Lokalizácia
Formulár sa odosiela
alebo dostali len tak lebo poli podozriví.. trochu sa preber.. dnes to neni o režime ale o luďoch..
povedz mi čo by tomu chlapcovi pomohlo keby o 3 dni dostal ten útočník vo vyšetrovačke nakladačku obuškom? alebo myslíš že ludia by sa húfne snažili pomáhať keby tu bol -izmus?
Zobraziť komentár 13.03.2013 - 23:08:57
00
zas ist dakoho zachranovat ze krici o pomoc... staci pozriet na par incidentov s ciganmi a vzdy kricali aky rasizmus atd aj ked boli oni na vine a niekto ich prichytil pri kradezi a nalozil im. takze miesat sa do toho ked netusis o co ide no neviem, ked zbijes toho dobreho tak si len narobis problemy. co ak by to bol nejaky policajt v civili co akurat pacifikuje dakeho zlodeja? tresnes mu po gebuli? bo dohovaranie sa asi nepovazuje za pomoc. okrem toho, co som ja rambo abo som sa isiel bit s dakym bitkarom? max tak zavolat 158

inac favorit abo eska by ani mne nevadila, jedna eska sa mi vala v pivnici;)
Zobraziť komentár 13.03.2013 - 23:17:33
00
no tam šlo hlavne o to že policajtov nikto nevolal.. a tiež ho nemusíš byť, stačí zabrániť tomu bezhlavému arogantnému mláteniu do príchodu polície alebo SBS..
Zobraziť komentár 13.03.2013 - 23:36:32
00
pista ked si prispevok ukoncil vykricnikom predpokladam ze si ty alebo tvoja rodina asi trpela.

Vobec neide o trpenie. O pocit neslobody. Nevies si cenit slobodu ak si to nezazil. Sloboda pohybu, sloboda myslenia, sloboda cinov. A samozrejme zodpovednost za seba a svoje ciny.
Mnohi nostalgicky spominaju. O nic sa netrebalo starat - postaral sa rezim. Aj o to co dychas, co zeries, co myslis ...
No a samozrejme to nemalo sancu prezit. Este bolo co jest ale bolo to cim dalej tym slabsie. U nas sa spomina, pretoze sme na tom neboli tak zle ako poliaci, rumuni, rusi, albanci ... ale co myslis ako na dlho?
Preco komunisti tak lahko a tak ochotne odovzdali moc? A preco sa z nich obratom stali uspesni Paskovia, Lexovia, Trebulovia, Meciari ...
Takze prepac ak ma drazdi velebenie sladkej minulosti.
Zobraziť komentár 14.03.2013 - 00:03:24
00
a bude len horsie

takze teraj je vlastne relativne dobre ;) a aj tak si stale niekto stazuje..., ozaj ked je stale len horsie, kedy bolo ozaj dobre?
Zobraziť komentár 14.03.2013 - 07:06:27
00
no pred takymi 15 rokmi som sa citil lepsie a menej vyciciavany nez teraz, vsetko bolo akosi volnejsie a nie same obmedzenia
Zobraziť komentár 14.03.2013 - 08:11:07
00
capulo nič sa neboj, o 15 rokov budú aj toto "staré dobré časy" :P
Zobraziť komentár 14.03.2013 - 08:21:49
00
hlavne ide o to že pred tými rokmi bol svet gombička, kdežto teraz máš kopec starostí ... a to by bolo aj keby si bol o tých 15 rokov starší .. vždy by si radšej spomínal na to oč a ako bolo :)
Zobraziť komentár 14.03.2013 - 08:24:46
00
capulo, a nie je to tym, ze si vtedy nemal partnerku? :)
Zobraziť komentár 14.03.2013 - 08:25:58
00
alebo dostali len tak lebo poli podozriví.. trochu sa preber.. dnes to neni o režime ale o luďoch..

na kmeťovom namesti v BA ostavali sochu kmeťa, jeden sa tam vysr**, plno skla s porozbijanych fliac s alkoholu a jedna dolamana lavicka. ludia park radsej obchadzali. craobs ty by si to riesil asi dohovorom. mas pravdu je to o ludoch ale spravaju a chovaju sa tak ako ich formuje a cim ich krmi rezim/stat.
este raz: netvrdim ze to bolo idealne obdobie. ja spominam na dobre chvile/spomienky a vy na zle.
Zobraziť komentár 14.03.2013 - 08:29:06
00
no a potom zájdeš do takého Nemecka alebo Švajčiarska a šok - všade čisto, autá sa po meste ponáhľajú 40-kou... Režim rovnaký - alebo žeby nie?
Zobraziť komentár 14.03.2013 - 08:35:30
00
spravaju a chovaju sa tak ako ich formuje a cim ich krmi rezim/stat.

zvlastne ze sa tak zdaleka nespravaju vsetci, aj ked krmmeny su rovnako.
Zobraziť komentár 14.03.2013 - 08:39:02
00
zoberte si napr kam sa dostali technologie. Mame teraz sice hd na telke a ine hluposti ale predtym si si s analogom mohol robit prakticky cokolvek. Uz len take video ake bolo rozsirene a nebol problem nahrat kazetu a dat znamemu. Skuste to teraz. Video ani neviem ci sa vobec etse predava. Settop box ta obmedzi len na disk vnutri a ziadne kopirovanie. Kazda nova technologia sa najskor zameriava na kadejake ochrany a obmedzenia aby nedajboze to niekto nevyuzil inak ako dovoli vyrobca. Alebo take programy. Kedysi si nemal problem najst uzitocny softik. Dnes je drviva vacsina len reklamny engine obaleny nejakou dementnostou
Zobraziť komentár 14.03.2013 - 08:52:36
00
Nuz, kto sa nevyzna, tak napise taky prispevok ako je nadomnou.
Zobraziť komentár 14.03.2013 - 08:56:59
00
absolutne nechapem s cim mas vlastne problem? ak chces aby niekto videl tvoje video, ziaden problem (isto mensi ako v minulosti, moze si ho pozriet na nete, mobile....). ak chces uzitocny soft - v com konkrene je zadrhel? alebo pouzi tie stare...
povedal by som, ze hladas silou mocou problemy, tam kde nie su
Zobraziť komentár 14.03.2013 - 08:56:59
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up