Ja ich nosim. Su z prijemneho materialu, ktory schne celkom rychlo. Maju odvetravanie, co je pre mna dost uzitocne na kratasoch a aj velke vrecka su super. Pokojne si ich kup, neolutujes.
a ohladne tej vlozky je to ako?...davaju tam taku tu vlepovacie alebo treba kupovat lycra? A stoji za to ta vlozka? Jazdil som doteraz od BBB nohavice a ta vlozka dost rychlo posla
Vlozka = klasicke, myslim ze 6-panelove spodky, cize nie vlepovacia. Zatial ich mam len rok, nejaky problem s vlozkou som nemal, akurat sa mi zda po tom roku trosku splostena oproti stavu, ked bola nova Inac su spodne gate ako nove.
caute, nie je tu nejaky elektrikar alebo energetik?
chcel by som totiz vyliezt aspon do polky na stoziar vysokeho napatia, ktore mame nad racou v bratislave. isiel som nahodou okolo jedneho a tak som vyliezol aspon prvych 5 metrov ale potom mi zacalo lepit, ze ci to nahodou do mna ***** alebo co; o elektrike neviem nic, tak sa nesmejte
su tam stupacky asi 4-5 metrov nad zemou, ale da sa na ne pohodlne vyliezt po konstrukcii stoziara, co som aj urobil ale dalej som radsej nesiel; inak tie stupacky vedu az uplne na vrch cca 30-40 metrov.
nepotrebujem ziadne kazanie, len chcem vediet, ci to do mna ***** alebo ***** v urcitej vyske; je odtial pekny vyhlad
no praveze to nie je tak lahko pristupne, stupacky zacinaju az vyssie;
ja neviem, ja som len niekde cital, ze obcas to moze preskocit na cloveka ktory lezie po stoziari, ale az v urcitej vyske, a napriklad ked je vlhko (tusim ze to bolo nejake video na navratdoreality.cz kde uskvarilo nejako pricmudenca, ktory tam liezol aby ukradol draty
jasne ze nebudem liezt az hore, len som chcel vediet ci mi hrozi nejake riziko hoci len tych 5-10 metrov nad zemou
nato aby do teba ako vravis &qu*****ot; by si sa musel dostat k vedeniu na kratsiu vzdialenost nez je dlzka izolatora, skor ti hrozi, ze odtial spadnes;]
Nuž iron.hide... Ako bývalý elektrikár sa verejne k teoretickému lezeniu na stĺp pod napätím vyjadrovať nebudem inak ako "ZAKÁZANÉ" "Životu nebezpečné." A ostatné by som ti poslal v súkromnej správe, ale nemáš uvedený vek. Takže nebudem posielať nič, aby to niekto neprekrútil na návod na samovraždu osmáhnutím ako veveričkin oriešok z Doby ľadovej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.endurashop.sk/baggies/26-muske-hummvee-ortky.html
Nejaké klady/zápory? Pochopil som to tak že netreba dokupovať tú plienku k tomu, že to je s tým tá vložka už
Prave rozmyslam nad Endura Zyme: http://www.endurashop.sk/baggies/32-muske-zyme-ortky-.html Nejake skusenosti?
Vdaka za info
vdaka
chcel by som totiz vyliezt aspon do polky na stoziar vysokeho napatia, ktore mame nad racou v bratislave. isiel som nahodou okolo jedneho a tak som vyliezol aspon prvych 5 metrov ale potom mi zacalo lepit, ze ci to nahodou do mna ***** alebo co; o elektrike neviem nic, tak sa nesmejte
su tam stupacky asi 4-5 metrov nad zemou, ale da sa na ne pohodlne vyliezt po konstrukcii stoziara, co som aj urobil
nepotrebujem ziadne kazanie, len chcem vediet, ci to do mna ***** alebo ***** v urcitej vyske; je odtial pekny vyhlad
pekny vyhlad mas aj z rozhladne napriklad
ja neviem, ja som len niekde cital, ze obcas to moze preskocit na cloveka ktory lezie po stoziari, ale az v urcitej vyske, a napriklad ked je vlhko (tusim ze to bolo nejake video na navratdoreality.cz kde uskvarilo nejako pricmudenca, ktory tam liezol aby ukradol draty
jasne ze nebudem liezt az hore, len som chcel vediet ci mi hrozi nejake riziko hoci len tych 5-10 metrov nad zemou
v tomto pripade to urcite plati