Lokalizácia
Formulár sa odosiela
stále platí že pretekársky bicykel nemusí spĺňať ustanovania o povinnej výbave, a že zároveň na nechránených cestách sa smie pohybovať len na čas nevyhnutný pre presun? .. alebo tak nejako

Mne sa zda, ze prave toto ustanovenie sa zmenilo - v sucasnoti ide o bicykle pouzivane pocas oragnizovanych sportovych akcii. Priznam sa, ze sa mi nechce hladat zakon a citat ho :D
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 15:15:52
00
este stale mozu spiskat aj ovela vacsie blbosti napr. kryt na retaz, lekarnicku, chranice kolien....
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 15:25:45
00
mám pocit že sa nám jazdilo oveľa oveľa lepšie kým cyklistika nebola tak populárna v našich luhoch a hájoch ... ale môže to byť aj filtrovanie spomienok .. každopádne keď som začínal s mtb .. ešte na favorite a neskôr na prvom bajku joko ... tak sme sa s turistami znášali .. lesníci nás povzbudzovali .. nikto nikoho od nikial nevyháňal .. a tak ďalej .. ale peniaze to všetko deformujú .. a je jedno či ide o peniaze z reklám alebo z dreva alebo o peniaze z nútenia prilby či inej povinnej výbavy

Je to tak.Treba povedat, ze napr. aj pred 50 rokmi sa do lesa jazdilo na starych ukrajinach, na huby, alebo s kosou, ci do inej dediny. Nic nove nie je, len trochu lepsi HW.

edit:
A mali by konecne vyhodit ten absurdny nezmysel zo zakona, ze bicykel je vozidlo, vela zbytocnych problemov by sa tymto vyriesilo. A to co riesit je nutne sa moze nazvat externou technickou pomockou, pretoze rovnako ako bicykel su casto problem kolieskove korcule, lyze (aj kolieskove), sanky, skakacie tyce, atd.atd.. .. a ako poznam EU, casom bude zakazane pouzivat turisticke topanky inde ako na povolenych cestach, ktore budu oznacene prislusnou znackou, a vystup do tatier bude podmieneny kontrolou dezenu o minimalnej hlbke. (viz napr. http://diit.cz/clanek/jeste-jednou-k-evropske-unii-a-grafickym-kartam)
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 17:53:37
00
no tak mi vysvetli co je preboha take strasne na nahradnej dusi??ked idem na bajk...vzdy si jednu pichnem do dresu...alebo do ruksaku :-)

nieje to nepraktické, ale trebárs idem do susednej dediny na návštevu, prečo by som musel mať dušu alebo sadu ak ho viem tlačiť aj po kraji cesty aj po poli a aj ho zobrať na plece a odkráčať? u auta to chápem, no bajk?
akonáhle idem ďalej, tak zvyknem nosiť aj dušu aj sadu, nahodím novú, deravú opravím a dám do vrecka alebo tašky :)
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 18:57:20
00
Zopakujem tmaxovu otázku: a to s tou dušou je naozaj pravda? ;) V ktorom zákone/vyhláške je to akože uvedené? ;)
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 19:36:23
00
nieje to konkrétne duša, čo ja viem, tak je to buď lepiaca sada na defekty alebo duša, jednoducho jedno z toho musíš mať...
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 22:45:52
00
http://www.topky.sk/cl/13/1328033/Video--z-ktoreho-vam-vypadne-sanka

Tak som to bol pozriet aj ked som to uz videl na nete. Strasne mega teplo bolo, vydychany vzduch ale konecne som nieco vyhral v tombole, aj ked len nejaky kalendar a za kamarata kryt na Iphone, ktorý mi je na dve veci :D Ale prilba Met ma suchla tesne o cislo, asponze sa usla kamaratke ktora zacina s MTB :)
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 23:18:06
00
aj ja som vyhral ten kalendar na rok 2011 v tombole :D sedel som v prvej rade
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 23:21:41
00
ja som dosiel 10 minut pred ja som musel postat ale dalo sa :D ako si zistil ze to je na 2011? :D ja to tam nikde nevidim. Ale tak aspon July stoji za to :D
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 23:26:17
00
aha teraz ho kukam a na prvej strane co som kukol hned na party je 2011 ale to je rok akcie na obrazku :lol: tak nist som nepoveal. tie gumicky do vlasov co rozhadzovali na konci by sa mi asi viac hodili ako ten kalendar :rofl:
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 23:33:37
00
to boli naramky na tuky a vyzera to ako odstrihnuty kus kablu z telefonu stareho :D slo to hned do puce odomna :D Ja som siel po helmu alebo cyklocomp popripade tie bryle ale hold ja v tombolach nevyhravam :D
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 23:35:28
00
dufam, ze nepadla zlta osmicka hned jak som odisiel :D
Zobraziť komentár 19.10.2012 - 00:00:34
00
Jedna otázočka:

Myslíte si , že tá nálepka na tomto ráme (http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-ram-no-saint-angel/3106) na spodnej trubke zadnej stavby "nosaint.com" sa dá dať dole ?
Zobraziť komentár 20.10.2012 - 08:11:54
00
pisal si mattovi, ci sa da vobec ten ram zohnat? pol roka dozadu neboli..

je to pod retazou, takze aj tak tam pravdepodobne budes mat neopren

ak je to pod lakom, co urcite je, dole to nedas
Zobraziť komentár 20.10.2012 - 09:42:30
00
alebo das ale neviem naco by si to robil kedze tam budes mat neopren :) ale ak by ti to hrozne vadilo..tak odstranit lak...odstranit farbu...nanovo naniest bielu farbu a zalakovat...skus pohladat v temach ...bolo tu nieco pisane o zmene farby ramu...
Zobraziť komentár 20.10.2012 - 11:41:38
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up