MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
posledný komentár: 10. 12. 2025 o 21:27
posledný komentár: 7. 12. 2025 o 11:00
Nastastie v inom roku to dava nespravne vysledky, mozu opravit
Zly vtip, moze sa vysvetlovat :]
https://www.theregister.com/2022/11/22/intel_reveals_paid_xeon_features/
Dobry postreh, ale v slusnej spolocnosti/medzi 'svojimi' sa to riesi priamo, teda napr. sukr správou, nech ma šancu opravit
obcas mi chrci disk a spomaluje mi system, na obrazku disk0 a chcel by som skusit ze ked ho odpojim ci to pomoze. Ale ked som disk odpojil tak nejde mi nabootovat win ktory je nainstalovany na disk1. Moze zato ten oddiel vyhradene systemom? Ak ano ako to vyriest?
Mercedes alebo BMW?
Vyberaj podla chuti.
Spravujem viac QNAP ako Synology, ale obe maju svoje za a proti.
Moj tip na doma je TS-233.
Btw mas doma 2.5Gb switch? Ak strcis do NASka obycajne disky tak 1Gb ti staci uplne v pohode, brzdou byvaju aj tak disky a nie siet.
RAID2 neexistuje...mirror sa oznacuje RAID1.
Vyberaj podla chuti.
Spravujem viac QNAP ako Synology, ale obe maju svoje za a proti.
Moj tip na doma je TS-233.
Btw mas doma 2.5Gb switch? Ak strcis do NASka obycajne disky tak 1Gb ti staci uplne v pohode, brzdou byvaju aj tak disky a nie siet.
RAID2 neexistuje...mirror sa oznacuje RAID1.
Disky brzdou? Akykolvek dnesny disk (teda okrem nejakych green bludov a samozrejme SMR diskov) ti ten 1Gb saturuje jak nic. Hlavne pri sekvencnom citani/zapise (co je prave pripad kopirovania filmov a inych vacsich suborov).
bobris: preklonovat oarticiu a upravit bcd,alebo mozno uplne staci len to bcd a aktivovat boot na disku1, mozno mas ale swap na disku 0,to pozri,ak ano,prehod ho.