zacala modelom HTC HD2, alebo s tym mali v HTC problem uz skor, ale problem s tym ma aj novsie HTC Desire HD a asi aj par dalsich HTCciek (nestudoval som detailne o ktore vsetky modely ide). Ja osobne by som za prve velmi dobre ocheckoval recenzie pred kupou HTC co sa tyka kvality fotiek a za druhe by som ho kupil jedine cez e-shop a keby ten HTC zmrd robil pupusacke ruzove zabery, tak by som ho pekne v ramci 7 dnovej lehoty vratil.

Od cias ruzoveho pohladu na svet cez HTC HD2 uz o HTC nechcem ani pocut.
Inak za mna doplnim este jednu vec, ktoru odporucam dobre zvazit pri rozhodovani: Ak ma byt ten "telefon" pouzivany na web (predpokladam, inak vobec nema zmysel kupovat takyto dotykac), tak jednoznacne odporucam 4,3" dispej a dvojjadro, alebo aspon co najvykonnejsie jednojadro. Displej odporucam kvoli citatelnosti/velkosti pisma a dvojjadro kvoli Flashu. Takmer vsetky jednojadra (okrem tych najvykonnejsich) maju s Flashom dost problem a ak na nich vobec ide, tak casto len s velkymi problemami (seka a pod.). A povedzme si uprimne - ked na tom nefunguje Flash, tak to nema zmysel v dnesnej dobe pouzivat na prehliadanie webu.
P.S. Vyse roka som pouzival 3,7" a teraz mam nejaky ten mesiac 4,3". Uz by som sa na 3,7" nevratil.