Lokalizácia
Formulár sa odosiela
feint ked si tak super informovany....o tom kedy kde kto predava kradnute bajky...co tak upovedomit policiu?? vies kolko ludi by ti bolo vdacnych?? :-)

alebo sa to len tak chvalis na fore...a ked by si mohol v niecom naozaj pomoct tak ako sa hovori SKUTEK UTEK
Zobraziť komentár 24.03.2013 - 17:54:56
00
Feint hlavne že tvoj pravopis kde raz použiješ diakritiku a raz nie je dokonalý...
Zobraziť komentár 24.03.2013 - 18:00:16
00
este k tym moderatorom. zaujmave je ze tu je 21000 clenov a vsetci suhlasia s tym ako nam mazu prispevky ako to ty prezentujes. ver tomu ze ak by sme mali problem s moderovanim tohto fora tak tu je dennodenne slovna prestrelka o nespokojnosti. naozaj by som rad zo zvedavosti videl tych tvojich udajnych 10tok SS co ti davaju ludia za pravdu. toto je slobodne foru nikomu tu nikdy neboli zmazane prispevky zbytocne pokial neprekracovali nejaku hranicu. dokonca aj mne bolo zmazanych par obrazkov, gifou. prispevkou a berem to tak ze to nebolo asi vhodne tak som ticho a prisposobujem sa tomu. poviem ti ze toto je jedno z mala for na ktore chodim a maju nejaku uroven.
mam tak isto ucet zalozeny na fore lovu zdar co tu je vela ludom proti srsti a nikdy som tam nepisal, neprovokoval a nijak nenadaval na ich cinnost ci spravanie sa v lese. neviem si to ani predstavit ze by som nieco take robil.
Zobraziť komentár 24.03.2013 - 18:01:06
00
dartmoor diakritiku nepouzivam od roku 1992 v editore a pokial ide o pouzitu diakritiku tak to moze byt preklep ale vacsia pravdepodobnost je ze som dane slovne spojenie chcel vystihnut, respektive aby to spravne ludia chapali..ale to ty tak daleko nie si ked uz nemas naco reagovat a reagujes na blbost a samozrejme negativne..ved ako by inak...
Zobraziť komentár 24.03.2013 - 18:05:45
00
ja od wilca peniaze nepotrebujem :rofl: to co ta napadlo? ze som napisal ze zijem od vyplaty do vyplaty neznamena ze zivorim :lol: asi to mas trochu pomylene ;)
Zobraziť komentár 24.03.2013 - 18:06:57
00
matvej ja ti verim ze zijes od vyplaty do vyplaty.. ak si chces privyrobit mozes mi cistit kazdy tyzden auto. dam ti 30euro za 4-5hodín práce na ruku nezdanené. myslel som to tak ze by ta hned pozyval vsade na jedlo a pitie a aj by ti dal keby si mal problem s bajkom ze defekt alebo by sa nieco stalo tak by to hned vyriesil a pomohol..ale mas predsa 40 rokov a nemozes predsa povedat ze nemas peniaze..lebo medzi ludmi kde niekto nieco znamena by sa ihned s tebou prestali bavit ludia co nieco maju atd. ale to uz sme inde proste otom tu hovorim uplne inde..
Zobraziť komentár 24.03.2013 - 18:17:28
00
Dano inak viem ze si na zoznamoch štb ked sa jedna o teba aj ked ty to budes zapierat ale je to tvoj zivot.

Feint (Wilec) varujem ťa,verejne si ma tu spojil z štb.
pre tvoju informáciu,vyrastal som v dobe,keď bolo nutné byť pionierom-ja som odmietol,skúšali ma zlomiť učitelia,riaditel,nedal som sa-kto v tej dobe žil,vie o čom píšem.
Potom prišla učňovka,skúšali to zas-že kto nevstúpi do SZM,bude to mať ťažké-nedal som sa zase.
Teraz ty tu v pohode napíšeš,že mám niečo z štb - VARUJEM ŤA,EXISTUJE TRESTNÝ ČIN OHOVÁRANIA - OSOĆOVANIA,TAKŽE ŤA VEREJNE VYZÝVAM,ABY SI TOTO TVRDENIE NEJAKO DOKÁZAL-POZOR,SI NA TENKOM LADE,VEREJNE TU VYHLASUJEM,ŽE ŠTB MA LÁMAťŤ ANI LEN NESKÚŚALA,POSLAL BY SOM ICH TAM,KDE LÁMAĆOV DO P.O. AJ SZM T.J. DO PRDELE :envy:
Zobraziť komentár 24.03.2013 - 18:22:05
00
dano ty sa uvedom.. daj si cognac z whiskaca a umy si klavesnicu a gule.. proste si stary keket a komunista. fuj
Zobraziť komentár 24.03.2013 - 18:23:18
00
Feint ty si asi ešte stále neuvedomuješ že napríklad aj IPčka sa dá lahko vystopovať však?
Zobraziť komentár 24.03.2013 - 18:26:03
00
Drahý Feinth : len pre informáciu, niesom na nikoho strane a nezastávam sa jezusa ani teba ani nikoho. Zhrňme si fakty. Napísal si tu dokopy mnoho textu no v skutočnosti nič. 1.V tých pár príspevkoch si pourážal niekoľkých členov tohoto fóra čím si porušil prvé dve pravidlá tohto fóra
1. Príspevok napáda alebo znevažuje iného člena komunity.
2. Príspevok obsahuje nadávky, vulgarizmy alebo rasove narážky.
takže tvoje príspevky porušujúce tieto pravidlá môžu byť zmazané. nehovoriac o tom že urážaním len zväčšuješ roztržku
2. Píšeš tu ako tu ľudia na fóre majú kradnuté bicykle( čo je možno pravda nakoľko sám som si všimol o čom si písal no nemám to podložené dôkazmi tak o tom mlčím a nechávam si to pre seba.) no nepodložil si to žiadnymi faktami a ani si nikomu komu ukradli bicykel nepomohol
3. už som zabudol čo som chcel napísať
Zobraziť komentár 24.03.2013 - 18:26:17
00
tak stopuj stopár ale jedine ty sam si stopnuty..:) a dartmoor to co som napisal som chcel..aj ked toto demokraticke forum nie je ale to sa uz opakujem..ved staci si precitat co som napisal..aj tak to uz pocenzurovali a pomazali urcite aby ludia nevedeli. tak este raz zazelam glhf, bb, ff. a zožerte sa tu ja idem do píše preč.. zbohom.
Zobraziť komentár 24.03.2013 - 18:30:44
00
Zmažte mu už prosím niekto toto konto. Kto má sledovať X strán takýchto hlúpostí.
Zobraziť komentár 24.03.2013 - 18:31:16
00
feint s tym co tu na niektorych ludi pises si normalne koledujes o problemi....

a to co tu pises na dana je uz naozaj moc!!! mas nejaky dokaz ze taketo veci pustat do eteru??

len kecas o tom ako by sa maly vsetci a vsetko zmenit...ale ty sam pre to neurobis nic...proste uplny politik...len pindat do druhych a pritom mat len prazdne slova
Zobraziť komentár 24.03.2013 - 18:37:16
00
ja by som ho tu este chvilu nerusil...uz len z toho dovodu ze dost nepekne obvinil inu osobu a ta by sa mohla chciet branit...tak minimalne kvoli moznemu vystopovaniu ipcky by som ho tu ponechal....
Zobraziť komentár 24.03.2013 - 18:39:26
00
Feint posledne prispevky od Teba boli naozaj ubohe . Spravas sa povysenecky a nemas na to narok . Tak uz chod z fora aj tak si tu nicim neprispel . Teda okrem kecov . Zruste ho .
Zobraziť komentár 24.03.2013 - 18:46:11
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up